- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 133
- 37
- Konu Sahibi Melisagun08
-
İnsan o an cok caresiz hissediyor kendini,Yer yarılsa içine girsem keşke diyorsun.Bu yaşıma geldim hala cözebilmiş değilim kavgayı.Konuşsam olmuyor ağlasam olmuyor.için yanıyor kacsam da kurtulamam ki ailem benim.İlk evlendığımde eşim ve ailesi sürekli kavga ederlerdi. Bende odaya geçip ağlardım. Çünkü öyle büyümemiştim .
Şuan ayrıyız . Bir araya geldiklerinde yıne aynı durmadan kavga ederler..,
Nasıl ilişkileri var anlamıyorum..
Ben böyle yabancıymış gibi dışardan izliyorum sadece. Sonra başka odaya geçiyorum kafamı boşaltıp tekrar gelıyorum falan :)İnsan o an cok caresiz hissediyor kendini,Yer yarılsa içine girsem keşke diyorsun.Bu yaşıma geldim hala cözebilmiş değilim kavgayı.Konuşsam olmuyor ağlasam olmuyor.için yanıyor kacsam da kurtulamam ki ailem benim.
İy bi cözüm bulmuşsun sanslısınız ki sizin ailenizde yok .yoksa caresiz kalıyo insanEsim cok sakindir, ara ara manyak siniri tutmaz ki tutar
Annesi ve babasi biz evlendigimizden beridir kavga edip bize sariyorlardi, esimle zaten aralari yillardir kotuydu ama ogullarinin evlendigi bahanesiyle sanki hic birsey olmamis gibi gelip gitmelere baslamislardi , bizim ne zaman onemli bir gunumuz olsa kavga ediyorlar ve esime alo diyorlardi, yani bir tek iyi gunde aradiklari yok hep felaket haberi alo biz kavga ettik bosancaz.
Ne oldu benim canima bir gun tak etti ayrilmaya karar verdim sonra esim ailesine dur dedi
O gun bu gundur rahatim
Evet valla oyleİy bi cözüm bulmuşsun sanslısınız ki sizin ailenizde yok .yoksa caresiz kalıyo insan
Hadi ya var yani böyle ev başka..Aynı bizim ev.. ablam ve annem. Farkli olarak benimle kavga ediyorlar, gidin birbirinizi yiyin. Yook olurmu illa benide dahil edecekler. Evlensem biran önce
Hadi ya var yani böyle ev başka..
Aynen bende o yüzden evlenip huzurlu bi yuva kurmak muhabbet içinde olmak istiyorum inşallah sanada banada hayırlı bi kısmet olur biran önce
O kadar iy geldiki yazdıkların cok saol.ben bu yazdıklarınızı bütün çocukluğumda yaşadım azalmış da olsa hala devam ediyor. ben balkonlara kaçardım bağıra bağıra ağlardım, kavgalarından yanlarında olsam bile beni duymazlardı. yeter derdim yeter. bir yanda herşeye bahane bulan ve yıllardır bir gıdım değişmeyen biri ve buna bir çare bulamayan diğeri. sürekli kavga. hala aynı sadece sesler kısık ama uyuşmazlık aynen devam. çılgın gibi ağlıyordum ne kötüydü. üniversiteye gittiğimde herşey güzeldi uzaktım şimdi evdeyim ve stres tavan yapmış durumda. ha şimdi kavga çıktı ha şimdi çıkacak psikolojisi. ama hep yaptığım bir tek şey oldu. Rabbime yalvarmak. çünkü biliyorum dünya imtihan dünyası ve herkesin bir imtihanı var benmki de ailem. ortalık sakinleşince herşeyi baştan analiz ediyorum onlara bir bir anlatıyorum. beni de üzdüklerinin farkına varmaları için uğraşıyorum. evet imtihan zor. konu aile... hani derler ya atsan atılmaz satsan satılmaz... sabır ve dua tek dayanak. şunu bil ki yalnız değilsin ben önceleri bi tek benim ailem böyle sanıyordum, böyle düşünerek kendimi çok yormuşum. sonra yakın dostlarla muhabbet ilerledikçe gördüm ki ben tek değilim, bu beni oldukça rahatlattı. bir ara obsesifliğin eşiğinden bunları düşünerek döndüm. elhamdülillah... bir de eğer çok bunalırsam limon melisa, sarı kantaron ya da papatya ıhlamur falan içiyorum. bu ara bir de lavanta çayı içiyorum o da iyi geldi. eğer bu çayları içmeye bir engeliniz yoksa tavsiye ederim. içinize atmayın gerçekten sizi en çok anlayan kardeşinizdir. konuşun birbirinize destek olun. sizi anlayan birileri mutlaka var bunu unutmayın. sorun ne bilmiyorum ama ablanız ve annenizi de anlamaya çalışın onların da size ihtiyacı var sizin de onlara. bunu anlatmaya çalışın. uzun oldu biliyorum hakkınızı helal edin. şükredin ve gülümseyin hala bunları okumaya yarayan gözleriniz, anlamaya yarayan sağlıklı bir beyniniz var. onları değiştiremeyiz ama kontrolü kısmen de olsa sağlayabiliriz.
Evet aynen bi kacış bizimki..İnş bi hata yapmayız o mevzuda ..ne bileyim ya evlenen arkadaslarıma bakıyırumda cok iyler iyki diyorlar hep.Zaten coğu ailesiylede cok iyi ..İmreniyorum onlara..bu arada ben de evlenmek istiyorumsanırım genel bi kaçış düşüncesi bu. ama burda konu açan ve tam da bizim gibi düşünüp evlenmiş sonra da mutsuz olan çok insan var. düşünmeden sırf kaçış düşüncesiyle evlenmemek lazımmış onu öğrendim :) hayırlı kısmetler hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?