merhaba. birilerinin bana yardımcı oalbilceğini düşünüyorum. ben sürekli gülümsüyorum ama sürekli. özellikle sinirlenince öyle bi geriliyorum ki mani olamıyorum gülümsememe. mesela başıma bi taciz olayı gelmişti. ben bunu anlatırken bile gülümsüyordum. aşırı derecede gülümsüyordum. elimde değil. sinirlendiğimde kaslarım resmen kasılıyor mani olamıyorum. birisini gülerken görünce bende kahkahalarla gülemye başlıyorum mani oalmıyorum. bir de gülüyorum gülüyorum zaten o arada gülüyor muyum ağlıyor muyum anlayamıyor etrafımdaki insanlar kahkaha atarak gülerken hıçkırarak ağlamaya başlıyorum. çok uzun zamandır böyleyim. bu engellemein bir yolu var mı? ilaç falan gerekirse.
arkadaşlar aranızda antidepresan kullanan var mı? ben kullanıyorum. benimde herşeye gülümseme gibi sorunum oldu veya komik olmadığı halde bişeye gülmek. dr uma sordum ilaç gevşetiyor bu yüzden böle tepkiler verebiliyorsun dedi.
ilaç tavsiyesi istemek değil. sadece aramızda böyle bir durumu olan varsa; bunun bir hastalık gibi bir şey olup olmadığını ve ilaç gerektiren bir durum mu bunu merak ettim. yani benim durumumda olan birisi vardır doktora gitmiştir, belirli ilaçlarla bunu engellemişse bunu merak ediyorm yoksa ilaç ismi istemiyorum sizden. ayrıca antidepresan kullanmıyorum
Sanırım benimde doktora gitmem gerekecek. Biri ölse ben yine gülerim o ortamda. Sınıfta mesela. Ne zorluklar yaşadım.
Her şeye niye gülüyorum ya! Bende mi ilaç kullansam.
Sanırım benimde doktora gitmem gerekecek. Biri ölse ben yine gülerim o ortamda. Sınıfta mesela. Ne zorluklar yaşadım.
ben de sınıf ortamı falan çok zorluk yaşıyorum bizim deli bozuk bir dil anlatımcımız var. arada gelir bağrınır erkekleri tekmeler gider o öyle yapınca kendimi zor tutuyorum. valla adam güldüğümü farketse geberticek beni
ben de sınıf ortamı falan çok zorluk yaşıyorum bizim deli bozuk bir dil anlatımcımız var. arada gelir bağrınır erkekleri tekmeler gider o öyle yapınca kendimi zor tutuyorum. valla adam güldüğümü farketse geberticek beni