Sürekli kafamda konuşan sesler ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

flower_345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
1
0
1
29
Merhabalar...ben sizlere başımdan gelen ve hala devam eden olaydan bahsetmek istiyorum.belki aranızdan birileri bana ne yapacağım hakkında yardımcı olur.
İki buçuk senedir kafamda sürekli konuşan insan sesleri duyuyorum bu sesler bazen beni eleştiriyor, bazen emir verici konuşuyorlar anlayacağınız sürekli rahatsız edici şeyler söyleyip moralimi alt üst ediyorlar.
Üstelik gece yatarken sanki birilerinin bana dokunduğu hissediyorum,nefesini bile hissediyorum vücudumda,yüzümde bu nasıl bir olay anlamış değilim.
Ayrıca bu dokunmalar çok ileri boyutlara ulaştı benimle cinsellik bile yapıyorlar.
Acaba cinlerle mı evlendim çok korkuyorum nasıl kurtulurum hiç bir fikrim yok. Lütfen dalga geçmeyin gerçekten ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir.
Siz bu tür bir olay çevrenizde duydunuz mu veya
Böyle bir şey yaşayıp kurtulan var mı?

Sadece libidosu yüksek muhtemelen masturbasyon yapan yapmasa bile uyku haline boşalan normal bir kadınsınız ve vicdan muhasebesi yapıyorunus hepsi bu eğer gerçekten inler cinler olsa işi gücü sizle sex yapmak olmazdı

Bunlar şizofreni belirtileri olabilir.
En yakın zamanda düzgün bir psikiyatriste gidin.

Merhaba öncelikle sakin olun kalben bunların sona ereceğine inanın mutlaka bir psikoloğa gidin ve tedaviye başlayın onun dışında evde sürekli bakara gibi sureleri dinlemenizi öneririm bunların geçeceğine inanın kendinize değer verin sağlıklı günler dilerim

İnsanlara aşık olan ve onlarla ilişki yasayan hatta evlenenler bile var bence yanlış yönlendiriyorsunuz

Önce dahiliyede kan değerlerinize baktırın
B12 , kansızlık, demir eksikliği, d vitamini eksikliği bunların hepsinin eksikliğinde saydığınız rahatsızlık belirtileri oluşabilir

Kan değerleriniz iyiyse psikyatriden randevu alın hemen

Çok geçmiş olsun asla ihmal etmeyin hemen başlayım bi yerden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…