Ben ogretmenleri hic suclamadim bugune kadar. Genelde suclu diye bir kavram yok zaten cocuk yatistirme soz konusu oldugunda,sadece yanlis yontem diye bir sey var. Egitim fakultelerinde verilen dersleri her anne bilemez/bilmek zorunda da degil. Eger bilirse zaten ogretmene ihtiyac kalmaz. Sanirim size gore egitim fakultesinde verilen dersler fuzuli,nasilsa kitaplari var alir okuruz,dersine girmisiz kadar oluruz degil mi? Esas boyle dusunmeniz trajikomik olmus.
Benim oglum 4 yasinda,okula gitmeye baslayali 6 ay oldu,ne huysuzlugu kaldi,ne de asabiligi. Onun icin endise etmenize gerek yok. Ogretmenimizin elinde sihirli degnek vardi size gore ve halletti. Hic bir gun bana sikayette bulunmadi/al bu cocugu git burdan demedi/ben sinifimda sorunlu cocuk istiyorum da demedi sagolsun :) cunku isini cok iyi yapan binlerce ogretmenden biriydi kendisi. Sagolsun. İyi ki var. Sohbetlerimiz esnasinda cok da guzel laf anliyor,buradaki uyeler gibi bagirip cagirmiyor
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
asiri kibar ve nezaketli bir insan
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
sanirim cocugum da ona benzemeye basladi. Bu cumleyi sanirim 8. Defa kuracagim ama ,olsun belki bu sefer anlatabilirim. Okuldaki patron ogretmendir,cocugumu istedigi sekle sokabilir,tum yetki ve sorumluluk kendisindedir,ben kendisiyle sadece isbirligi icerisinde olabilirim.