Papatyayı sıcak suya atıp onu içe cekmek de sinüsleri acıyor düzenli kullanınca. Cocuklar yapamaz da büyükler için aklınızda olsun, belki işinize yarar Die söledim =)Ne derece doğru yetişkinlerde fayda eder mi bilmiyorum ama oglum hastalandığı zaman geniz akıntısı da cok oluyor doktorumuz papatya çayının geniz akıntısına cok iyi geldiğini mutlaka içirmeye çalış diye söylemişti. Deneyin isterseniz belki fayda eder
Herkese merhaba. Buraya daha once de saglıkla ılgılı sıkıntımı yazmıstım ve cok guzel onerıler gelmişti. Simdi süreklı bı genız akıntısı var. Yogun bır sekılde. Bunu hıssedıyorum yutkunurken. Sabahları kalkarken bogazımda agrı da olmaya basladı. Bu dueumdan muzdarip olup cesitli yontemlerle fayda saglayan oldu mu arsnıxda.
Vakıt ayırıp okudugunuz ıcın teşekkurler
Benim de sürekli geniz akıntım var ve ister istemez akciğere kaçtığı için öksürüğüm var. Bilmem kaç kez farklı doktorlara gittim düzeltemediler. Bir de bunu deneyeyimGluten.
Buğday içerikli her şeyi kesersem sorun yok, en azından azaltırsam az var.
Ne kadar çok tüketirsem o kadar çok geniz akıntısı oluyor.
Cok teşekkür ederim bu bilgi için bizde ayni sıkıntılarla uğraşıyoruz zaman zaman mutlaka deneyeceğim sağlıklı günler dilerimPapatyayı sıcak suya atıp onu içe cekmek de sinüsleri acıyor düzenli kullanınca. Cocuklar yapamaz da büyükler için aklınızda olsun, belki işinize yarar Die söledim =)
Benim de yıllardır ve giderek artan ama bu dönem yaşadığım en şiddetli alerji dönemim ve sırtımdq ınanılmaz ağrı var demekki bundan bende diyırum bu surt ağrısı nedenBende yillardir muzdaribim bktm her ay simdi sırtıma vuruyor korkuyorum bu durumu yasayan varmı?
Malesefki antibiyotikBenim de yıllardır ve giderek artan ama bu dönem yaşadığım en şiddetli alerji dönemim ve sırtımdq ınanılmaz ağrı var demekki bundan bende diyırum bu surt ağrısı neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?