• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli gebelik belirtisi takip eden hanımlar bakarmisiniz akıntı hakkında

Bunebunee

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2022
13
3
1
23
Ne olur cevap yazın birbirimize destek olalım bebek isteyen anne adayları
5 aydır korunmuyoruz ama çok istiyorum hele bu ay o kadar çok istiyorum ki adetime 10 gün var bende bel kasik ağrısı bide afedersiniz sarı uzayan kokusuz yumurtlama dönemindeki gibi bı akinti geldi 2 gündür hamilelik belirtisi ne yoruyorum niyeyse çok umutluyum sizce bu gebelik olabilir mi

Bazen ayda iki yumurtlama olabiliyor belki yumurtlamadr ilişki olarak değerlendirn dedim Allah yüzünü güldürsn bu ay inşallah..

5 aydır korunmuyoruz ama çok istiyorum hele bu ay o kadar çok istiyorum ki adetime 10 gün var bende bel kasik ağrısı bide afedersiniz sarı uzayan kokusuz yumurtlama dönemindeki gibi bı akinti geldi 2 gündür hamilelik belirtisi ne yoruyorum niyeyse çok umutluyum sizce bu gebelik olabilir mi
Sarı enfeksiyon belirtisi diye biliyorum canım. döngünü bilmiyorum ama şu dönemini iyi değerlendir tekrar yumurtluyor olabilirsin arkadaşlwrında dediği gibi

Sarıysa enfeksiyon olabilir. Yumurtlama döneminde de olabilirsin

Gebelik belirtisi değil, ya enfeksiyon ya da 2. Yumurtlama dönemi, değerlendir mutlaka. Bende regli yaklaştıkça kokusuz renksiz su gibi akıntı vardı sadece ıslaklık gibi düşün hala devam ediyor.

O akıntı yumurtlama zamanı oldıgunu gösteriyor olablr o günleri değerlendir daha çok var belirti aramaya

bende bel ve kasık ağrısı, aşırı ağızdan gaz çıkarma - ben normalde hiç geğirmem - sık idrara çıkma vardı belirti olarak sizin gibi 10 gün varken. fakat akıntı hep beyaz kremsi losyonumsu şekilde oldu kokusuz şekilde. uzayan yumurtlama dönemindeki akıntıdan farklı olarak. afedersin kilodumda hep ıslaklığı oluyor.

o yüzden uzayan yapışkan olanı gebelikle alakalı olduğunu sanmıyorum.

Sonuç ne acaba

bende bel ve kasık ağrısı, aşırı ağızdan gaz çıkarma - ben normalde hiç geğirmem - sık idrara çıkma vardı belirti olarak sizin gibi 10 gün varken. fakat akıntı hep beyaz kremsi losyonumsu şekilde oldu kokusuz şekilde. uzayan yumurtlama dönemindeki akıntıdan farklı olarak. afedersin kilodumda hep ıslaklığı oluyor.

o yüzden uzayan yapışkan olanı gebelikle alakalı olduğunu sanmıyorum.
Merhaba benimde bat 21 ekim 10 ekim günü sizin gibi kokusuz kremsi bir akıntı geliyor ara ara iki gündür. Bel ve kasık ağrısı yok. Ovülasyon testi kullanıyorum 6 ekimde yumurtlama pik , 7 ekimde çatlamam olmuştu. Çatlamadan sonra 4. Günü oldu iki gündür ara ara geliyor başka hiç bir sıkıntım yok ama.

Merhaba benimde bat 21 ekim 10 ekim günü sizin gibi kokusuz kremsi bir akıntı geliyor ara ara iki gündür. Bel ve kasık ağrısı yok. Ovülasyon testi kullanıyorum 6 ekimde yumurtlama pik , 7 ekimde çatlamam olmuştu. Çatlamadan sonra 4. Günü oldu iki gündür ara ara geliyor başka hiç bir sıkıntım yok ama.
aynı belirtiler benimde 7 ekim çatlama 10 ekim krem gibi beyaz akıntı :D ama ben 27 sinde de çatlama gördüm beynim yandı o yüzden bişey diyemiyorum L lavinya-

Canimm kafaya takma ben dün doktordaydim yurt disindaym büyük ihtimalle senin hic biseyin yok anladgm kadariyla esindede problem yoksa tamamen piskolojik, doktorum dün benim pkolu ve düzensiz adet ve düzensiz yumurtlamama ragmen piskolojik olarak rahat olmam gerektigni söyledi hormonlari baskiliyip engel oluyor dedi .. daha 5 aydir korunmuyorsunuz biz 3 yila girdik yani önünde daha cok zaman var kiyas yapicak olursa yolun basindasiniz diyebiliriz 3 günde bir iliski olmasi sartmis saglikli beslenmek lazim ve iliskiyide görev olarak görmemek gerekiyor yani bebek icin degil zevk icin uygulanmasi gerektigni söyledi elimizden geleni yapalim gerisi takdiri ilahi tedavilerin sonuna kadarda gitmeyi ihmal etmeyelim🙏🍀

ben 28 günde bir regl oluyorum normalde ama evlenmeden öncede arada düzensizliklerim olurdu ama bayadır 28.. temmuz sonu denemeye başlamıştım ağustosta 13 gün gecikme yaşadım kan testim 1.20 ydi doktor yok gebelik dedi folik asit verdi gönderdi sonra bir iki gün kanama yaşadım bitti... bir dahaki ay yani eylülde 16 sında geldi ama 1 hafta sürdü çok az az geldi.. tam sökülmedi sonra o bitti 26 yumurtlama 27 çatlama gördüm değerlendirdim.. sonra akıntım başladı bir hafta sonra tekrar test yaptım yine pozitif 7 sin de yine çatladı.. şimdide ıslaklık fazla belirgin akıntılarım oluyo kuru değilim.. bilmiyorum sadece görüntüde pco var hormonlarım hepsi normal ve büyüyen bi kistim hiç bişeyim yoktu ağustostaki tahlillerde.. L lavinya-

Back
X