Sürekli Emme İsteği, Ağlama

saresmomy

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
4
0
30
Merhaba, 50 günlük bebeğim sürekli memede durmak istiyor. Memeden çektiğim an ağlamaya başlıyor. Gün içerisinde çişli ve kakalı bez sayımız gayet normal. Ağlamaları yüzünden bebeğimle normal bir zaman geçiremez olduk, bütün günü memede geçiriyoruz. Süt üretimi olması için gereken zamanı bile bana vermiyor. Emzik de tutmuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Öneriniz var mıdır?

Emdikçe süt üretir o yüzden sürekli emer küçük bebekler. Bir de daha dünyada çok yeni. 9 ay sizinleyken birden başka bir yere getirdiler ve annesinden ayrılmasını bekliyorlar oysa o henüz kendini güvende hissetmiyor o yüzden sizi bırakmak istemiyor. Zor biliyorum ama üç çocuğumla da 3 ay dolana kadar yapışık yaşadık. Sonra şükür düzeldiler. Düzelecek alışacaklar hiç merak etmeyin

Ben 3 ay bir hafta uğraştım.Doktora götürdüm.Muayenede herşey iyi çıkmisti.Ama gazı var dediler.Ne yaptıysam olmadı.3-4 ay arasında geçer dediler anca o zaman geçti.Siz de doktor muayenesine götürün, iyi çıkarsa bı şekilde bu zaman böyle geçecek

Benimki Dört buçuk aylık hala banyoyu bile zor yapıyorum Hatta yarısında ağlamaya başlıyor O yüzden çok normal böyle olması olabildiğince kalabalığa girmeye çalışın Yani oturmalar olabilir gezmeler olabilir bebeğinizi başkaları da tutsun

Benimki Dört buçuk aylık hala banyoyu bile zor yapıyorum Hatta yarısında ağlamaya başlıyor O yüzden çok normal böyle olması olabildiğince kalabalığa girmeye çalışın Yani oturmalar olabilir gezmeler olabilir bebeğinizi başkaları da tutsun
Başkalarının tutmasının ne gibi bir etkisi var?

Başkalarının tutmasının ne gibi bir etkisi var?
Başkaları tutarken siz biraz nefes alırsınız ve bebek başkasında ağlamaz hiç değilse alışırsa. Size bağlılığı azalmaz merak etmeyin. Mesela banyoya falan gireceğinizde güvendiğiniz bir komşunuz varsa bakması için çağırabilirsiniz

Başkaları tutarken siz biraz nefes alırsınız ve bebek başkasında ağlamaz hiç değilse alışırsa. Size bağlılığı azalmaz merak etmeyin. Mesela banyoya falan gireceğinizde güvendiğiniz bir komşunuz varsa bakması için çağırabilirsiniz
Anladım, deneyeceğim. Teşekkür ederim💕

Gazi vardır masajlar yapın karnina
Gaz damlası edinin. Kimyon tohumu alıp aktardan çayını demleyin için. Yemeklerinize kimyon ekleyin. Gazlı içecek paketli gıda tüketmeyin.
40 günden sonra gözleri açılıyor bebeklerin anneyi memeyi en güvendiği yerden ayrılınca huzursuz hissediyorlar. Sling kullanabilirsiniz. Çok doğal bir süreç Yaşadığınız . Meme sürekli süt üretir merak etmeyin dolması diye bişey yoktur. Sadece akış hızı yavaşlar süt indikcede hızlanır. Sürekli emmesi süt üretimini arttırır. 3-4 ay gibi hersey geciyor .

X