- 14 Ekim 2023
- 86
- 29
- 3
- 24
- Konu Sahibi medinegirginer23
-
O yaşlardan büyük tabiki ama çok dengesiz davranıyor12-16 yaş aralığındaysa evet. yetişkin insanlar çoğunlukla konuşur. Yani en azından benim çevremde.
Aahhahah5 yaşındaysaniz evet. Bir de saçınızı çekiyorsa kesin aşık.
Keşke beş yaşında olsam da böyle bir merak duymasam5 yaşındaysaniz evet. Bir de saçınızı çekiyorsa kesin aşık.
Seviyor olma ihtimali var diyorsunuz yaniSeviyorsa bile flört şekli bu olan erkeği direkt elerdim. Bu tarz bir flörtleşme ilkokulda normal olabilir. Akıl yaşı oralarda kaldı demek ki
ÜffSeviyor olma ihtimali var diyorsunuz yani
7 yaşında değilse hayır hoşlanmıyor.bir sohbetimiz falan olmamasına rağmen sürekli bana bakıyordu. Bakıyor, gülüyor, konuşmaya çalışıyordu. Ben herkesle muhatap olan biri değilim bundan dolayı çekiniyordu benden. Aynı ortamda bulunduğumuz bir vakitte bana çok sinsi olduğumu ordan bakınca çok itici durduğumu söyledi, biraz tartıştık. Sonrasında hiç bir şey olmamış gibi bakmaya devam ediyor. Beni sürekli çocuksu bir şekilde sinirlendirmeye çalışıyor. Ama gözünüde alamıyor. Çevremdekiler ilgisini çektiğimi söylüyor ama bana çok saçma geliyor. Erkekler hoşlandıkları kızı sinir etmeye çalışırmı, bu çok çocuksu değilmi?
bir sohbetimiz falan olmamasına rağmen sürekli bana bakıyordu. Bakıyor, gülüyor, konuşmaya çalışıyordu. Ben herkesle muhatap olan biri değilim bundan dolayı çekiniyordu benden. Aynı ortamda bulunduğumuz bir vakitte bana çok sinsi olduğumu ordan bakınca çok itici durduğumu söyledi, biraz tartıştık. Sonrasında hiç bir şey olmamış gibi bakmaya devam ediyor. Beni sürekli çocuksu bir şekilde sinirlendirmeye çalışıyor. Ama gözünüde alamıyor. Çevremdekiler ilgisini çektiğimi söylüyor ama bana çok saçma geliyor. Erkekler hoşlandıkları kızı sinir etmeye çalışırmı, bu çok çocuksu değilmi?
ordan bakınca çok itici durduğumu söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?