Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşleri sürekli gececi olan arkadaslar eşinizin işinden memnunmusunuz deilmisiniz?be yeni evlendim ve eşim gece calısıyor ben eşimle sadece 3 gece sarılıp yatabildim:çok üzgünüm:
ewet korkuorum ya evlımıyım deılmıyım anlayamadımkı ben gece eşime sarılıp yatmayacaksam ne anlamı kaldı dimi hafta tatili bile yok 3 gün dügün iznimiz vardı ...gerci ben bunları bile bile evlendim ama cok zor beee arkadasım .canım sıkılmasın die pc alıverdı ama ne olursa olsun cok zorrr
ya ben hırsızdan fılan korkmuorumda ruyamda cok korkutuolar ondan rahatsızım en iyisi bebek yapayım dedım onla ugrasırım oda tutmuo bakalım insallah 4 gun sonra bellı olacak dua et :)sıkı calıstım vallaaa
5 ay bitti hayırlısıyla benım moralım cok bozuluo erken diolar ama bebegım olmas die cok korkuorum ??bu 3,denememiz kafamada cok takıorum ondan birasda galiba
okuorumda takıntı haline geldi artık bende gece lambalar acık tv acık öle yatıorum alısamadım daha arada sırada kardeslerım gelıolar ama ne kadar gelebilirlerki daha ?bu arada eşim unlu mamulleri ustası pogaca borek pasta o işle mesgul sabaha pogaca simit yetiştirmek için gece calısıo birasdan gidecek mesela
bu ay bende takmıcaktım ama adet donemı yaklasınca acaıp takmaya basladım gene canım dogum videosu izle valla onu izledimmi pişman oluom insallah hamile olmam diom ama sonradan vazgeciom:)
eşimle seyretıık hemde bak dedım kadınların işi nasılda zor :)bide hamıle olmayı neden cok ıstıom bılıomusun eşim her işi yapıo son zamanlarda ama adetım gelınce hersey eskıye dönüo maalesefffben en ıyısı dogurem bitane sende dogurda dünür olam ben vasgectım gurban sende kalsın:)
şekerim bizdede hayırlısı çok taktım ama bi iki ay daha geçsin die bekliycem artık yinede belli olmaz durumlara göre sonra iyi bi yere gitcem bende 4 ay önce dr gittim adet düzensizliğim var ilaç kullanıyorum bakalım herşey mecvut valla kist yumurtlamama senide yormayım burda işte öyle olursa tabi dünür olak ayol :))
mrb.kızlar benimkide 3 vardiyalı çalışıyo 1 hafta gececi oluyo genelde ya annem geliyo yada ben gidiyorum gerçekten çok zor yanlız kalamıyorum çok tırsıyorum.ALLAH hayırlısını versin hepimize