Sürekli kıl dönmesi nasıl geçer?

masdla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
5
0
22
Merhaba, birkaç aydır vücudumun farklı bölgelerinde sürekli kıl dönmesi oluyor.Doktora gidiyorum doktorun verdiği ilaçları kremleri kullanıyorum iyileşiyor iki üç hafta sonra başka yerimde çıkıyor vücudumun neredeyse her yerinde çıktı hem çok ağrılı hem de görüntü olarak çok çirkin çünkü yara izleri geçmiyor gerçekten bıktım artık sonu gelmiyor. Defalarca kez doktora gittim hep aynı şey krem antibiyotik yazıp gönderiyorlar ama bu çözüm değil onu anladım. Napmam lazım lütfen yardımcı olun.

Çok temiz bir kızım hijyenime de çok dikkat ederim ağda jilet yaparken de çok dikkatli yaparım yani neden oluyor anlamıyorum kocaman bir şişlik oluşuyor sepsert ve ucu olmadığı için sıkılmıyor bile sonra gittikçe daha çok morarip büyüyor ve sadece günde beş altı defa kara merhem sürünce biraz yumuşayıp azalıyor,yaraların iyileşmesi de çok uzun sürüyor. Ama bu ne bir ne iki daha kaç defa yaşayacağım bilmiyorum çok canımı sıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…