Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnn ben ozon tedavisi yaptırmak istiyorum ama benim göz tansiyonu problemim var tansiyonu etkilermi bilgisi olan varmı? aslında ozon tedavisinin göz için yararlarında göz sinirlerini beslediği iyleşme olduğu yazıyordu benim
ihtiyacım olanda bu
Merhabalar ozon tedavisi hipertroidi hastalarınsa uygulanmaz zaten kontreendıkedır bunu sıze sormalıydı uygulayan hekım.
ancak hasımato gii troid bezinin az calıstıgı durumlarda gayet guzel sonucları alınmakta.
göz tansıyonunda herhangı bır sakıncası yok bu arada..
eşim dün 2. seansını gördü şimdilik bi sorunu yok aynı zamanda ozon saunaya giriyo
buarada ozon tedavisi herkeste aynı etkiyi göstermezmiş birinin egzaması geçmesi sizinde egzamanızın geçmesi anlamına gelmezmiş herkes,in vücudu farklı olduğu için herkese farklı bir iyileşme sağlar zaten ozon tedavisi görürken amaç tek bi hastalık için değildir tamam siz tek bi hastalık için gidersiniz belki ama diğer organlarınızada faydası olur ozonun eşime faydası olursa banada yaptırıcaz ilerleyen zamanlarda
ben ozonterapi yaptırmayı düşünüyorum. bir hastane aklıma yattı bu uygulamayı yapan. daha uygun fiyatlı yerler var mıdır bilemiyorum çok detaylı bi araştırma yapmadım ama sanırım konuştuğum hastanede başlıcm ben :S
ben ozonterapi yaptırmayı düşünüyorum. bir hastane aklıma yattı bu uygulamayı yapan. daha uygun fiyatlı yerler var mıdır bilemiyorum çok detaylı bi araştırma yapmadım ama sanırım konuştuğum hastanede başlıcm ben :S
selam kızlar,
majör tedaviyi kaç günde bir yaptırmamız lazım ve ne kadar sürüyor?