Sürekli burun akıntısı ve hapşurma rinitis

figanya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
34
1
merhaba arkadaslar

uzun suredir yaklasik 6 aydan beri sabah yada aksam yatmama yakin bir burun akintisi oluyor disardan biri gorse agir grip sanir birden basliyor bir kac saat icinde geciyor o sure icinde yuzumde burnumda genzime dogru zonklamalar oluyor hapsurma krizine giriyorum gozlerim kizarip yasariyor dr gittim rinitis olabilir dedi bir burun spreyi verdi onceleri yardimci oldu simdi hic bir etki yok sabahlari cesme gibi akan bir burunla uyanmaktan usamdim
boyle sikayet yasayan arkadaslar varmi aramizda ???bilmiyorumkismile
varsa nasil bir tedavi aldilar
cevaplarinizi bekliyorum
selamlar :bbo:

Canım buna alerjik rinit deniyor, bendede var
burundaki sorunlardan oluyor, burnunda deviasyon, kemer, polip vb nefes almanı engelleyen birşey varsa
alerjik riniti tetikliyor
bende önümüzdeki hafta burun ameliyatı olacağım, inşallah bu alerjik rinitte baya hafifler böylece

alerjik rinittir bu..bende 4yıldır çekiyorum..diğer şikayetlerin yanında her sabah düzenli olarak saat 5-6 gibi birde kulak boğaz kaşıntısı için uyanırım..allah yardımcımız olsun çok zor illet

cevaplar icin tesekkurler arkadaslar
cidden illet bir durum herkes tatil sabahi horul horul uyuyor bende vicik vicik burun akintisi cekiyorum uyuyamiyorum simdi dr kortizon icerikli burun spreyi verdi biraz daha iyiceyim ancak kortizon kullanmak beni korkutuyor surekli
ameliya olan arkadaslar ameliyat ne kadar yardimci oluyor yani gecici mi yoksa ciddi yardimmi bildirirseniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…