Sürekli bitmeyen tartışmalar!!!

iyi geldiğine sevindim. eş konusunda ben de öyle düşünüyorum. dost yoldaş arkadaş olmak önemli. bu yaşadıklarımız hep akıl parası, büyük bir deneyim. inşallah yuvalarımızda huzurlu oluruz. Allah herkesin yardımcısı olsun

var kocamla benim aramda

Bizimde aynıydı hala aynı ben univ de de çıktım sonra dönmedim ikisini de çok seviyorum ama birbirini sevmeyen iki insanın yaşadığı herseyi biliyoruz kardeşlerimle k bakmayın özel olacak ama yatak odalarına kadar... en zoru buydu çocuk aklı her şeylerini duydum gördüm malesef.hala aynılar madem geçmemiyorsunuz ikinize de bakarız dedik yok...böyle giderler

Canim apartman inliyor demişsin ya, bir gün yine böyle canına tak ettiği anda ara polisi gelsin. Mahalleden şikayet var derler. Sizinkiler de bir kendilerine gelsinler.

Bizim üst katimizda ki kadında yine ağlıyordu sesini duyduk. Kadin problemli sürekli çocuklarla kavga çıkarıyor. Bunlarin sesini duyunca geriliyorum, üzülüyorum. Yani kadin bir gün iyicene zivanadan çıkıp kendine veya çocuklara birsey yapar diye korkuyorum bir yandan. Ayy ben de ne yapacağımı şaşırdım.

Sadece sizin değil komşuların da psikolojisini bozuyor bu tür insanlar. Tabi her aksam evde kavgayı hayal bile edemiyorum. İmkanınız varsa evi terk edin, kardeşinizi de yanınıza alın. Aileniz sizi ve kardeşinizi düşünmüyor siz neden onları dusuneceksiniz ki?

Kavga edenlere anti depresan verin rahatlasinlar. Şaka bir yana, aile terapisti bulun anneniz ve ablanıza soyleyin doktora gideceğim benimle gelin deyin. Gelsinler dertleri neyse aile terapisinde cozsunler

Bu kadar siddetli anne abla dovusude neymis!
Ablaniz calismiyor mu? Tum gun evde mi? Paylasamadiklari sey ne?
Babaniz bu duruma mudahale etmiyor mu?
Sadece kardesinize ve size uzuldum.
Ananizla ablaniz yesin birbirini ne degisik insanlarmis.
Babada bi agzini acip yeter huzursuzluk istemiyorum desin yani.

Ya inan anlayamıyorum diyorum ya en küçük şeyden cıkıyor kavga.Annem sürekli söylenir ablam da dayanmaz asla sabretmez sürekli bağırır.Babam bağırsada cağırsada fayda etmiyor.Bu böyle gitti yıllarca.İki zıt ve bızuk karakter yıllarca birbirini yedi bizide mahvetti

Sevgisizlik her kötülüğün başı her derdin temelinde sevgisizlik..
Huzursuz yuvada büyüyen biri olarak nasıl yuva kurucam merak içindeyim.Konuşmam tavrım bakış acım oluşmadı hala sanki..
Kendimi bildim bileli kavga içinde büyüdüm şimdi kavgasız bir yuva kurmak benim için en büyük hayal..
Başarısız bir hayattı benimki olmadı huzuru yakalayamadım.
Sevgiyle büyütün cocuklarınızı ,başını okşayın.Annemin eli en son sacıma ne zaman değdi hatırlamam imkansız.Bulaşık çamaşır temizlikti tek derdi.Eşyalara hizmet etti yıllarca şimdi bizden medet umuyor..of sıkıldım be bdv

Mesaj atıcaktım özelden atamadım meri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…