Süreklı Geniz Akıntısı

olympiass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
1.476
1.771
133
Herkese merhaba. Buraya daha once de saglıkla ılgılı sıkıntımı yazmıstım ve cok guzel onerıler gelmişti. Simdi süreklı bı genız akıntısı var. Yogun bır sekılde. Bunu hıssedıyorum yutkunurken. Sabahları kalkarken bogazımda agrı da olmaya basladı. Bu dueumdan muzdarip olup cesitli yontemlerle fayda saglayan oldu mu arsnıxda.
Vakıt ayırıp okudugunuz ıcın teşekkurler

belki alerjiniz vardır kronik.benimde çok geniz akıntım oluyordu alerjimin kötüleştiği zamanlarda hatta uyuyamıyordum geceleri.ilaç dışında benim için birşey fayda etmedi.doktora giderseniz belki size de aynısını yazar ama şuan gitmeyin tabi aklınızda bulunsun diye söyledim.yüksek yastık bol su içince bana iyi geliyordu.

Offf. Bu bende sürekli olduğu zaman akıntı bittikten sonra şiddetli öksürük yapıyor. Balgamlı. Burunda yapısal bozukluklar varsa akıntı yapar buna çözüm İçin kbb ye gitmeniz lazım. O da şu an olmaz tabi. Tuzlu su gargarası öneririm

genzinize tuzlu su çekip temizleyebilirsiniz eğer yapabilirseniz.bi eczaneye danışın çok pahalı ilaçlar tutacağını sanmıyorum bunun için.

Ne derece doğru yetişkinlerde fayda eder mi bilmiyorum ama oglum hastalandığı zaman geniz akıntısı da cok oluyor doktorumuz papatya çayının geniz akıntısına cok iyi geldiğini mutlaka içirmeye çalış diye söylemişti. Deneyin isterseniz belki fayda eder

Benim de en büyük dertlerimden biri budur. Çözüm olarak çörek otu yağı iyi geldi bana. Akşamları yatmadan önce burun deliklerime birer damla damlatıp yatıyorum. Yaklaşık bir ay böyle kullanınca sonrasında bir süre idare ediyor. Bir de uyku duzeninize dikkat edin bence benim ne zaman uyku düzenim bozulsa geniz akıntım ve sabah kusmalarım yeniden başlıyor. Ilık limonlu su da çok faydalı aklıma gelmişken. Geçmiş olsun.

Papatyayı sıcak suya atıp onu içe cekmek de sinüsleri acıyor düzenli kullanınca. Cocuklar yapamaz da büyükler için aklınızda olsun, belki işinize yarar Die söledim =)

Alerjik rinit
Şu an tam mevsimi
Tedavi almazsan bir süre sonra gece yatırmaz insanı
Bir hap ve iki damlası var, kbb ye gitmeniz lazım geçmiş olsun

Gluten.
Buğday içerikli her şeyi kesersem sorun yok, en azından azaltırsam az var.
Ne kadar çok tüketirsem o kadar çok geniz akıntısı oluyor.
Benim de sürekli geniz akıntım var ve ister istemez akciğere kaçtığı için öksürüğüm var. Bilmem kaç kez farklı doktorlara gittim düzeltemediler. Bir de bunu deneyeyim

Üstte yazmışlar ama kesin soylıyım, allerjik rinit. Nefret ettiğim bir durum hele şu son 1 2 haftadır sabah uyanınca ağızda o kuruluk genizde akıntı burunda tıkanıklık insani çıldırtıyor. Ha çaresi var mi? Bence yok. Uzun süre bi ilaç kullandım, en kuvvetli alerji ilacı o çünkü. Ve ilaç ciddi halüsinasyon gorduruyordu.

Benimde alerjim var ve şuan o dönemdeyiz devamlı geniz akıntı burun kaşıntı hapşırma baş ağrı hepsi mevcut , önerilere bende bakıcam uygulucam mesela papatyadan başlıcam

Papatyayı sıcak suya atıp onu içe cekmek de sinüsleri acıyor düzenli kullanınca. Cocuklar yapamaz da büyükler için aklınızda olsun, belki işinize yarar Die söledim =)
Cok teşekkür ederim bu bilgi için bizde ayni sıkıntılarla uğraşıyoruz zaman zaman mutlaka deneyeceğim sağlıklı günler dilerim

Bende yillardir muzdaribim bktm her ay simdi sırtıma vuruyor korkuyorum bu durumu yasayan varmı?

Bende yillardir muzdaribim bktm her ay simdi sırtıma vuruyor korkuyorum bu durumu yasayan varmı?
Benim de yıllardır ve giderek artan ama bu dönem yaşadığım en şiddetli alerji dönemim ve sırtımdq ınanılmaz ağrı var demekki bundan bende diyırum bu surt ağrısı neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…