• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

surekli bulanti ve aclik hissi

MELISA44

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
15
1
16
Fransa
merhaba arkadaslar
ben 8 haftalik hamileyim ve 1 haftadir midem bulaniyor ama kusamiyorum ve surekli aclik hissi oluyor
mide bulantisi biliyorum normal bir durum hamilelikte ama ayni anda aclik hissinin olmasi anormal gibime geliyor cunki insanin midesi bulandimi yiyemez ve ben yiyen birisiyim :) kilo almaktan korkuyorum ! boyle benim gibi olan varmi arkadaslar !tesekurler

ilk üç ay ben de senin gibiydim canım.ama ben çıkartıyordum arada.ve o aralar tansiyonum hep düşüktü.sanırım kan şekeriyle ilgili.sonra geçti.

merhaba arkadaslar
ben 8 haftalik hamileyim ve 1 haftadir midem bulaniyor ama kusamiyorum ve surekli aclik hissi oluyor
mide bulantisi biliyorum normal bir durum hamilelikte ama ayni anda aclik hissinin olmasi anormal gibime geliyor cunki insanin midesi bulandimi yiyemez ve ben yiyen birisiyim :) kilo almaktan korkuyorum ! boyle benim gibi olan varmi arkadaslar !tesekurler

aynen beni anlatiyorsun evet kilo da aliyorum ama biraz daha dikkat etmeye basladim yoksa 20 25 kilo alirim herhalde hamileligimin sonunda acil sifalar

çok ilginç, benim midem bulanırken gözüm hiç bir yemeği/yiyeceği görmüyordu. boşver abartmadıkça bişey olmaz, yiyememekten iyidir inan

aynen beni anlatiyorsun evet kilo da aliyorum ama biraz daha dikkat etmeye basladim yoksa 20 25 kilo alirim herhalde hamileligimin sonunda acil sifalar

tesekur ederim cevapladigin icin benim artik istahim kesildi mide bulantisiyla once istah vardi ama simdide pek bi sey yiyemiyorum fransadaki doktorlar turkiyedekiler gibi ilaclar vermiyor vitamin vb... insallah bi sorun yoktur bu arada 8 9 haftaligim daha kilo almamisim sevindim :)

çok ilginç, benim midem bulanırken gözüm hiç bir yemeği/yiyeceği görmüyordu. boşver abartmadıkça bişey olmaz, yiyememekten iyidir inan

tsk ederim cevapladigin icin evet basta istahim vardi ama simdi yemekler gozumde degil insallah cabuk gecer ama SIK SIK acikmak ta inan kotu bi sey simdilik kilo 58kg
almadim insallah hizli kilo almam

benım bulantım olmadı ancak doymama hissinden sorunluyum bende :( doymuyorum sık acıkıyorum 11 haftalıgım 2,5 kılo almışım :( gercı doktorum eksik başladın onu tamamlıyorsun dedi ama bende korkuyorum kılodan :(

aynen bende de aynı sorun var , 10 haftalık hamileyim. akşamları çok kötü oluyorum hem midem bulanıyor arada çıkartıyorum da ama bi yandan da sürekli açmışım gibi oluyor, sanki midem boş.... Çok sıkıldım bu durumdan

Kızlar aynı sorun bendede var başlarda çok istahsizdim ama şimdi mide bulantısı ve sürekli açlık hissi var aciktim mi daha berbat bulantı yapıyor açıkmaya hiç gelmiyor midem bnde uç aylık hamisimmm ve uç kilo aldım bile çünkü sürekli yiyorum uç ayim dolmasına rağmen hâlâ geçmedi açlık ve bulantı İnsaallh dördüncü ayim da geçer tatlı bir durum ama çok zor bulantı

Yeni evliyim her zaman işe minibüsle gidip geliyorum bi kaç gündür minibuste çok aşırı midemm bulaniyo sizce hamile olma ihtimalim nedir

Back
X