O zaman burası geçici diye kendimi motive edip kpss çalışayım.Canın sıkılınca ordan oraya gezersen bir işte dikiş tutturamazsın. Bu kadar gezen insanı da bir süre sonra kimse işe almaz. Kpss yi bahane edip işten çıkmana gerek yok. Bir yandan ona da çalış
Bütün gün ayakta çalışıyorum. Dışarıyı göremiyorum çok sinir bozucu. Uzun süre dayanamayacağım herhalde.Yeni bir işyerine müracaat ederken cv nizde ne kadar süre nerelerde çalışmış istikrarı var mı diyede bakar işverenler. Özel sektörde hepimiz çokda memnun olduğumuzdan değil mecbur olduğumuzdan çalışıyoruz yıllardır
Bir taraftan çalışıp boş zamanlarımda para kazandıracak işler yapmayı öğreneyim o zaman. Sınav zamanına kadar dayanamayabilirim.Ordan oraya iş değiştirip durumları sıkışık olmasına rağmen işten “sıkılıyorum” diyerek başka şeyler düşünen biri maymun iştahlıdur. KPSS ye çalışabileceğinizi sanmıyorum çünkü gerçekten zor bir süreç.
Burada ki mesele temelden ziyade düzen. KPSS aslında zor bir sınav değildir ama artık belliBir taraftan çalışıp boş zamanlarımda para kazandıracak işler yapmayı öğreneyim o zaman. Sınav zamanına kadar dayanamayabilirim.
Bu arada B grubuyum ve temelim var. Akşam 10:30 da gelip verimli bir sekilde ders çalışabilir miyim bilemiyorum.
Akşamları çalışıp bütün gün ayakta olmak ne demek?genelde akşamları çalışıyorum ve kapalı bir ortamda bütün gün ayaktayım
Öğleden akşama kadar çalışmak.Akşamları çalışıp bütün gün ayakta olmak ne demek?
Şımarık falan değilim ayaklarımın ağrısı halen gecmedi.Şımarık birisi misiniz?
Ya da nazlı?
İş çok ağır deseniz neyse de sıkılıyorum diye işten ayrılmak sizin şartlarınız da normal değil.
Mecbur dişinizi sıkacaksınız yoksa borç batağında sürüklenirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?