- 19 Ocak 2025
- 13
- 4
- 1
- 16
- Konu Sahibi ozgee_0300
-
Yürürken kalabalık olan yerlerden geçin tenha , karanlık, sessiz yerlerde durmamaya çalışın. Kendinize dikkat edin. Eğer sizi her gün rahatsız eden belli birisi varsa mutlaka karakola polise bildirin. Yoldan geçen herhangi biri Instagram hesabınızı mı istiyor yani? Bu yolda laf atmalar sözlü tacizler 2 yıldır sürekli mi yaşanıyor?Yasim 17 ve 2 yıldır bu sorunu yasiyorum dışarı tek cikamya korkuyorum acsbs bugün basima ne gelicek diye eve rahat gidemiyorum arabalar erkwkler durduruyo sosyal medyalarimi istiyo veya yavsiyolar pis pis konusuyolar gerçekten bu durumdan sıkıldım hani hergun hergun olunca acaba bende mi soun vsr diye kwndimi yokluyorum açık mi giyiyorum hsyir bişey mi yapıyorum hsyir sadece yuruyorum yürümekte ne olabir ki bı fikri olan soylwsin lütfen başıma bişey gelmesinden korkuyorum artik cunku
Ağrı gibi bi yerde yasiyorum olsa ve kullansam dahi beni bulup dahs kotu seyler ywpabilirler o yüzden bu tarz seyler kullanamıyorumÇantanızda biber gazı olsun mutlaka
Bir insanın hergün önünün kesilmesi, iletişim bilgilerinin istenmesi falan normal değil. Ya kafanızda kuruyorsunuz, ya kadına aç bir bölgede yaşıyorsunuz ya da yanlış yaptığınız bir şey var. Anormal bir durum çünkü.Yasim 17 ve 2 yıldır bu sorunu yasiyorum dışarı tek cikamya korkuyorum acsbs bugün basima ne gelicek diye eve rahat gidemiyorum arabalar erkwkler durduruyo sosyal medyalarimi istiyo veya yavsiyolar pis pis konusuyolar gerçekten bu durumdan sıkıldım hani hergun hergun olunca acaba bende mi soun vsr diye kwndimi yokluyorum açık mi giyiyorum hsyir bişey mi yapıyorum hsyir sadece yuruyorum yürümekte ne olabir ki bı fikri olan soylwsin lütfen başıma bişey gelmesinden korkuyorum artik cunku
Ağrıda merkezde oturuyorum ve caddenin ortasinda yapanlar var bugun bile dershaneden eve donerkwn 3 defs bu tarz şeylerle kwrsilastim biri evimin önüne kadar tskip etti zar Zor eve stim kendimi aileme snlstamiyorum bi kac defa babamin arkadaslari pesimdeydi bu twrz bi olay yuzunden babamlar beni suçladı neymiş kuyruk salamisim o yüzden böyle seyler olmus fln hani beni dinliyceklerini sanmıyorumKenar mahallede mi yasiyorsunuz? Nasil bir yokluk olan yer orasi da hergun hergun taciz olayi yasaniyor? Ailenize bildirin, gerekliyse polise de bildirin.
Babanın arkadaşlarına varana kadar sana yürüyorlar yani. PekiAğrıda merkezde oturuyorum ve caddenin ortasinda yapanlar var bugun bile dershaneden eve donerkwn 3 defs bu tarz şeylerle kwrsilastim biri evimin önüne kadar tskip etti zar Zor eve stim kendimi aileme snlstamiyorum bi kac defa babamin arkadaslari pesimdeydi bu twrz bi olay yuzunden babamlar beni suçladı neymiş kuyruk salamisim o yüzden böyle seyler olmus fln hani beni dinliyceklerini sanmıyorum
Ağrı gibi bi yerde yasiyorum olsa ve kullansam dahi beni bulup dahs kotu seyler ywpabilirler o yüzden bu tarz seyler kullanamıyorum
Babanın arkadaşları böyle bir şeyin babanın kulağına gideceğini bilmiyor mu? Koskoca adamlar..Ağrıda merkezde oturuyorum ve caddenin ortasinda yapanlar var bugun bile dershaneden eve donerkwn 3 defs bu tarz şeylerle kwrsilastim biri evimin önüne kadar tskip etti zar Zor eve stim kendimi aileme snlstamiyorum bi kac defa babamin arkadaslari pesimdeydi bu twrz bi olay yuzunden babamlar beni suçladı neymiş kuyruk salamisim o yüzden böyle seyler olmus fln hani beni dinliyceklerini sanmıyorum
Baban çok cahil birisi ne yazıkki. Kuyruk salladın ne demek ya!Ağrıda merkezde oturuyorum ve caddenin ortasinda yapanlar var bugun bile dershaneden eve donerkwn 3 defs bu tarz şeylerle kwrsilastim biri evimin önüne kadar tskip etti zar Zor eve stim kendimi aileme snlstamiyorum bi kac defa babamin arkadaslari pesimdeydi bu twrz bi olay yuzunden babamlar beni suçladı neymiş kuyruk salamisim o yüzden böyle seyler olmus fln hani beni dinliyceklerini sanmıyorum
Bence çantanda dursun, kimse bilmez ki kullandığını. Hem bilse ne olacak, sana sataşan birisi olursa gözüne sıkar kaçar gidersin. Tabi Allah yaşatmasın bu durumu ama bizi bu hale getiren psikopat ve tacizci olan erkeklerAğrı gibi bi yerde yasiyorum olsa ve kullansam dahi beni bulup dahs kotu seyler ywpabilirler o yüzden bu tarz seyler kullanamıyorum
İlk kez duyan herkex sizin gibi tepki veriyo hatta inanmiyo böyle bi konu için neden yalan soyliyeyimYaşın çok küçük nasıl her gün yaşıyorsun ilginç. Bende doğudayım ne bileyim her gün olacak bişey değil gibi geldi kb
İnandırıcı gelmedi sanirimBabanın arkadaşlarına varana kadar sana yürüyorlar yani. Peki
Babanın arkadaşları böyle bir şeyin babanın kulağına gideceğini bilmiyor mu? Kosko
Sürekli dershanenin kapisinda fln bekliyodu ben cikinca pwsime veriyo arabayla ywnimda durup bişeyler söylüyordu bi defs konustum derdin ne diye sordum sana ger türlü zevki yastirim seni en iyi yerlerden giydirtirim en iyi restoranlara gideriz gibisinden iğrenç şeyler söyledi agliysrwk uzaklastim ordan babamlarw soyledim babsm gidip konustu babama beni kotuledi guys bı erkekle gorusmusum oda beni görmüş uysrmis kizmis bwna bende kendimi kurtarmam ivin bsbwmw böyle bi ywlwn soylemisim fln demis babama erkek kardesim vsr fakat küçük ne ywpwbilir ki anneme soylesem annemde babam gibi bu gidisle son çare polise gitmekBaban çok cahil birisi ne yazıkki. Kuyruk salladın ne demek ya!Babanın arkadaşları neden peşindeydi ? Bence bu durumu annene, varsa erkek kardeşlerine söyle. Polise de bildir sürekli evimin çevresinde bana laf atıyorlar eve kadar takip ediliyorum diye. Annen de mi böyle düşünüyor?
Yok gelmedi valla ne yalan söyleyeyim. Normal değil bütün şehrin 17 yaşında bir kızın peşinde olması. Birileriyle görüştün de yayıldı mı?İlk kez duyan herkex sizin gibi tepki veriyo hatta inanmiyo böyle bi konu için neden yalan soyliyeyim
İnandırıcı gelmedi sanirim
Sürekli dershanenin kapisinda fln bekliyodu ben cikinca pwsime veriyo arabayla ywnimda durup bişeyler söylüyordu bi defs konustum derdin ne diye sordum sana ger türlü zevki yastirim seni en iyi yerlerden giydirtirim en iyi restoranlara gideriz gibisinden iğrenç şeyler söyledi agliysrwk uzaklastim ordan babamlarw soyledim babsm gidip konustu babama beni kotuledi guys bı erkekle gorusmusum oda beni görmüş uysrmis kizmis bwna bende kendimi kurtarmam ivin bsbwmw böyle bi ywlwn soylemisim fln demis babama erkek kardesim vsr fakat küçük ne ywpwbilir ki anneme soylesem annemde babam gibi bu gidisle son çare polise gitmek
Sürekli dershanenin kapisinda fln bekliyodu ben cikinca pwsime veriyo arabayla ywnimda durup bişeyler söylüyordu bi defs konustum derdin ne diye sordum sana ger türlü zevki yastirim seni en iyi yerlerden giydirtirim en iyi restoranlara gideriz gibisinden iğrenç şeyler söyledi agliysrwk uzaklastim ordan babamlarw soyledim babsm gidip konustu babama beni kotuledi guys bı erkekle gorusmusum oda beni görmüş uysrmis kizmis bwna bende kendimi kurtarmam ivin bsbwmw böyle bi ywlwn soylemisim fln demis babama erkek kardesim vsr fakat küçük ne ywpwbilir ki anneme soylesem annemde babam gibi bu gidisle son çare polise gitmek
Belliki bu genç kız şuan çok stresli klavyede hızlı hızlı yazıyor. Ne manyak, cahil aileler var ya. Doğu bölgesinde açlık çeken sapıklar çok demekkiKara büyü mü yapıyorsun bu nasıl yazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?