Surekli kafamı kurcalayan sorunumuz, isteksizlik.

Ylz cmn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
63
-9
30
9 yıllık evliyiz.2.Çocuktan sonra Eşim de isteksizlik olmaya başladı sizce normal mı?bazen 5 gün bazen 1 yada 2 haftayı buluyo az da olsa.doktora gitmesi gerekir mı?önceden ben bunalırdım şimdi tam tersi oldu. Ölüp bittiğinmmden değil ama neden böyle oldu yada benden mı soğudu çok takıyorum.ben 4 gün sonra felan gidersem istiyo ama ona kalınca genelde 6 7 günü buluyo uzadığı da oluyo az tartisma yaşadıysak.Neler tavsiye edersiniz ? Bu arada asla bisey izlediğini yakalamadım başka şeylerde bulmadım. Sarilmiyo bile tabi bende artık uzak duruyorum. 30 yaşında bu arada .

Haftada 1 normal geliyor bana. Hele ki bu pandemi de hep ayni evin icinde olan ciftler icin haftada 1 bana gore ideal

Çocuktan sonra genelde böyle oluyor galiba. Bu çok detaylı bir konu. 30 yaş çok genç bir yaş. En azından haftada 2 defa olması gerekir diye düşünüyorum. Spontane gelişmesi lazım arada mesela. Nedir eksik olan? Eskiden de mi böyleydi? Bunları etraflıca düşünün. Kendinize değer verin her şeyden önce. Dişi olduğunuzu unutmayın. Gezin tozun bakımınıza özen gösterin. Kocanızın üzerine düşmeyin. Hala devam ederse haftada bir veya daha uzun süreler size dokunmazsa resti çekersiniz.

Ben haftada bire de razıydım ama olmadı ahahahahahah
Onu bulamayanlar da var (şaka)
Allah evlatlarınızla yuvanızı daim etsin.

Hamile kalmadan once asla böyle değildi. Sabah işe giderken bile akşama hazır ol felan derdi. Ben kızımla uyuyakalirdim mesaj atardı salondan gel diye . Bizim baya sorunlarımız oldu başka şeylerle alakalı ama her zaman eşim istekliydi. Hamile kaldım riskliydi 6 ay hiç olmadi. Sonra başladı isteksizliği . Mesela yine tartisma yaşadık. Annesi de hastenede covitte yatiyo ama durumu iyiye gidiyo. 12 gündür hiç bisey olmadı aramızda. Yakında regl olcam. 1 ay olcak bu sefer. Kafayı yicem. Altındaki nedeni bulamıyorum sizce neden nedir

30 yaşında bir genç adamın 9 yıllık evli ve çocuklu olması bana mı tuhaf geliyor?

Evliliğiniz eskimiş muhtemelen. Hızlı yaşayıp erken tüketmişsiniz. Başka bir kadın ihtimalini de göz ardı etmeyin derim.

Esim de öyle diyo biz herşeyi yaşadık isteğin azalması normal diye. Telefonu hep ortadadir . Işten eve evden ise genelde. Bi işi olsa arar bende ararım acar . Herseyini didik didik ederim. Ben 4 gün sonra felan yanına gidince o da istiyo ama ben gitmeden 1 haftayı genelde buluyo. Sürekli çocukların geleceğini okulunu dusunuyo uğraşıyo felan. Acaba birazda kendini daha çok babaligami adadı ki

Yaşıtları hala gezip tozup eğlenirken ev geçindirme, çocuk büyütme derdine düşmüş adam. Normal değil mi sizce de kafasının dolu ve yorgun olması?

Siz anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz. Enerjiniz daha yüksektir ve cinsellik düşünecek daha çok zamanınız vardır.

4 yıl evlenmeden aynı evde bırlıkte yaşamıştık bızde. ve son 2 3 yıl haftada 4 5 kez bırlıkte olurken sonra bıraz düştü sayı . ılk yılı saymıyorum bıle gunde 3 4 oluyordu bılmıyorum bende bunun sebebını merak edıyorum takıpteyım bu konuyu genclıkmıymıs anlamadım bızde 30 lu yaşlardayız daha iş guç mu hayat koşturması mı hofff okuyorum da evlı çıftler aynı tempoda devam eden de var hep

Evet ben ev hanımıyım. Esimin işi de sürekli insanlarla uğraşmak. Bazen evet normal geliyo ama.bazen de bi erkek bu kadar isteksiz olabilir mi çünkü çok şey okuyorum genel algı normal değil

Siz kaç senelik evlisiniz cocuk var mı adu an mesela ne kadara düştü? Bizde 2 cocukvar. Eşim kızımın eğitimiyle çok ilgili . Dersleriyle felan. En çok düşündüğü gelecekleri ve eğitimleri. 2. Çocuktan sonra kocaligi arka plana atıp babalığa adadı sanki . Az önce arkadaşımda 1 ay sonra oldu gayet normal herşey cinsellik değil dedi. Kafamçok karıştı

9 yıllık evlilik iki çocuk,bence haftada bir olması normal,
Bana göre ideal sayı haftada iki, eş çok istekli değilse haftada 1 de iyi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…