- Konu Sahibi Umuthepvarr
-
Öncelikle geçmiş olsun benim kuzenim de sizin gibi suan 27 yaşında ve hala düzelme olmadı oda 4 aydır adet olmadığını söylemişti bu yüzden çocuk sahibi de olamıyor bir sürü tedavi falan ama daha ortada bişey yok soğan kürünü duydun mu bilmiyorum ama çok işe yarıyormus özellikle pkolular için bir araştır istersen
:-( işte böyle örnekleri gördükce üzülüyorum daha önce denedim ama tam düzenli kullanmadım tekrar kullanıcam bakalim
canım bi tanıdığımda polikistikover var.tüylenme,kilo alma gibi problemler oluyor diye doğum kontrol hapı kullanmıyor,kullanmayıncada adet olamıyor.sen tedavini düzenli uygula canım.soğan kürünü denemişti o tanıdığım çok faydasını gördüğünü söylemişti ama son durumu bilmiyorum
bitkisel tedaviler dene oncelikle binde bir ihtimali yasayan biri olarak 3ay korunma amacli dogum kontrol hapi aldim ve bacagima pihti atti sukurki ucuz kurtuldum cigere ve beynede atabilirdi dikkatli olup tum tahlillerini yaptir ve oyle kullan derim gecmis olsun
Bence üzülmektense tekrar kullan ve bırakma olurmu umarım herşey yoluna girer
18 yaşındayım uzun süredir ilaçsız adet olamiyorum doktor da 6 ay ilac kullan arada bir dinlendir sonra tekrar devam et pcossun dedi ve ilaçsız adet olamiycakmışım galiba aranızda böyle olan varmı ve evlenince neler yasaiyacagim doktor tedavisiz ilacsiz cocugun olmaz dedi de biliyorum simdiden bunları mı düşünüyosun diceksiniz ama 4 aydır adet olamıyorum hormonlarım dengesiz inanın insan geleceginden kaygılanıyor yaşamayan herseyi normal bir kadın gibi olanlar anlayamaz
Çok gecmis olsun allah korumuş doktorum yazıcak işte bir ilaç ama daha evlenmeme en az 5 6 yıl var o kadar sene ilaç kullanmakta sanki zararlı olucak gibi geliyor
Bebek olma olayı şans işi gibi.. Bir bakmışsınız evlendiginiz ilk ay hamilesiniz bir bakmışsınız 10 yıl olmuş,yok. Bu işler belli olmaz. Benim böyle adet olamama gibi bir sorunum yok ama düzenli adaçayı içmeni öneririm, ben adetim 1-2 gün geciktiginde adaçayı içerim şıp diye olurum ertesi günAyrıca maydonoz suyu da iyi geliyor, civanperçemi çayını duydum ama denemedim, ha bir de soğan kürü. İlacı da doktor tavsıye ettıyse kullan tabi canım ama alternatif yöntemlerle bitkisel tedavilerle de destekle bence faydasını görürsün hem belki vücudunu ilaca alıştırmamış olursun.
Bebek olma olayı şans işi gibi.. Bir bakmışsınız evlendiginiz ilk ay hamilesiniz bir bakmışsınız 10 yıl olmuş,yok. Bu işler belli olmaz. Benim böyle adet olamama gibi bir sorunum yok ama düzenli adaçayı içmeni öneririm, ben adetim 1-2 gün geciktiginde adaçayı içerim şıp diye olurum ertesi günAyrıca maydonoz suyu da iyi geliyor, civanperçemi çayını duydum ama denemedim, ha bir de soğan kürü. İlacı da doktor tavsıye ettıyse kullan tabi canım ama alternatif yöntemlerle bitkisel tedavilerle de destekle bence faydasını görürsün hem belki vücudunu ilaca alıştırmamış olursun.
Kilo alma henüz olmadı ama göbegimde ve popomda ince ince tüyler var malesefsoğan kürünede başlıycam tekrar daha önce cok ictim ama fazla düzenli icememistim
Keşke benimde birkac gün gecikse sadecedeniycem artık mecburr tesekkür ederimm günü gününe olan kadınlara ablam annnemde dahil öyle imreniyorumki komik ama özeniyorum bile
evet bu adacayi gercekten o gecikme durumlarinda kurtarici gibi
canım hem ilaçlarını düzenli kullan hemde soğan kürünü düzenli yap.faydasını görürsün inşallah.moralini bozma daha yaşın küçük düzelir tedaviyi aksatma yeterki
Umutsuzperi sanırım burada seni en iyi anlayacak benim.sende kendimi gördüm çünkü 18 yaşındayken ilaçla adet olmaya başladm yıllardır da öyleyim. kendime destek ve yardımcı olacak dertleşecek arkadaşlar arıyordum .çünkü artık gerçekten bir çözüm arıyorum. siteye girdiğin zaman haberleşelim dilersen18 yaşındayım uzun süredir ilaçsız adet olamiyorum doktor da 6 ay ilac kullan arada bir dinlendir sonra tekrar devam et pcossun dedi ve ilaçsız adet olamiycakmışım galiba aranızda böyle olan varmı ve evlenince neler yasaiyacagim doktor tedavisiz ilacsiz cocugun olmaz dedi de biliyorum simdiden bunları mı düşünüyosun diceksiniz ama 4 aydır adet olamıyorum hormonlarım dengesiz inanın insan geleceginden kaygılanıyor yaşamayan herseyi normal bir kadın gibi olanlar anlayamaz
18 yaşındayım uzun süredir ilaçsız adet olamiyorum doktor da 6 ay ilac kullan arada bir dinlendir sonra tekrar devam et pcossun dedi ve ilaçsız adet olamiycakmışım galiba aranızda böyle olan varmı ve evlenince neler yasaiyacagim doktor tedavisiz ilacsiz cocugun olmaz dedi de biliyorum simdiden bunları mı düşünüyosun diceksiniz ama 4 aydır adet olamıyorum hormonlarım dengesiz inanın insan geleceginden kaygılanıyor yaşamayan herseyi normal bir kadın gibi olanlar anlayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?