- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 26
- Konu Sahibi Papatya011
-
En son baktırdıgımda 12 civarıydı haftaya kontrolüm var tiroid hapı kullanıyorum doktoruma söylerim bir sürekli hasta oluyorum takviye verseniz diyeD vitamini eksikligi ola bilir bende öyşeyim çünkü
6 yi gördüm aslında ama dvit kullandım yükselmişti kış gelince geri düşmeye başladı 1 hafta aralıklarla 15 13 ve 12 çıktı büyük ihtimalle 1 ay geçtiği için 10 olmuş belkide altına düşmüştür demir eksikti onuda destekledim 5 ay kadar devam et kullandım şuan kan düzeyim düşük değil ama galiba dediğiniz gibi d vitamini üstüne tiroid de de direnç düşüyor birde stajda özel eğitimde görüyorum çocuklar hep hasta burnuna kadar biz temizliyoruz tuvalete biz götürüyoruz sabah da 6 da yola çıkıyoruz soğukta staja gidebilmek için birde stajdan çıkıp koşa koşa derse yetişiyoruz staj 2 gün, 4 günde okulda ders var yani buda etkiliyor galibaSizin de düşükmüş baya kemik agrılarınız ondan dır vücut d vitamini eksikliginde direnç kaybeder sürekli hasta olmanız da ondan ola bilir
Ayy aynı hastalık lar bende de kanım düşük demirim düşk d vitaminim düşük tüm degerlerim düşük ırsi anemi var bizde bagırsaklarım vitamin emilimi yapmıyo benim sende baktır düşüklügünün sebebine bence6 yi gördüm aslında ama dvit kullandım yükselmişti kış gelince geri düşmeye başladı 1 hafta aralıklarla 15 13 ve 12 çıktı büyük ihtimalle 1 ay geçtiği için 10 olmuş belkide altına düşmüştür demir eksikti onuda destekledim 5 ay kadar devam et kullandım şuan kan düzeyim düşük değil ama galiba dediğiniz gibi d vitamini üstüne tiroid de de direnç düşüyor birde stajda özel eğitimde görüyorum çocuklar hep hasta burnuna kadar biz temizliyoruz tuvalete biz götürüyoruz sabah da 6 da yola çıkıyoruz soğukta staja gidebilmek için birde stajdan çıkıp koşa koşa derse yetişiyoruz staj 2 gün, 4 günde okulda ders var yani buda etkiliyor galiba
Dediğim gibi bende hipotiroid var canım 16 yasından beri 5 senedir ilaç tedavisi görüyorum bu yıl haşimato çıktı birde benimki büyük olasılıkla ona bağlı zaten çünkü tiroid zaten tüm vücudun metabolizmasını alt üst ediyor kansızlık anemi b12 eksikliği üşüme vitamin eksikliği tarzı şeyler yapıyor kaynağı o benceAyy ay
Ayy aynı hastalık lar bende de kanım düşük demirim düşk d vitaminim düşük tüm degerlerim düşük ırsi anemi var bizde bagırsaklarım vitamin emilimi yapmıyo benim sende baktır düşüklügünün sebebine bence
Hımm çok geçmiş olsun hastalıgın hepsi zor neren agrıyorsa canın orda derler ya aynen öyleDediğim gibi bende hipotiroid var canım 16 yasından beri 5 senedir ilaç tedavisi görüyorum bu yıl haşimato çıktı birde benimki büyük olasılıkla ona bağlı zaten çünkü tiroid zaten tüm vücudun metabolizmasını alt üst ediyor kansızlık anemi b12 eksikliği üşüme vitamin eksikliği tarzı şeyler yapıyor kaynağı o bence
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun canımHımm çok geçmiş olsun hastalıgın hepsi zor neren agrıyorsa canın orda derler ya aynen öyle
Halsizliğin ve bağışıklık sistemi zayıflamasının bir çok sebebi olur bir kan testi vererek değerlerinize baktırın öncelikle bence sınav dönemi yorgunluk, stres vücut direncini düşürüyor. Dil altı olarak kullanılan b12 folik asit vitamin hapı kullanıyorum ben bağışıklık sistemi yanı sıra ağzımda çıkan aftlara çareyi bu vitaminde buldum özelden yazarsanız ismini paylaşırım sizleMerhaba hanımlar. 2 aydır , haftada veya 10 günde bir hasta oluyorum haftasonunu hep yatarak geçiriyorum zaten 2 3 gün ağır dönemi sürüyor tam geçti iyiyim diyorum yine hastayım. Bademciğimde olmadığı halde genelde boğazdan yakalıyor bademcik varken de daha fazla şişiyordu yaz günü bile şuan tek farklı yani ağrıyor ama boğazımda şişen birşey yok. Midem de bulanıyor birşeyler yiyorum geçer mı diye hala bulanıyor. Kemiklerim ağrıyor resmen hissediyorum ve kpss ye hazırlanıyorum haftanın 5 günü doluyum staj artı okulum var. Hasta olmamam lazım ama sürekli oluyorum. Kendimi nasıl koruyabilirim. Önerileriniz neler.
B12 çok iyi çıkıyor hatta doktora yurtta kaldığımı söyledim sen yurtta ne yiyip ne içiyo olabilirsin ki çok iyi çıkmış sınırında biraz üstünde hatta ama d vitaminin düşüyor kış gelince doktorada zaten sürekli gidiyorum tiroid hastalığım olduğu için kan tahlili vermeme gibi bir durumum yok sürekli kontrol altındayım zaten haftaya yine gitme vaktimde geldiHalsizliğin ve bağışıklık sistemi zayıflamasının bir çok sebebi olur bir kan testi vererek değerlerinize baktırın öncelikle bence sınav dönemi yorgunluk, stres vücut direncini düşürüyor. Dil altı olarak kullanılan b12 folik asit vitamin hapı kullanıyorum ben bağışıklık sistemi yanı sıra ağzımda çıkan aftlara çareyi bu vitaminde buldum özelden yazarsanız ismini paylaşırım sizle
tiroidiniz varsa halsizlik sebebiniz odur hormonlar dengesiz çalıştığı için aşırı bir halsizlik yapıyor tiroid hastalarınaB12 çok iyi çıkıyor hatta doktora yurtta kaldığımı söyledim sen yurtta ne yiyip ne içiyo olabilirsin ki çok iyi çıkmış sınırında biraz üstünde hatta ama d vitaminin düşüyor kış gelince doktorada zaten sürekli gidiyorum tiroid hastalığım olduğu için kan tahlili vermeme gibi bir durumum yok sürekli kontrol altındayım zaten haftaya yine gitme vaktimde geldi
Halsizlikten hariç direk hasta oluyorum bildiğiniz ateşli boğazım ağrıyan kemiklerim ağrıyan bir üşüyüp bir terlediğim burnum akan bir hastalık yoksa işin halsizliğinde değilim ona alışkınım zaten 5 senedir 2 aydır 5 defa hasta oldum bunun nasıl tedbirini alabilirim diye sordumtiroidiniz varsa halsizlik sebebiniz odur hormonlar dengesiz çalıştığı için aşırı bir halsizlik yapıyor tiroid hastalarına
Cok teşekkür ederim dikkate alacagımMultivitamin ilaçları zindelik veriyor ayrıca hastalıklara karsı koruyor
Birde organik bal yemeni tavsiye ederim. Karısımda yapabilirsin zencefil zerdeçallı. Bogaz agrısı üst solunum enfeksiyonlarına karsı en etkili ilaç
Hamdolsun bal sayesinde kronik sinizut ve farenjitimden kurtuldum ben
Allahın bu nimetinden mutlaka yararlanın
Organik olması şartıyla
Balparmak. Tarzı olmayacak
Polen de tüketebilirsin yoğurdun içine katarak yada balla karıstırarak
Çok teşekkürlerBağışıklık sistemin düşük demek ki. Bi bağışıklık takviyesi kullan propolis damla gibi doğal takviyeler önerebilirim beeo yada egricayir iyi marka olarakta
Aslında çok severim ve bol bol atarım acı insanıyımdır ama diğer tavsiyeleri dikkate alcamCnm sana birde kırmızı pul biber cokca kullanmanı tavsiye ederim. Çorbalarda yemeklerde bol bol kullan
Yoğurduna zencefil zerdeçal karabiber pul biber karıstır ye
Kırmızı pul biberin antioksidan degeri cok yuksek zaten hastalıklara karsı birebir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?