- 29 Mart 2024
- 216
- -56
- 29
-
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
BilemiyorumBu gerginliği tetikleyen şey ne veya temelinde ne var
Ormanda bağırma seansları oluyor. Topluca bağırıyorsunuz. Ailenizle birlikte belli günlerde gidip avazınız çıktığı kadar bağırabilirsiniz. Hem öfke eğlenceye dönüşmüş olur. Belki rahatlatır hepinizi.ben sürekli bağıran biri olmaktan çok sıkıldım hep öfkeliyim hep gerginim yani ufak bir anlaşmazlıkta bile sesi hemen yükselen .. hep tetikteyim sanki ..bu modda olmak aşırı yorucu ama öfkemi kontrol edemiyorum bu durumu yaşayan ve kendine iyi gelebilen var mı ?? Modum sanki hep birini dovucekmisim gibi .. pozitif bakmayı bilmiyorum sanki
Sanki önce bu moda bir ad gerek.Yorgunluk.Bende ki adı bu.Mutlu huzurlu bir evlilik evet?ama hayata, sorumluluklara erken atılmak sürekli hedefler icin mücadele etmek.Kayıplar..Yaş aldıkca farkındalıklar esliginde heveslerin kırılması ve yine de cabalamaya devam etmek.Kovalamaktan yoruldum hayatı.Bu şekilde hissettiriyor.Kendime bakmak,sevmek nasıl ki cocuklara ayırdıgımız kaliteli zaman varsa bu kaliteli zamanlardan kendime de ayırmak bir nebze iyi geldi bana.Spora basladım.Kötü enerjiyi öfkemi bu sekilde atıyorum.ben sürekli bağıran biri olmaktan çok sıkıldım hep öfkeliyim hep gerginim yani ufak bir anlaşmazlıkta bile sesi hemen yükselen .. hep tetikteyim sanki ..bu modda olmak aşırı yorucu ama öfkemi kontrol edemiyorum bu durumu yaşayan ve kendine iyi gelebilen var mı ?? Modum sanki hep birini dovucekmisim gibi .. pozitif bakmayı bilmiyorum sanki
ben sürekli bağıran biri olmaktan çok sıkıldım hep öfkeliyim hep gerginim yani ufak bir anlaşmazlıkta bile sesi hemen yükselen .. hep tetikteyim sanki ..bu modda olmak aşırı yorucu ama öfkemi kontrol edemiyorum bu durumu yaşayan ve kendine iyi gelebilen var mı ?? Modum sanki hep birini dovucekmisim gibi .. pozitif bakmayı bilmiyorum sanki
Kan değerlerinin de, hormonlarının da bir dengesizlik olabilir. Şeker l, kolestrol veya karaciğer enzimlerinizde bir problem olabilir. Bu konuşa bir chekup yaptırabilirsiniz Mutlaka sağlıkla ilgili bir durumben sürekli bağıran biri olmaktan çok sıkıldım hep öfkeliyim hep gerginim yani ufak bir anlaşmazlıkta bile sesi hemen yükselen .. hep tetikteyim sanki ..bu modda olmak aşırı yorucu ama öfkemi kontrol edemiyorum bu durumu yaşayan ve kendine iyi gelebilen var mı ?? Modum sanki hep birini dovucekmisim gibi .. pozitif bakmayı bilmiyorum sanki
Yazık değil mi ormanda yaşayan canlılaraOrmanda bağırma seansları oluyor. Topluca bağırıyorsunuz. Ailenizle birlikte belli günlerde gidip avazınız çıktığı kadar bağırabilirsiniz. Hem öfke eğlenceye dönüşmüş olur. Belki rahatlatır hepinizi.
ben sürekli bağıran biri olmaktan çok sıkıldım hep öfkeliyim hep gerginim yani ufak bir anlaşmazlıkta bile sesi hemen yükselen .. hep tetikteyim sanki ..bu modda olmak aşırı yorucu ama öfkemi kontrol edemiyorum bu durumu yaşayan ve kendine iyi gelebilen var mı ?? Modum sanki hep birini dovucekmisim gibi .. pozitif bakmayı bilmiyorum sanki
Hemen izliyorum
Konu sahibi ve yorumları okuyan arkadaşlar.
Lütfen başlığa ve giriş kısmına takılmadan videoyu dinleyin.
Pasif ya da agresif öfke, ya da tam tersi aşırı uyumlanma davranışları kendimiz olamadığımızın göstergesidir.
Çözüm otantik benliğimize erişmek.
Bu videodan başlayarak Tülay Kök’ün “Sınırlar Eğitimi”ni mutlaka dinlemenizi öneririm
Tedavi oluyorum zatenGeçmiş travmalarınız falan filan işte onlar için tedavi olun,troid e muhakkak baktırın lütfen ama lütfen hayatınızın yükünün suçlusu cocuklarmis gibi davranmayı bırakın.....
Bu örnek bir video.Hemen izliyorum