Antibiyotikmi içicez öylemi geçiyoMalesefki antibiyotik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Antibiyotikmi içicez öylemi geçiyoMalesefki antibiyotik
Daha gitmedim heryer virüsden dolayı riskli diye ama kötü bi durum bugün eczaneye burun bantlarından sipariş verdim denicem burun tıkanıklığı için ama geçmeyen geniz akıntısı boğaz acı yanma mide ağrı hele sırt ağrım dayanılmazYani antibiyotiksiz gecmiyor cogunlukla herdefasinda doktor a danışın
AminnnnnAynı durumdayiz o konuda Rabbim sifamizi versin tum hastalarla birlikte
Bu dayanılmaz bir sırt ağrısımı gazda oluyomu yani şuan sırt ağrısından ölüyorumBende yillardir muzdaribim bktm her ay simdi sırtıma vuruyor korkuyorum bu durumu yasayan varmı?
Ben aradım bugün doktorum yok yarın gidicem böyle bi ağrı yok sırt üst kısım orta ve yanlarda en çokda sol kürekdeEvet ve korkuyorum artik coronodan şüpheleniyorum..
Ben geçen gün yine böyle şiddetli ağrıdığında aradım gel tomografi çekeriz dedi yakınımda özel hastane iç hastalıkları doktoru ama bugün yok hafta içi akşamları hastanedeDoktor kimi.aradiniz ve ne.dedi..
Ama ben hastaneler mikrop gitmiyim bakalım düzelicekmi bekliyim dedim ama yok tarın kesin gidicem ağlıcam ağrıdan bide paniğimde var elim ayağım titriyo çok kötüyümDoktor kimi.aradiniz ve ne.dedi..
Gideyim tabiki veririm haber ama ihmal ettikçe dahada kötü Allah korusunYa ben bizimkilere diyorum yoktur bilmemene siz bi haber edin nolur bende cok korkunc bobreklerimde vuruyor asagilarada
Bende normalde hastalik hastasiydim zaten bid3 bu cıktıAma ben hastaneler mikrop gitmiyim bakalım düzelicekmi bekliyim dedim ama yok tarın kesin gidicem ağlıcam ağrıdan bide paniğimde var elim ayağım titriyo çok kötüyüm
Bende öyleyim hep kaygı korku en kötüsü oda dahada şiddetlendirıyo durumuBende normalde hastalik hastasiydim zaten bid3 bu cıktı
Naptiniz gittinizmi hasteneye?Bende öyleyim hep kaygı korku en kötüsü oda dahada şiddetlendirıyo durumu
Bugünde gidemedim regl ağrım tuttu kıvrandım tüm gün su torbasıyla bu halde tomografi çektiremezdim ama bugün sırt ağrımda pek olmadı sanki bı atak gibi geliyo mahvedip gidiyoNaptiniz gittinizmi hasteneye?
Herkez stres diyo zaten ben çok takıyorum çünkü ankseyete ve panık bozukluk var ama olsa on gündür daha ilerler bi belirti verirdi ne ateş ne öksürük var psikoloğumda dediki gidersen eğer hastaneye bu seferde geldikden sonra ya hastaneden bulaştıysa diye takıcaksın dedi söylediklerin covid belirtisi değil dedi inan napıcamı şaşırdımBence sknto strestende ama nprmal agriyla bile gidende ckyor Allah korusun..