Bende demir ve b12 eksikligi vardi. Ilac kullaninca zimba gibi olmustum simdi sanirim yine degerlerim yerlerde ki un cuvalina döndüm ben deDoktora gidip kontrol ettiricem. Siz de ertelemeyin doktora gidin belki de psikolojiktir.
Çağımızın rahatsızlığı.. herşey normal çıkıyor.. bi sonuç bulunmuyor..
Bana genelde D vitamini eksikliğimden kaynaklandığı söyleniyor kapsül falan kullanıyorum bir süre işe yarıyor sonra yine aynı ya da yapım bu tembelimSpor yapmak bana iyi geliyor kişiyi sarsıyor enerji veriyor öneririm
Ben spor yaparım aslında ama halsizlik öyle bir hal ki kolunu kaldıramadığın için spor yapmak bile içinden gelmiyorhttp://www.canankarataydiyeti.com/k...-diyeti-2/d-vitaminine-hayati-onem-verin.html
yukarıdaki makaleyi okuyun arkadaşlar. canan hoca d vitamini değeri en az 100 ng/ml olacak diyor ama doktorlar 20 ve üzerini normal sayıyorlar. o yüzden sonuçları iyi incelemek lazım
hareket etmek serotonin hormonu üretmeyi tetikliyormuş. herşey ayakkabıları giyene kadar aslında. kaldıralım totoları :)
Ben spor yaparım aslında ama halsizlik öyle bir hal ki kolunu kaldıramadığın için spor yapmak bile içinden gelmiyorD vitaminim en son kaçtı hatırlamıyorum ama olmadığı kesin o yüzden ben yeniden ek takviyeye geçtim karatay ablamız haklı
Vücut d vitaminini almıyor canım güneşe çok çıkmak gerekiyor güneşlenmek gerekiyor çalışan insan olunca da ışığı gördüğümüz var mı kihaklısın ne diyeyim ... bu d vitaminim neden düşüyor diye hiç araştırdın mı peki?
Bana genelde D vitamini eksikliğimden kaynaklandığı söyleniyor kapsül falan kullanıyorum bir süre işe yarıyor sonra yine aynı ya da yapım bu tembelimSpor yapmak bana iyi geliyor kişiyi sarsıyor enerji veriyor öneririm
Ben leslie ve hııt cardio yapıyorum canım öneririm gerçi şimdilerde jillian level 1 kısmına da geçiyorumHani sporu tavsiye edersin canım
Sorun buyuk ihtimal psikolojikMerhaba Hanımlar,
Evet başlıktan da anlayacağınız üzere, sürekli halsiz hissediyorum kendimi. Masa başı bir işim var, beden yorgunluğu yaşamıyorum anlayacağınız. Ama sürekli bir yorgunluğum halsizliğim, geçmek bilmeyen sırt ağrılarım var. Geçen yıl kan değerlerime, vitamine vs. baktırdım. Normal demişlerdi. Tekrar doktora gideceğim işlerimden fırsat bulabilirsem. Neden olabilir bu yorgunluk hissi ? Benim gibi olan var mı? Doktor ne dedi durumunuz hakkında?
Teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?