Sürekli canım tatlı bişey çekiyor!yardımm

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
Herkese merhaba;
Benim bu aralar canım çok tatlı şeyler çekiyor yani şu iki üç haftadır.Normalde abur cubur tatlı yiyen bi nisan değilimdir.77 kilodan 64.5 kiloya düştüm tabi 77 kilodayken abur cubur yiyordum zaten o yüzden kilo aldım.Kilo verince beslenme düzenimde değişti.Şimdi az miktarda sağlıklı besinlerle doyuyorum.Aburu cubur ymemeye çalışıyorum.çok mecbur kalırsam yiyorum ama şu iki üç haftadır canım sürekli şekerli şeyler istiyor.Hani okadar yememe dikkat ederim.Bu tatlı isteiğini nasıl kesebilirim.Tekrar kilo almaktan korkuyorum.Yemekte karnım doyuyor sonra canım tatlı çekiyor hani doyuyorum bu tatlı isteği niye oluyor.bana bi yöntem söyleyin bu tatlı isteği nasıl kesilir.Taylan Kümeli ananas yeyin diyordu.Ananas aradım ama hiç gözüme ilişmedi ne markette ne pazarda ne de başka bi yerde.Küçük bir ilçede oturuyorum pazarda brokoli bile yom bana başka bi çare söyleyin.Sizi yönteminiz ne?

tatlı krizi benim de başımda!
karnım doyuyo sofradan kalkıyorum, hemen aklıma tatlı düşüyo.
resmen bi kriz hali ya.

ama bi kaç akşamdır fark ettim.
ben yemeklerden sonra yeşil çay içiyorum.
demlerken içine kabuk tarçın atıyorum.
çayı içtikten sonra tatlı isteğinin geçtiğini fark ettim.
tarçın zaten baya tatlı bişey ve kan şekerini düzenlediği için tatlı isteğini yok ediyo.

bi de tatlı krizi geldiğinde yapılabilecek basit bi tarif okumuştum;
yoğurdun içine elma doğrayıp toz tarçın ekleyerek tüketebilirsiniz diyodu.
mesela elmayı rondodan geçirerek de ekleyebilirsin.
hem o zaman meyveli yoğurt gibi olur :)

bunları deneyebilirsin. işin sırrı tarçında :)

muhallebi gibi kalorisi düşük tatlılardan ye canım. Benim şekerli şeylere düşkünlüğüm yok, cips delisiyim.. krize girdim resmen Bugünnnn =( ama yenik düşmedim nefsime.. yemedim =) kendimi ödüllendirecem sabah sosis yiceeeeem =) acım ama suan açççççççç =)))) aklımdan neler geçiyooo =) ama Başka şeyler düşünmemiz lazım..

tuzlu yağli şeylere olan krizlere de çözüm öneriniz varsa söyleyin =(( canım ketçaplı cips istiyoo, sonra o kirli çorap kokan doritoslardan istiyoo =( gözüm karariyo =( onlar yüzünden 66 kilo oldum yemiyorum 1 aydır =(

tatlı krizi benim de başımda!
karnım doyuyo sofradan kalkıyorum, hemen aklıma tatlı düşüyo.
resmen bi kriz hali ya.

ama bi kaç akşamdır fark ettim.
ben yemeklerden sonra yeşil çay içiyorum.
demlerken içine kabuk tarçın atıyorum.
çayı içtikten sonra tatlı isteğinin geçtiğini fark ettim.
tarçın zaten baya tatlı bişey ve kan şekerini düzenlediği için tatlı isteğini yok ediyo.

bi de tatlı krizi geldiğinde yapılabilecek basit bi tarif okumuştum;
yoğurdun içine elma doğrayıp toz tarçın ekleyerek tüketebilirsiniz diyodu.
mesela elmayı rondodan geçirerek de ekleyebilirsin.
hem o zaman meyveli yoğurt gibi olur :)

bunları deneyebilirsin. işin sırrı tarçında :)
evet çok mantıklı eskiden klo verme dönemlerinde yeşil çay içerdim pilatesten sonra o zamn midem iyice küçülmüştü zaten azıcık bişey yioydum doyuyordum siz de az yemeye çalışın bi zamn sonra mideniz küçülecek sonra ne tatlı ne tuzlu canınız hiçbir şey çekmeyecek bir hafta sabredin tatlı tuzlu hiçbir şeye dokunmayın o zaman oluyor evet tarçın kan şekerini dengeliyor kabuk tarçın alayım yarın zaten beşi bi yerde çay tarifi var içinde mate yaprağı,tarçın,yeşil çay bunlar var herhalde ender saraç vermişti tarifini 2 şey daha vardı ama unuttum.kardeşim niye bu kadınlar hep zayıflamaya uğraşıyor.bu kadar uğraşmayın takıntılı olursunuz.Biraz işleri oluruna bırakın.ben oldum kilo konusunda takıntılı.Sizin de olmanızı istemem.

tuzlu yağli şeylere olan krizlere de çözüm öneriniz varsa söyleyin =(( canım ketçaplı cips istiyoo, sonra o kirli çorap kokan doritoslardan istiyoo =( gözüm karariyo =( onlar yüzünden 66 kilo oldum yemiyorum 1 aydır =(
işte herkesin zayıf bir noktası var cipse dayanamayan ilk seni görüyorum kaç kiloydun ki 66 kilo oldun niye bu kadınlar,kızlar sürekli kilo vermeye çalışıyor:)):2::2:

işte herkesin zayıf bir noktası var cipse dayanamayan ilk seni görüyorum kaç kiloydun ki 66 kilo oldun niye bu kadınlar,kızlar sürekli kilo vermeye çalışıyor:)):2::2:

valla Benim kilo takıntım yoktur aslında.. hatta Balık eti çok severim.. ama geçen sene kpss çalişmaktan yani hareketsizlikten 66 oldum. 1.63 Boyum.. ilk defa kilo aldım.. 1 aydır spor yapiyorum, e Boşa gitmesin diye de cipsi kestim.. 1 ayda 4 kilo verdim.. 4 kilo daha verecem sonrasında korumaya çalişacam

valla Benim kilo takıntım yoktur aslında.. hatta Balık eti çok severim.. ama geçen sene kpss çalişmaktan yani hareketsizlikten 66 oldum. 1.63 Boyum.. ilk defa kilo aldım.. 1 aydır spor yapiyorum, e Boşa gitmesin diye de cipsi kestim.. 1 ayda 4 kilo verdim.. 4 kilo daha verecem sonrasında korumaya çalişacam
Kpss nasıl geçti kazanabildin mi?

bende öyleyim aç dururum ama tatlısız duramıyorum 2 gündür diyetteyim ama tatlı çıkmıyor aklaıdmdan :(

Back
X