Sürekli kullandığınız cilt bakım vb ürünlere ne kadar bütçe ayırıyorsunuz ?

Maritsa

Bazen sktri cekmek lazim
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
4.185
25
Sürekli kullandığınız ,bitikçe aldığınız demir başlarınız nelerdir ?
Cilt bakım,makyaj vb ürünlere ne kadar bütçe ayırıyorsunuz ?

ha bide göz kalemim ..emily marka ve bütün markalardan daha iyi hiç akmaz. 2,5 lira

bide bittikçe parlatıcı alırım o da en fazla 5-6 liradır. fuşya,pembe renkte ya da hafif simli olanlardan o kadar

zaten allık felan arada sürerim onlar baya bi gider.hemen bitmez az kullandığımdan

e kapatıcı kullanmam. çok bişey kullanmam o yüzden de az bi para vermiş olurumm

Son düzenleme:
yıllardır yüzüme nemlendirici olarak bepanthol losyon kullanırım firma üretimden kaldırmadığı sürecede kullanacağım vücuduma ise expial krem kullanırım... bunların dışında demirbaş diye tabir ettiğim pek ürün yok sık sık ürün ve marka değiştiririm son olarak da biodermanın güneş kremini kullanmaya başladım şimdiye kadar kullandığım en iyi ürün kampanyadan 2 kutu alıp stokladım :) sanırım bu da vazgeçilmezim olacak

expial kremnasıl birşey tatlım neye iyi geliyor ?

içeriğinde üre olan bir nemlendirici eczanelerde satılıyor cildim kuru diye doktor tavsiye etmişti kremle bu sayede tanıştım... hydro ve lipo diye iki çeşidi var. tabi bu çeşitlerde kendi aralarında üre miktarına göre farklılık gösteriyor örneğin hydro %2 lik olan en hafifi, lipo %10 luk olan ise gerçekten yoğun kuruluk varsa kullanılıyor. vücut kuruluğuma göre uygun olanını alıp kullanıyorum

AVON SKİN SO SOFT

kullanıyorum bunlarikili krem ve losyon şeklinde rimel parlatıcı allık göz kalemi hayyta kulnamam, mat bir var yok arası bir fondotenım var bazen yüzüm kızarınca sürerim o başkaaa başka yok hepsi toplasan 150 tl ama ben bunalrı bir ay alıyorum 5 ay gidiyor :>) ya sürekli kremdir rujdur alıyorum begendikçe ama dürekli pahalı ürün kullanmıorum aylık bitcem olsa olsa 100 tl bile değildir ama maksimum 100 diyelim :)

cılt urunlerıme ve makyaj malzemelerıme ne kadar para harcadıgımı tam bılmıyorum ama ,

butun paramı o urulere harcadıgımı bılıyorum

aslın da son zamanlar da kendımı dızgınlemeye calsıyorum cunku ;

kımyasal cılt urunlerı de sandıgımız kadar cok ıyı degıl .

bunu bana doktorum soyledı .herseyın fazlası zarar demıstı .

eskıden hergun yuzumu yuz yıkama jelımle yıkar tonıkler ve nemlendırırdım

bunu hergun sabah aksam yapardım .ama doktorum bana ;cıldımı bu sekıl de

yoracagımı soyledı .bu uclemeyı sadece makyaj yaptıgın zamanlar da kullan .

makyajsız oldugun zamanlar da;yuzunu kımyasal jelle yıkayıp tonıklemeye gerek yok .

dove sabunu kullanman yeterlı demıstı .ben de suan oyle yapıyorum ;sadece

makyaj yaptıgım da kımyasal urunlerle uclu temızleme uyguluyorum .

ama makyajsız oldugum da sadece dove sabun yetıyor .o yuzden urunlerım de cabuk bıtmedıgı

ıcın bıraz cebım rahatladı

yıkama jelı-tonık-nemlendırıcı ;la roche posay kullanıyorum

Son düzenleme:
Devamlı kullandığım ürünler Sebamed'in 50 faktör güneş kremi ama nerdeyse 1 yıl gidiyo bir aldım mı. Bunun dışında yine Sebamed'in sıvı yüz ve vücut temizleyicisi bir de nemlendiricisini kullanıyorum arada sırada da bebek pudrası ve gülsuyu ile maske yapıyorum. Bu ürünler de baya bir gidiyor çok fazla para harcamıyorum henüz.

Çok surat temizleme ürünü peeling maske krem almışımdır ama hiç birisi yaramadı. O kadar çok şeyi kullanmaya da hep üşenmişimdir zaten. Artık hiç bir şey almıyorum makyaj malzemesi dışında bana bir tek kükürt sabunum ve dermokilin nemlendirici kremi yetiyor. Kükürtlü sabun tüm yağı dıştan alıyor çünkü Makyaj çantam dolar taşar ama daha elimi bile sürmediğim malzemeler vardır alır unuturum. Genel bütçem 100

Son düzenleme:
Sürekli kullandığınız ,bitikçe aldığınız demir başlarınız nelerdir ?
Cilt bakım,makyaj vb ürünlere ne kadar bütçe ayırıyorsunuz ?

nemlendiricilerimi eczaneden alıyorum genelde önceden bioderma idi ama artık la roche posay 49 tl indrmden 39 a almştm. yüz yıkama jelim nemlendrici setinin hedyesiydi para vermemştm. göz kalemlerim Loreal Contour Khol Göz Kalemi bi çok rengi var bittikçe alacağım ürünleriden 25 tl civarlarında toplam 125 tl ediyo , rimelim değişiyo genelde girip baktığmda hangsi mantklı gelrse o an aklma ama 25-45 arası, dipliner flormar 5-6 lira civarı sanırsam uzuuun süredr almadm 2 ttane almştm. toplamda baya pahalı gibi gözksede nemlendrcler 2.5 ay gidiyor . göz kalemleri uzun süre gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…