Burundan akan sıvı

Arkadaşlar ben kendimi bildim bileli saman nezlesi denilen alerjik bir burun akıntısı yaşıyorum, ama son zamanlar eğildiğimde burnumun tek tarafından şıpır şıpır sular damlıyor, tutamıyorum bile o derece çeşme gibi 6-7 damla akıyor, akışkan olmayan tamamen su gibi bir sıvı, uzun zaman önce de oluyodu ama sonra kesildiği için önemsemedim şimdi bir süredir tekrar başıma gelmeye başladı, araştırmalarıma göre beyin omurilik sıvısı denilmiş hep ama internet sonuçta abartılabiliyor, yakın zamanda hastaneye gideceğim bunun için, aynı durumu yaşayanlar varsa bilgi almak istedim, tişikirler.💋
Bende de oldu sonra sinuzit yaptı . Silmeye vakit olmayınca boyna saf gibi geri çektim. Bir çözümü var . Hem ilaç olmadığı için hemde rahatlatip düzelttiği için . Gene doktora danış. Burun spreyleri ise yaramiyor. Bende koca bir serum fizyolojik aldım . Serum olarak. İste. Şırınga al . Şırınga ile çek serumdan. İçinde belirli miktar su ve tuz var onlarda. Şırınga iğnesini çıkar hangi burnun akiyorsa onun tersine sık . Diğerine de sık . Normalde sınırı yok çocuklar için sınırı var. Ama gene de günde 3 küreyi geçme ne olur ne olmaz. Şık burnuna iki - 3 güne burnunda ki akıntı kesilir.

X