Biyotin, Vitamin C, magnezyum , vitamin B1 , vitamin B2, çinko, selenyum ,vitamin B6 ,vitamin E ,folik asit e bakıyorlar bu kalemle
mesela selenyum eksikliği
Vücudunuzda sıklıkla enfeksiyon, yorgunluk, kas atrofisi ve kalp hastalıklarına yol açabilen Selenyum eksikliği var gibi görünüyor.
Magnezyum için: vücudunuzda, iştah kaybı, bulantı, yorgunluk, halsizlik, kas krampları, tansiyon baş ağrısı, anormal kalp ritimleri, ve osteoporoz gibi etkilere yol açabilen magnezyum eksikliği var gibi görünüyor. Yüksek kalsiyum alımı ve Vitamin D ile günlük besinlerin alımı magnezyum emiliminde azalma ve olası eksikliğine neden olur. Magnezyum eksikliği, vitamin B1 in aktif formuna dönüşünde kullanılan magnezyum olarak vitamin B1 eksikliğine neden olur.Bu konuda Magnezyum veya Vitamin B1 içeren gıda takviyeleri kullanabilirsiniz.
B1 için : Vücudunuzda, yorgunluk, sinirlilik, zayıf konsantrasyon, abdominal rahatsızlık, ve sonunda şişme, karıncalanma, eller ve ayaklarda yanma hissi, kas ağrısı, kas güçsüzlüğü ve kafa karışıklığı(beriberi) ye neden olabilen Vitamin B1 eksikliği var gibi görünüyor. Magnezyum eksikliği, Vitamin B1 i aktif formuna dönüştüren Vitamin B1 eksikliğine neden olabilir.Bu konuda Magnezyum veya Vitamin B1 içeren gıda takviyesi kullanabilirsiniz.
B2için :Vücudunuzda, yorgunluk, sindirim problemleri, ağız çevresinde çatlak ve yaralar, dil kızarıklığı ve enflamasyon ve hatta seboreik dermatit(genellikle burun,dudaklar ve kulak çevresinde) gibi etkilere neden olabilen vitamin B2 eksikliği var gibi görünüyor.Bu konuda Vitamin B2 içeren gıda takviyesi kullanabilirsiniz.
Belirtilerden bahsediyor. Ve benim birbirine bağlamadığım sorunların bile bunlardan kaynaklandığını öğrendim. Çok şaşırdım. Şimdi gayet toparlıyorum. Bi deneyin en azından tam kan sayımında bunlara bakılıyor mu onu araştırın derim.