Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alerjiniz olabilir mi? Malum bahar.. sadece suyla yıkamanın göze zarar vereceğini sanmamKızar bu vesvese gibi gelen şey son 3 haftadır falan var, gün içerisinde en az 3-4 kere gidip gözümü 5 dk falan suyla yıkıyorum ama bu durumdan sıkıldım. Sizce bu kadar sürekli suyla yıkamak göze zarar verirmiii??
Aslında hayır sadece mikrop kapıcagından endişe ediyorum o yüzden bu kadar çok yıkıyorumAlerjiniz olabilir mi? Malum bahar.. sadece suyla yıkamanın göze zarar vereceğini sanmam
Gerçekten miiYıkarken kapar mikrop
Göze çok fazla dokunulmaz, içine su vs sürülmez
Gerçekten miiyıkarken nasıl kapıyor mikropp
neden yıkama gereği duyuyorsunuz peki?Kızar bu vesvese gibi gelen şey son 3 haftadır falan var, gün içerisinde en az 3-4 kere gidip gözümü 5 dk falan suyla yıkıyorum ama bu durumdan sıkıldım. Sizce bu kadar sürekli suyla yıkamak göze zarar verirmiii??
Mikrop kapıcakmış gibi korkularım oluyor hemen yıkamaya gidiyorumneden yıkama gereği duyuyorsunuz peki?
Göz temizleyici damla falan varmış galiba arada bir dökmek için biliyormusunuz?Elinizi sürüyorsunuz su sürüyorsunuz
Göz hassastır ellenmez
Musluk suyunda da kim bilir neler var
Gözünüze bir şey kaçarsa vs yıkarsınız da olağan şartlarda göz temiz olsun diye yıkanmaz
neden durup dururken mikrop kapsın ki peki?Mikrop kapıcakmış gibi korkularım oluyor hemen yıkamaya gidiyorum
Göz temizleyici damla falan varmış galiba arada bir dökmek için biliyormusunuz?
Hayır evde toz aldığımda temizlik yaptığımda mesela. Aslında bu olay eşimin gözü lens kullandığı için mikrop kapmıştı ondn sonra bendede olursa diye korkularım oldu ben lens kullanmıyorum ama Allahım korusun inşallah öyle birşey olmaz bananeden durup dururken mikrop kapsın ki peki?
çok pis ortamda mısınız iş gereği falan?
Bazen batma oluyorkorkunuz dışında gözünüzde batma, yanma vs gibi bir his var mı?
eşinizin yaşadığı durum sizde korku yaratmış.Hayır evde toz aldığımda temizlik yaptığımda mesela. Aslında bu olay eşimin gözü lens kullandığı için mikrop kapmıştı ondn sonra bendede olursa diye korkularım oldu ben lens kullanmıyorum ama Allahım korusun inşallah öyle birşey olmaz bana![]()
Bazen batma oluyor
eşinizin durumundan etkilendiniz yani... eşinizin gözü lensten ya da takıp çıkarırken elinden mikrop kapmıştır, durduk yere değil. bunu düşünün ve yıkama arzusu geldiğinde gözünüzün yıkanmaya ihtiyacı olmadığını düşünerek kendinizi durdurmaya çabalayın olmazsa psikyatriye gidin. durduk yere enfekte etmeyin gözü.Hayır evde toz aldığımda temizlik yaptığımda mesela. Aslında bu olay eşimin gözü lens kullandığı için mikrop kapmıştı ondn sonra bendede olursa diye korkularım oldu ben lens kullanmıyorum ama Allahım korusun inşallah öyle birşey olmaz bana![]()
İçinizden gözünüzü yıkamak geldiğinde 10 dk bekleyeyim deyip erteleyin durabiliyorsanız. 10 dk sonunda tekrar durabileveksiniz +10 dk ekleyin. Bu şekilde azaltabilirsiniz belki. Ama 3-4 te çok değil sanki. Çoğalmazsa zarar vermez gibi.Kızar bu vesvese gibi gelen şey son 3 haftadır falan var, gün içerisinde en az 3-4 kere gidip gözümü 5 dk falan suyla yıkıyorum ama bu durumdan sıkıldım. Sizce bu kadar sürekli suyla yıkamak göze zarar verirmiii??
Anladım teşekkür ediyorumkuruluk ya da başka birş ey varsa gözdeki rahatsızlık yıkamınızı tetikliyorsa göz doktoruna gidin.
eşinizin durumundan etkilendiniz yani... eşinizin gözü lensten ya da takıp çıkarırken elinden mikrop kapmıştır, durduk yere değil. bunu düşünün ve yıkama arzusu geldiğinde gözünüzün yıkanmaya ihtiyacı olmadığını düşünerek kendinizi durdurmaya çabalayın olmazsa psikyatriye gidin. durduk yere enfekte etmeyin gözü.
Teşekkürlerİçinizden gözünüzü yıkamak geldiğinde 10 dk bekleyeyim deyip erteleyin durabiliyorsanız. 10 dk sonunda tekrar durabileveksiniz +10 dk ekleyin. Bu şekilde azaltabilirsiniz belki. Ama 3-4 te çok değil sanki. Çoğalmazsa zarar vermez gibi.