- 2 Temmuz 2016
- 1.013
- 1.738
- 133
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Ben de hastanede 3 defa ölçtürdüğümde normal diyorlar ama hastane mineral ve b1,b2, d vitaminlerine bakmıyor genelde. ben de eksik olan selenyum, b1, b2 çıktı . Bu mineral ve vitamin eksikliği önemli .Ablamda sedef hastalığı var o bile vitamin mineral eksikliklerini tedavi edince çok çok çok düzeldi. 10 yıl sedef tedavisi için ağır ilaçlar kullanıyordu bu kadar rahatlatmamıştı. Ve hiçbir doktor da bu değerlerine bakmadı. O yüzden siz bu değerlere baktırın derim. ( Tabi benim dediğim değerlere de bakıldıysa mesaj kalabalığından dolayı kusura bakmayın. Ancak ben 1 aydır kullanıyorum. Önceden aşırı halsizlik kronik yorgunluk halleri ve ayda en az 2 kere hasta oluyordum. Artık iş yerine geç gittimde falan hastalandım halsizim demeye utanır hale geldim. çok şükür 1 aydır iyiyim. İnş siz de kurtulursunuz.hepsine baktırdım canım hepsi normal.çok saol yinede.
Canım yıldan yıla annelerin yanına gidince özel hastaneye gidiyorum dahiliye bölümüne tam kan sayımı istiyorum.valla neye bakıp neye bakmıyorlar tam bilmiyorum.ama değerlerin normal diyorlar hep.selenyumu duymamıştım hiç mesela.Ben de hastanede 3 defa ölçtürdüğümde normal diyorlar ama hastane mineral ve b1,b2, d vitaminlerine bakmıyor genelde. ben de eksik olan selenyum, b1, b2 çıktı . Bu mineral ve vitamin eksikliği önemli .Ablamda sedef hastalığı var o bile vitamin mineral eksikliklerini tedavi edince çok çok çok düzeldi. 10 yıl sedef tedavisi için ağır ilaçlar kullanıyordu bu kadar rahatlatmamıştı. Ve hiçbir doktor da bu değerlerine bakmadı. O yüzden siz bu değerlere baktırın derim. ( Tabi benim dediğim değerlere de bakıldıysa mesaj kalabalığından dolayı kusura bakmayın. Ancak ben 1 aydır kullanıyorum. Önceden aşırı halsizlik kronik yorgunluk halleri ve ayda en az 2 kere hasta oluyordum. Artık iş yerine geç gittimde falan hastalandım halsizim demeye utanır hale geldim. çok şükür 1 aydır iyiyim. İnş siz de kurtulursunuz.
Ahmet marankinin kürü YouTube dan bakabilirsin , Bende zirt Pirt hastalaniyorum , bünyem çok zayıf hatta o kadarki astıma çevirdi, geçen yıl yaptım kürü ve sürekli içtim herhalde hayatımda hastalıksız geçirdiğim şık kışı yaşadım geçen yıl. Bu yıl yine yaptım fakat çok kötü koktuğu için içemedim bugün yarın derken kaldı şimdi ise eziyetini çekiyorum, öksürmekden çiğerlerim sökülüyorNasıl bişey canım
Ah ah öksürük dedimi tüylerim ürperiyor o dereceAhmet marankinin kürü YouTube dan bakabilirsin , Bende zirt Pirt hastalaniyorum , bünyem çok zayıf hatta o kadarki astıma çevirdi, geçen yıl yaptım kürü ve sürekli içtim herhalde hayatımda hastalıksız geçirdiğim şık kışı yaşadım geçen yıl. Bu yıl yine yaptım fakat çok kötü koktuğu için içemedim bugün yarın derken kaldı şimdi ise eziyetini çekiyorum, öksürmekden çiğerlerim sökülüyor
Ailede var canım kardeşim alerjik nezle.ama benim halsizlik göğüs ağrısı filanda oluyo.genetik zaten olma ihtimalim var.Alerjik nezle olmayasin. Benim de böyle geçmeyen gribim vardı. Meğerse alerjik nezleymisim. O geçmez, günlük ilacı var alınca şikayetin kalmıyor. Doktora gidip anlat, alerjik nezle olabilir mi de hatta. Ben de yok yere uzun zaman surunmustum. Geçer diye bekleme, benim alerjik bünyem yok deme. Bende de 30 dan sonra çıktı.
öncelikle iyi beslenmelisin. et süt meyve kuruyemiş türlerini bol tüket.bagısıklık sistemin zayıfmıs diğerlerine göre.seni üzen seyler varsa onlarla barıs kafana takılmasın. bol bol c vitamini al hasta olmadan.kızlar evet kıştan yaza kadar sürekli hastaydım.ya boğazım şişti ya grip oldum.aylarca öksürdüm.ama abartmıyorum kış boyu hastaydım.çevreme bakıyorum eltim var mesela bir sefer grip olmadı maşşallah.ben sürekli sürünüyorum resmen hastalıktan.iki tane çocuğum var bide bu halde onlara bakıyorum.dün tam ne güzel oruç tutcaz diye seviniyorum.hoooop yine hastalandım.boğazım yanıyo öksürük burnum akıyo.yaz geldi ben hala hastayım.benim gibi böyle çok hastalanan var mı.bi ben mi böyleyim.doktora gittim.antibiyotikle bile zor atlatıyorum.şimdi de akne tedavisi görüyorum onun için antibiyotikte kullanamıyorum.bitkisel hiçbirşey geçirmiyor.yada hastalanmamak için ne yapmam lazım
Canım beslenmeme çok dikkat ederim.bu dediklerinin hepsini fazlasıyla yiyorum.iştahım da yerindedir şükür.ama neden bende çözemedim.bazı vücutlar vitaminleride bünyeden atarmış benimki de öyle sanırım.öncelikle iyi beslenmelisin. et süt meyve kuruyemiş türlerini bol tüket.bagısıklık sistemin zayıfmıs diğerlerine göre.seni üzen seyler varsa onlarla barıs kafana takılmasın. bol bol c vitamini al hasta olmadan.
üsütme ceyranda kalma terleyip üsüme.
antibiyotikler bagırsaklardaki bakterileri öldürüyor gripte nezlede zaten içilmez bogaz iltihaplarında ise içilir ama sürekli aynı saatte alman gerek sabah aksam .
Evet çocukları da çok giydiriyoz ve çok esirgiyoz onlarda sürekli hasta.Çok kalın giyinirim demişsiniz. Ben de tam acaba kendini terletecek kadar sıcak tutanlardan mısınızdır diye yorum yapacaktım. Kendiniz söylemişsiniz. Bizim toplumda soğuk fobisi var galiba. Kendilerini de çocuklarını da kat kat giydirirler. Bu kadar kat giymeyin. Gereksiz yere terlemeyin yani. O ter vücutta kuruyunca, veya terliyken biraz serinliğe maruz kalınca hasta oluyor millet. Ben yurtdışındayım, millet klima+ventilatorle, bir de neredeyse çıplak yatırır bebelerini, bebeler taş gibi maşallah. Bizim kadar hastalık yok. Vücudu çok üşütmek kadar, çok sıcak tutmak da hata. Biraz kendinizi serinliğe alıştırın.
kesinlikle dogru. vucut direncini arttiriyor ve kisiyi dinç tutuyor. Tavsiye ederim bende.Sarımsak limon kürünü tavsiye ediyorum çok faydasını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?