Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
of off benim eşim yaaa..bırak başka meslek yap diyorum bırakmıyooo korkuyom ama bebiş için de çok erken maddi manevi bakımından..anneme gitmeyi sevmiyom evime çok alıştım benim evim cici evim bi sen eksiksin be kocicim
kızlar allahtan benım eşim sadece hafta bir gün gece çalışıyor. oda çok yakında bitecek insallah(2-3 aya kadar) başının etini yiye yiye hallettik sonunda gece çalışma işini. aman be kızlar 3 kuruş az olsun geliri ama gece yanımda uyusun kocişim :) o bir gün bana nasıl geçiyor biliyorsunuzdur kızlar. bende çalışıyorum ve onun gelmediği gecelerde zaten tv açık ışıklar açık uyuyorum oda yarım saatte bır uyanıp bi sıgara içiyorum. sabah işe gidincede sanki gece ben çalışmışım gibi oluyor. eşleriniz ne iş yapıyorda gece çalışıyor kızlar. benimki özel güvenlik?
offf gecede koca yoks ne zaman olacak? zor işler bunlar kızlar zor hoş bana karakterli hayırlı bir eş olsun da gece olsun gündüz olsun fark etmez yeter ki olsun
evli değiliz ama eşim gibi görüyorum DD evleneceğiz (inşallah) çünkü gece bazen sabahlara kadar çalışıyo o uykusuz uykusuz yanıma gelince dünyalar da benim oluyo :) yani o yorgun haliyle bile beni görmek istemesi paha bicilemezz
benim eşimde önceleri gece çalışıyordu fakat bende çalışmaya başlayıca değiştirdi, çünkü gündüzleri ben çalışıyorum gecelri o bir araya gelemiyorduk iyi oldu bu şekilde olması :) allah hepimizin yardımcısı olsun.