• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli Gece Çalışanların Eşleri

xsxirine_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
375
0
96
39
Kütahya
eşleri sürekli gececi olan arkadaslar eşinizin işinden memnunmusunuz deilmisiniz?be yeni evlendim ve eşim gece calısıyor ben eşimle sadece 3 gece sarılıp yatabildim:çok üzgünüm:

ah kıyamam yeni evlim benim
HAYIRLI OLSUN TATLIM ALLAH BİR YASTIKTA KOCATSIN emi !!

ewet korkuorum ya evlımıyım deılmıyım anlayamadımkı ben gece eşime sarılıp yatmayacaksam ne anlamı kaldı dimi hafta tatili bile yok 3 gün dügün iznimiz vardı ...gerci ben bunları bile bile evlendim ama cok zor beee arkadasım .canım sıkılmasın die pc alıverdı ama ne olursa olsun cok zorrr

haklısın canım yaa
ne yaparsın zamanla herşeye alışıyo insan
hayat şartları işte
aman aman öyle dediğime bakma korkulucak bişey yok korkma sakın

ya ben hırsızdan fılan korkmuorumda ruyamda cok korkutuolar ondan rahatsızım en iyisi bebek yapayım dedım onla ugrasırım oda tutmuo bakalım insallah 4 gun sonra bellı olacak dua et :)sıkı calıstım vallaaa

hadi bakalım hayırlısı
ne zaman evlendin ne kadar oldu yani ??

yatmadan öncede felak ve nas surelerini oku korkmazsın !!

5 ay bitti hayırlısıyla benım moralım cok bozuluo erken diolar ama bebegım olmas die cok korkuorum ??bu 3,denememiz kafamada cok takıorum ondan birasda galiba

okuorumda takıntı haline geldi artık bende gece lambalar acık tv acık öle yatıorum alısamadım daha arada sırada kardeslerım gelıolar ama ne kadar gelebilirlerki daha ?bu arada eşim unlu mamulleri ustası pogaca borek pasta o işle mesgul sabaha pogaca simit yetiştirmek için gece calısıo birasdan gidecek mesela :(

ah canım bendede aynı sorun var takmaman lazım bende artık takmamya karar verdim
oluruna bırak
(söyleyene bak ))

bu ay bende takmıcaktım ama adet donemı yaklasınca acaıp takmaya basladım gene canım dogum videosu izle valla onu izledimmi pişman oluom insallah hamile olmam diom ama sonradan vazgeciom:)

bende burda değilde bi dr un sitesinde resimlerini seğrettim acayip bişeydi
sen niye seğrediyosun ki bende gördüm o topikide seğretmedim ama

eşimle seyretıık hemde bak dedım kadınların işi nasılda zor :)bide hamıle olmayı neden cok ıstıom bılıomusun eşim her işi yapıo son zamanlarda ama adetım gelınce hersey eskıye dönüo maalesefff:(ben en ıyısı dogurem bitane sende dogurda dünür olam ben vasgectım gurban sende kalsın:)

şekerim bizdede hayırlısı
çok taktım ama bi iki ay daha geçsin die bekliycem artık yinede belli olmaz durumlara göre sonra iyi bi yere gitcem
bende 4 ay önce dr gittim adet düzensizliğim var ilaç kullanıyorum bakalım
herşey mecvut valla kist yumurtlamama
senide yormayım burda
işte öyle
olursa tabi dünür olak ayol :))

benımkıde gececı yazları dıscomuz var orada calısıyo.kısları oto yıkama parkı emlak.gecelerı hep yanlıszım sıkılıyorum sız nasıl ıdare edıyosunuz

mrb.kızlar benimkide 3 vardiyalı çalışıyo 1 hafta gececi oluyo genelde ya annem geliyo yada ben gidiyorum gerçekten çok zor yanlız kalamıyorum çok tırsıyorum.ALLAH hayırlısını versin hepimize

Back