Sürekli gözümü yıkıyorum

eşinizin yaşadığı durum sizde korku yaratmış.
Ama içiniz rahat olsun. vücudumuzun savunma mekanizması bunun için çok iyi çalışıyor.
Öncelikle kirpiklerimiz bunun için var. Sonra göz yaşlarımız. Yani çok ekstrem bir durum olmadıkça sizin müdahalenize gerek kalmadan vücut zararlı organizmaları uzaklaştırır.
Çok sağolun🙏🙏

Haftada bir çay kompresi yapın. Her gün göze müdahale pek sağlıklı olduğunu sanmıyorum

Hayır evde toz aldığımda temizlik yaptığımda mesela. Aslında bu olay eşimin gözü lens kullandığı için mikrop kapmıştı ondn sonra bendede olursa diye korkularım oldu ben lens kullanmıyorum ama Allahım korusun inşallah öyle birşey olmaz bana🥺🙏🙏
Eşiniz lens kullanırken, takıp çıkarırken el hijyenine dikkat etmemiştir, yüksek ihtimalle ondan kapmıştır mikrobu.
Durduk yerde, evde toz aldı diye gözü mikrop kapanı görmedim. Ama bu kadar ellemeye devam ederseniz yakında mikrop kapmasından büyük sorunlarınız da olabilir. Binde bir ihtimal için bu kadar takıntı yapmaya ne gerek var?

Eşiniz lens kullanırken, takıp çıkarırken el hijyenine dikkat etmemiştir, yüksek ihtimalle ondan kapmıştır mikrobu.
Durduk yerde, evde toz aldı diye gözü mikrop kapanı görmedim. Ama bu kadar ellemeye devam ederseniz yakında mikrop kapmasından büyük sorunlarınız da olabilir. Binde bir ihtimal için bu kadar takıntı yapmaya ne gerek var?
Doğru diyorsunuz aslında evet ama işte yıkama isteği gelince durduramıyorum sürekli olunca artık yıkarken acımaya başlıyor

Back
X