• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ilgi isteyen canım, bitanem diyip duran sevgili...

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
Evet kızlar sevgilim tam da böyle biri
Eski konumdan belki hatırlarsınız
Sevgilim öğretim görevlisi
İşi gereği öğrencileri tarafından şımartıldığını düşünüyorum
Sürekli çocuk gibi ilgi istiyor
Ben böyleyim diyince de elinden geleni yapmıyorsun yap diyor
Bir de dk başı canım bitanem diyor en sevmediğimde canım kelimesidir
bana canım deme lütfen diyorum tamam diyo ama sonra yine diyo

uzak ilde olmasına rağmen her hafta gelmek istiyor
Birde ben sürekli aramamı mesaj çekmemi istediği için bu ay lira filan yüklemedim
Ama bana sormadan gidip yüklemiş
Aöf sınavlarımda var biliyor üstelik

Ne düşünceğimi bilmiyorum kızlar ya
İlgisinden mi sıkıldım yoksa sevmiyor muyum bilmiyorum
Aslında görüşmediğimiz süre içinde özlüyorum aradığında da çok konuşmasından saatlere bağlamasından daralıyorum
elinden gelse konuşurken uyucaz..
sizce neden böyle duygularım:5:

Lisede öğretmen olsa anlarımda üniversitedeki öğrencilerin ilgi gösterip şımartacağını sanmıyorum ayrıca fazla muhabbet tez ayrılık getirir sürekli canım aşkım çekilmez erkek dediğin arada ağır olacak tabi bana göre

çok irdeledim içimde özellikle bikaç gün aramadım aradığında cevaplamadım ama çok özledim dayanamadım aradım
istediğim makul seviyede iletişimde olmak buda sevgimin eksikliğinden mi kaynaklıyor dersin:5:

Herkesin işi gücü var.Sevdiğin adamında işi belli gücü belli ..

Onca işinin arasında sana vakit ayırabiliyor,sen onunla konuşmak istemeyip telefonuna tl bile yüklemiyorken,adam gidip seninle iletişimi kesmemek için sana gidiyor tl atıyor.

Birde ayrı yerlerde oluşunuzdan ötürü olsa gerek,sürekli iletişim halinde olmak isteyen biri var karşınızda.Haklı olarak konuşmak isteyecektir.

Ben yeterli ilgili göstermediğinizi düşünüyorum,belkide yanılıyorumdur..

Hepimizin işi gücü yoğun olduğu zamanlar oluyor ama insan 24 saatin 5 dakikasınıda olsa ayırır sevdiği adama,yada kadına hiç farketmez..

Ama siz konuşmamayı tercih etmişsiniz

İlgi alaka isteye bilir,eminim zaten siz bu karşınızdaki insana samimi duygular hissediyor olsaydınız siz onunla konuşmak için can atardınız..

Ve ilginizide açıkça gösterir,memnun ederdiniz

Ama benim fikrim sizin bu adamı sevmediğiniz yönünde,siz bana bakmayın konuşuyorum ben boş boş of..

Herkesin işi gücü var.Sevdiğin adamında işi belli gücü belli ..

Onca işinin arasında sana vakit ayırabiliyor,sen onunla konuşmak istemeyip telefonuna tl bile yüklemiyorken,adam gidip seninle iletişimi kesmemek için sana gidiyor tl atıyor.

Birde ayrı yerlerde oluşunuzdan ötürü olsa gerek,sürekli iletişim halinde olmak isteyen biri var karşınızda.Haklı olarak konuşmak isteyecektir.

Ben yeterli ilgili göstermediğinizi düşünüyorum,belkide yanılıyorumdur..

Hepimizin işi gücü yoğun olduğu zamanlar oluyor ama insan 24 saatin 5 dakikasınıda olsa ayırır sevdiği adama,yada kadına hiç farketmez..

Ama siz konuşmamayı tercih etmişsiniz

İlgi alaka isteye bilir,eminim zaten siz bu karşınızdaki insana samimi duygular hissediyor olsaydınız siz onunla konuşmak için can atardınız..

Ve ilginizide açıkça gösterir,memnun ederdiniz

Ama benim fikrim sizin bu adamı sevmediğiniz yönünde,siz bana bakmayın konuşuyorum ben boş boş of..

Estafurullah gayet mantıklı bir yorum olmuş teşekkür ederim
Ben gün içinde hiç iletişim halinde olmayalım diye yükleme yapmadım değil o aradığında bende aramayım diye sadece onda olsun istedim
Nasıl söyleyim o saatlerce konuşmak istiyor
Günde 8 saat hakkı var artık doldur doldurabilirsen ben artık gün sonunda konuscak bişey bulamıyorum
Yıl başı diye gönderdim sağolsun benimkinden daha güzel süpriz yapmış
Onun kadar ince ruhlu bir insan olmadığımı bile düşünüyorum
Romantizmden uzakta olabilirim
Kafam çok karısık

sürekli ilgi isteyen, ilgi gösteren adam bir anda eskisi gibi aramayı keserse daha cazip gelir. kadınların doğası mı bu bilmiyorum ama bana böyle oluyo :)

şuan sevmiyosun belki, hatta gıcık oluyosun ama bu sevmeyeceğin anlamına gelmez. konuşarak iletişimin dozunu biraz azaltmasını sağla :)

Çok konuşmasından saatlere bağlamasından daralıyomuşsun aramayıncada özleyip kendin arıyomuşsun seninki aşk sevgi değil alışkanlık olmuş

Estafurullah gayet mantıklı bir yorum olmuş teşekkür ederim
Ben gün içinde hiç iletişim halinde olmayalım diye yükleme yapmadım değil o aradığında bende aramayım diye sadece onda olsun istedim
Nasıl söyleyim o saatlerce konuşmak istiyor
Günde 8 saat hakkı var artık doldur doldurabilirsen ben artık gün sonunda konuscak bişey bulamıyorum
Yıl başı diye gönderdim sağolsun benimkinden daha güzel süpriz yapmış
Onun kadar ince ruhlu bir insan olmadığımı bile düşünüyorum
Romantizmden uzakta olabilirim
Kafam çok karısık

Anladım ben seni,sen zorlama kendini.

sürekli ilgi isteyen, ilgi gösteren adam bir anda eskisi gibi aramayı keserse daha cazip gelir. kadınların doğası mı bu bilmiyorum ama bana böyle oluyo :)

şuan sevmiyosun belki, hatta gıcık oluyosun ama bu sevmeyeceğin anlamına gelmez. konuşarak iletişimin dozunu biraz azaltmasını sağla :)

aklıma gelmedi değil şimdi rahatsızım ama ilerde ya değişirse diye :)
Kırılmasından korkuyorum o kadar heycanlı ve mutlu ki
Telefonu kapatırken varlığını hiç eksik etme diyor :25:
Çok konuşmasından saatlere bağlamasından daralıyomuşsun aramayıncada özleyip kendin arıyomuşsun seninki aşk sevgi değil alışkanlık olmuş

alışkanlık yapacak kadar uzun değil yeni sayılır belkide tam tersi alışamadım

Son düzenleme:
8 saat konuşacak kadar vakti nasıl buluyor..benim yeni görüşmeye başladığım arkadaşımda öğretim görevlisi hiç vakti olmuyor.. :(

8 saat konuşacak kadar vakti nasıl buluyor..benim yeni görüşmeye başladığım arkadaşımda öğretim görevlisi hiç vakti olmuyor.. :(

öğlenden saat 16.00 ya kadar dersi yok sonra ikinci öğretimlere derse giriyor
Akşamda artık benim uykum gelmese sabah ediyoruz
aslında yorucu işleri ama benimki ezelden hiperaktif
inşallah zamanla vakit bulabilirsiniz birbirinize

Back
X