merhaba hanımlar
İki gündür sebebini bilmediğim şekilde başım dönüyor dün bütün gün geçti yorgunluktur dedim bugün yine aynı sürekli baş dönmesi ve denge bozukluğum var pazartesi doktora gidicem ama öncesinde size danışmak istedim bu durumu yaşayan var mı?
merhaba hanımlar
İki gündür sebebini bilmediğim şekilde başım dönüyor dün bütün gün geçti yorgunluktur dedim bugün yine aynı sürekli baş dönmesi ve denge bozukluğum var pazartesi doktora gidicem ama öncesinde size danışmak istedim bu durumu yaşayan var mı?
Düşük tansiyon, vertigo veya yüksek ihtimalle kansızlık sorunu yaşıyor olabilirsiniz, bu yaz baş dönmesi şikayetiyle doktora götürdüm kızımı, günlerce geçmeyen baş dönmesinin sebebi kansızlık çıktı.
Kansızlık olabilir mi. Kansızlık var bende acayip baş dönmesi oluyor. Kulakta kristallerin yerinden oynaması da baş dönmesi ve denge kaybına neden oluyor.
Merhabalar aynı sorun bendede var,fakat bazen baş dönmesi çoğu zamanda dönme hissi ve dengesizlik kafamda bir ağırlık bi acayip oluyor tarif edemıyorum.Oanda hemen uzanmak istıyor ve hiçbirşeye odaklanamıyrum yoğun bir korku içinde oluyorum..Ben bunu 2 aydır yaşıyorum doktorada gittim nöroloji dahiliye hiçbişey yol deniliyor.Ama ben çıldırmak üzereyim kimseye anlatamıyorum dersimi anlık oluyor ve mahfoluyorum sonra o korku yetiyor günğmü zehir etmeye(((
Benim gibi olan varmı lütfen delircem artık dışarı çıkamaya korkar oldum içimden hiçbişey gelmiyor hayatım altüst oldu bununla çok şükğr bin şükür rabbime ama buda dayanılır değil artık şaşkınım döndü dönüyor atılıtorum düşücem endişesiyle hayatım kabus oldu((
Merhabalar aynı sorun bendede var,fakat bazen baş dönmesi çoğu zamanda dönme hissi ve dengesizlik kafamda bir ağırlık bi acayip oluyor tarif edemıyorum.Oanda hemen uzanmak istıyor ve hiçbirşeye odaklanamıyrum yoğun bir korku içinde oluyorum..Ben bunu 2 aydır yaşıyorum doktorada gittim nöroloji dahiliye hiçbişey yol deniliyor.Ama ben çıldırmak üzereyim kimseye anlatamıyorum dersimi anlık oluyor ve mahfoluyorum sonra o korku yetiyor günğmü zehir etmeye(((
Kan değerlerin düşmüş olur kulak kristallerin oynamış olabilir tansiyon oynayabilir şeker düşebilir ne çeşit dönüyor mesela kafanı bir yöne çevirdiğinde dönmüyor öteki yönde dönüyorsa kristaller oynamış demek bu durumda kkb doktoruna gidip manevra hareketi yaptırıyorsun onun dışında tekrar olduğunda tansiyonu nu ölç