Sürekli kullandığınız ,bitikçe aldığınız demir başlarınız nelerdir ?
Cilt bakım,makyaj vb ürünlere ne kadar bütçe ayırıyorsunuz ?[/QUO
Benim cildim problemli bir cilt olduğu için, daha çok dermotolojik ürünler kullanıyorum. Bu yüzden cildime en uygun Yüz jeli,tonik, peeling, maske, nemlendirici ve makyaj temizleme jeli derken 300-400 TL yi buluyor. tabi bu ürünler bana 2-3 ay gidiyor. Marka olarak NUXE tercih ediyorum. sadece Eczanelerde bulunuyor.
aylık ortalama seninde 150 civarına geliyor yani .nuxe markasının hangi ürünlerini tavsiye edersin ?Sürekli kullandığınız ,bitikçe aldığınız demir başlarınız nelerdir ?
Cilt bakım,makyaj vb ürünlere ne kadar bütçe ayırıyorsunuz ?[/QUO
Benim cildim problemli bir cilt olduğu için, daha çok dermotolojik ürünler kullanıyorum. Bu yüzden cildime en uygun Yüz jeli,tonik, peeling, maske, nemlendirici ve makyaj temizleme jeli derken 300-400 TL yi buluyor. tabi bu ürünler bana 2-3 ay gidiyor. Marka olarak NUXE tercih ediyorum. sadece Eczanelerde bulunuyor.
sadece temizleyici jel bide nemlendirici.bu kadar taş çatlasa 25 tl eder
ha bide göz kalemim ..emily marka ve bütün markalardan daha iyi hiç akmaz. 2,5 lira
bide bittikçe parlatıcı alırım o da en fazla 5-6 liradır. fuşya,pembe renkte ya da hafif simli olanlardan o kadar
zaten allık felan arada sürerim onlar baya bi gider.hemen bitmez az kullandığımdan
e kapatıcı kullanmam. çok bişey kullanmam o yüzden de az bi para vermiş olurumm
süper tebrik ederim valla :)
18 lik çıtır olmadığım için kollejen maskeleri ,saç bakımı derken benim max. ayda 100-150 tl'ye geliyor .
expial kremnasıl birşey tatlım neye iyi geliyor ?
aylık ortalama seninde 150 civarına geliyor yani .nuxe markasının hangi ürünlerini tavsiye edersin ?
18 lik çıtır olmadığım için kollejen maskeleri ,saç bakımı derken benim max. ayda 100-150 tl'ye geliyor .
NUXE'un tonik ve ve maskesini tavsiye ederim. Yüz yıkama jelini ise henüz 15 gün oldu kullanmaya başlayalı şimdilik memnunum ama bu aşamada kesin birşey söylemem doğru olmaz. Genelde bu markanın ürünleri benim cilt yapıma uyuyor. Bir çok farklı ürün kullandım ve cildime yaramadı. Nuxe ü kullanmaya başaldıktan sonra cildimin toparlandığını hissediyorum. Umarım senin cildine de uyar (kullanmak istersen tabi:)
aylık ortalama seninde 150 civarına geliyor yani .nuxe markasının hangi ürünlerini tavsiye edersin ?
cnm bilinçli doktorların söylediği şu ki iyi bir yüz temizliği,nemlendirici kullanımı kendi başına yeterli arada bir de doğal maske yapılır felan..
çok fazla paralar dönüyor bu işte ve ben bunların kandırmaca olduğuna inanıyorum
hele ki çoğu zaman kapatıcılarla gezn insanlar için çünkü onlar sayesinde cilt hava alamayıp kırışıyor zaten
sonrasında ne yaparsan yap kar etmez gibi
ekranda gördüğüm kadarıyla ve doktordan duyduğum kadarıyla söyleyeyim ki pahalı içinde şu bu var denen ürünlerin hepsi kandırmaca ve para tuzağı
ben de böyle düşünüyorum.
annem sadece nemlendirici ve göz altı kremi kullanır 43 yaşında gören ne yapıyorsun diyor.haftada bir de maya maskesi yaparız biz.hepsi o kadar.annem de inanmaz ve asla da almaz.
ama gören hayran kalıyor cildine ve yaşını da göstermediğinden
ben de inanmıyorum kötü bir sektör bana göre bu
Sürekli kullandığınız ,bitikçe aldığınız demir başlarınız nelerdir ?
Cilt bakım,makyaj vb ürünlere ne kadar bütçe ayırıyorsunuz ?