Sürekli Halsizlik, Yorgunluk Hali..

Bende demir ve b12 eksikligi vardi. Ilac kullaninca zimba gibi olmustum simdi sanirim yine degerlerim yerlerde ki un cuvalina döndüm ben de Doktora gidip kontrol ettiricem. Siz de ertelemeyin doktora gidin belki de psikolojiktir.

İlaç kullanmam gerekecek benimde eminim. Sizde ihmal etmeyin bence. İlaçlar iyi geliyor demek ki. Psikolojik de olabilir. Bilemiyorum. Teşekkür ederim cevabınız için.

Çağımızın rahatsızlığı.. herşey normal çıkıyor.. bi sonuç bulunmuyor..

Çağımızın rahatsızlığı.. herşey normal çıkıyor.. bi sonuç bulunmuyor..

Maalesef. Dediğiniz gibi. Herkes aynı sorundan muzdarip. Bende çok fazla oluyor bu ara. Takmamaya çalışıyorum belki psikolojiktir diye. Ama yok nafile. Geçmiyorr...

Bende de var aynı şeyler. Hem de çok uzun zamandır. Bir sebebi hareketsizlik. Spor yapmak ağrılara iyi geliyor. Ben doktora gittiğimde fibromiyalji denmişti ki bu hastalık büyük ölçüde stres ve gerginlik kaynaklı. Bel ve sırt kaslarını güçlendirmek gerekiyor. Hele ki masa başı iş olunca duruş bozukluğu da ekleniyor. Halsizlik yorgunluk gibi semptomlar da genelde psikolojik oluyor. İsteksizlik, hiçbir şeyden zevk alamama.. bunlarla beraber birleşince sonraki adres psikiyatri. Fakat üstesinden gelebilmek için çaba sarfetmek lazım. Spora düzenli gitmek, düzenli psikoterapi veya gerekiyorsa uzun süreli ilaç kullanımı, düzenli uyku, sağlıklı beslenme.. vs. Benim diyeceklerim bu kadar :)) geçmiş olsun

http://www.canankarataydiyeti.com/k...-diyeti-2/d-vitaminine-hayati-onem-verin.html

yukarıdaki makaleyi okuyun arkadaşlar. canan hoca d vitamini değeri en az 100 ng/ml olacak diyor ama doktorlar 20 ve üzerini normal sayıyorlar. o yüzden sonuçları iyi incelemek lazım

hareket etmek serotonin hormonu üretmeyi tetikliyormuş. herşey ayakkabıları giyene kadar aslında. kaldıralım totoları :)

Ben spor yaparım aslında ama halsizlik öyle bir hal ki kolunu kaldıramadığın için spor yapmak bile içinden gelmiyor D vitaminim en son kaçtı hatırlamıyorum ama olmadığı kesin o yüzden ben yeniden ek takviyeye geçtim karatay ablamız haklı

haklısın ne diyeyim ... bu d vitaminim neden düşüyor diye hiç araştırdın mı peki?

troid değerlerinize baktırın normal aralıktaysa da troid antikorlarınıza baktırın...tsh ınız normal aralıkta olsa bile antikorlarınız yükseldiğinde saydığınız bütün şikayetler ortaya çıkıyor depresif hal ve alzeimer olduğunuzu bile düşünecek kadar unutkan yapıyor insanı bende zamanında kapı kapı gezdim ben iyi değilim diye psikolojik diyip.......graves atlattım +haşimato hsatasıyım....

haklısın ne diyeyim ... bu d vitaminim neden düşüyor diye hiç araştırdın mı peki?
Vücut d vitaminini almıyor canım güneşe çok çıkmak gerekiyor güneşlenmek gerekiyor çalışan insan olunca da ışığı gördüğümüz var mı ki yazın deniz falan normale dönmüştü bolca güneşlendim ama kışın çok zor karanlıkta işe gelip karanlıkta gidiyorum

Merhaba,

bu anlattiklariniz zaman zaman bende de oluyor. Kan testi yaptiriyorum senede 1 defa...
cogu zamanda demir ve d vitaminim eksik cikiyor. (malesef)

ek demir ve d vitamini takviyesi aldigim zaman daha iyi hissediyorum kendimi.

Sorun buyuk ihtimal psikolojik
Stres, gerginlik de sırt ağrısı yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…