• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sürekli silik çıkan ovulasyon testi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Baloglusunannesiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.180
788
123
34
kızlar nasılsınız? Testi tekrarliyorum ovulasyona bir gün var ama sürekli silik çıkıyor bu test ? Zaten güvenemiyorum artık testlere de ! Gün aşırı ilişki deniyorum bazı günlerde ertesi gün de denedigim oluyor . Ama bu test iyice sinirimi bozdu . Silik ovulasyon testi uygulayarak hamile kalmış olanlar var mı?? . Ya da yumurtlamıyorum

kızlar nasılsınız? Testi tekrarliyorum ovulasyona bir gün var ama sürekli silik çıkıyor bu test ? Zaten güvenemiyorum artık testlere de ! Gün aşırı ilişki deniyorum bazı günlerde ertesi gün de denedigim oluyor . Ama bu test iyice sinirimi bozdu . Silik ovulasyon testi uygulayarak hamile kalmış olanlar var mı?? . Ya da yumurtlamıyorum
Tam koyulaşmadığı halde hamile kalan çok var. Sabah yapıyorsan akşam pik olabilir ya da akşam yapıyorsan sabah pik olabilir o değişir sen silik bile olsa en koyu günü kabul et ve dediğin gibi gün aşırı değerlendir olur Allah'ın izniyle

Ooooo hoşgeldin canım :)
Sen de bendensin
Benim de hep silik uygulamaya göre yarın yumurtlama günüm ama test silik. Zaten yumurtlama problemim var. Bu ay da yumurta yok sanırım. Sende pko falan var mı?

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ben de interntten ovulasyon testi aldım ama ne zaman yapsam hep silik çizgi hiç tam koyu olmadı ya ben beceremiyorum ya da bende sorun var

Ooooo hoşgeldin canım :)
Sen de bendensin
Benim de hep silik uygulamaya göre yarın yumurtlama günüm ama test silik. Zaten yumurtlama problemim var. Bu ay da yumurta yok sanırım. Sende pko falan var mı?
Yok canım pko m yok. Ama testte mi sıkıntı var anlamadım yarın yumurtlama günüm bakalım

Yok canım pko m yok. Ama testte mi sıkıntı var anlamadım yarın yumurtlama günüm bakalım
Yok zaten dr önce onu sordu polistik overmisin diye ilk defa muayene olduğumu söyledim benim adetler normalde 32 35 günde olur ama 2 aysır 42 günde bir ilaç kullanmadım hiç hormonlarda güzel çıkınca birde yumurtalarıma baktı gayet iyi deis kist falanda yokmuş eşimin sperm analizini istedi ama sanırım ben yunurrluyorum çünkü kasıgımda ağrı oluyor yada ara pembe lekelenme bende anlamadım

Yok zaten dr önce onu sordu polistik overmisin diye ilk defa muayene olduğumu söyledim benim adetler normalde 32 35 günde olur ama 2 aysır 42 günde bir ilaç kullanmadım hiç hormonlarda güzel çıkınca birde yumurtalarıma baktı gayet iyi deis kist falanda yokmuş eşimin sperm analizini istedi ama sanırım ben yunurrluyorum çünkü kasıgımda ağrı oluyor yada ara pembe lekelenme bende anlamadım
Ben oglusuma kardes ıstıyorum nasıp baklm. Bat ne zaman ?

Bende ovulasyon testini kullanıyorum adet bittiginde yaptım hep silik çıktı, ilk gün yaptığıma göre şimdi daha koyu ama yine de net çizgi göremedim. Bi kaç gün önce bende de pembe leke oldu devamı gelmedi , yumurtluyorum galiba dedim ama test yine silik çıktı anlamadım bisey belki adete bir hafta kala net çizgi görürüz

Bende ovulasyon testini kullanıyorum adet bittiginde yaptım hep silik çıktı, ilk gün yaptığıma göre şimdi daha koyu ama yine de net çizgi göremedim. Bi kaç gün önce bende de pembe leke oldu devamı gelmedi , yumurtluyorum galiba dedim ama test yine silik çıktı anlamadım bisey belki adete bir hafta kala net çizgi görürüz
Pembe leke döllenme olunca oluyor

Yok benim geçen ay tam yunurtlama zamanıma denk 2 gün pembe leke geldi hatta korktum sonra dr sordum yunurtlama zamanında olur dedi hatta mukusla karışık

Merhaba kızlar ben yaşamadım ama ablamın da hep silikti. İkinci bebeğine tek ilişkiyle hamile kaldı. O da adet bitiminin ilk günüydü. Yumurtlaması adet bitimine denk gelmişti belki öyle bişeyler oluyodur

Back