Sürekli aynı bahane

Sizinle ilgilenmesini istiyorsanız onunda ilgi duyduğu konularda konuşun fikir yürütün sohbet edin koskoca öğretmen illaki bir ilgi alanı vardır
Yok msj atmadı yok şarjı çok gitti gibi konularla eşinizin hareket alanını kısıtlayıp adamı daraltmayın gün içinde birçok problem yaşıyordur.okul veli müdür öğrenci herkesle tek tek uğraşıyordur bari eve gelince ferahlık veren biri olsun ister oda malum sizsiniz sizde kıldır Tüydür konulara gündemi meşgul etmeyin bence..

Eskiler napsın telefon yok birşey haliyle mesaj denilen olay hiç yok:) .Ben olsam bende gelemem bu sıkıntıya.Kusura bakmayın ama eşiniz haklı. Mesaj attın atmadın tek derdiniz bu olsun inşallah .Ama fazla naz aşık usandırırmış bunuda unutmayın. Adam çalışmaya gitmiş gezmeye değil ki neticede kafa dolu bir sürü çocuğun geliceğini belirleyen bir sınav ve tüm dikkatini o nokta da yoğunlaştırmış ve unutmuş. Hı hep böyle diyebilirsiniz. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama
ben iş yerindeyken eşim beni aradığın da müsait değilsem meşgule veririm çünkü işim önceliğim o sırada. Bu arada bizde sık telefonla görüşürüz ama niye aramadın diye kapriste yapmam hasta dahi olsam. Aklındayımdır ama müsait değildir diye düşünürüm. O yüzden sizde beklenti içine girmeyip üzmeyin eşinizi ve kendinizi ve not olarak hala o kaprise o surata rağmen gelip size sarılıyor ve yardım etmek istiyorsa eşinizi öpüp başınızın üstüne koyun.

İyi günler dilerim

Ayy okuyamadım bikaç satır sonra bıraktım tıpkı benim ev arkadaşım gibisiniz, ben kendisine ömür törpüsü diyorum bu arada, 6 yıldır her sabah 40 defa arar, binde bir cevap veririm her açışımda da neden geç açtın hı küstüm sana tripleri atıp beni deli eder kaç kez ya ne yüzsüzsün küsen insan arar mı biraz gurur yap bırak ben seni arayayım diyorum yok yine aynı, evlendi eşin nasıl diye her sorduğumda küsmüş oluyor eşine, evlenmeden önce adamı arayıp uyarmayı bile düşündüm de geçen yılların hatrına sustum yanlış yaptım biliyorum :KK43:

siz ne iş yapıyorsunuz???

sanırım çok boş vaktiniz yoksa bu saçma şeylere insan niye takar ki?

bu arada hepsini okumaya sabrım kalmadı.

2 yıldır Evli olduğunuza emin misiniz? Bu tür tripler ilişkilerin ilk haftalarında kaldı yahu...

Yavvvvvvv bende yeni teog dan çıktım geldim. Allahaşkına 70 tane imza attik isim yazdik.dogru yaptım mi onu poşete koydummu kitapçıklar çapraz miydi , düşüncesi dönüyor hala kafamda.hele bu sene bir sürü kural koymuşlar. Korkumuzdan oksuremedik bile sınıfta. Telefonu kapattirıp topladi komisyon......bu konular önemli. Çünkü soruşturma açılıyor. Bizim ilçede 3 4 kişi kınama cezası almış. Meslekten atılmaya kadar yolu var dediler. ....almak istemiyorsun görev dinleyen yok.o kadar okudun kpss kazandın bi sınavdan ceza alırım şimdi sıkıntısı var......kafada bin tane tilki

Şimdi bunları biliyorsunuz canım zaten eşiniz anlatiyordur. .esinizin kafa olmuştur bin beş yüz. Mesaj mi dusunecek.... allah aşkına usuttunuz diye yok beni aramadi, mesaj atmadı. Şu adamı biraz rahat bırakın. ...ya Da siz de calismaya başlayın

Ayy eşinizin yerine ben bayılacağımmm. Lütfen bu kadar yapmayın ya okurken bunaldım. Eşiniz şuan gayet iyi karşılamış açıklamış. Bu gereksiz tavırlarınıza bile ne kadar anlayışlı davranmış. Değerini bilin ve lütfen böyle şeyler için üstüne gitmeyin. Her insanın bir sınırı var.

unuttum dese
ben senin içinönemsizim ya unutabilirsin diyecektiniz....
evlenmişsiniz hala önce ondan mesaj bekliyorsunuz (tamam hastasınız ama adam laylaylomdan gelmiyor sonuçta)

çok abrtıyorsunuz gereksiz bir konu olmuş hiç düşünmeye gerek yok hiçbirşey olmamış gibi sarılarak devam edin eşiniz uyandığınızda

Eşim öğretmen.ben uyanmadan kalkar gider.uzak okul.evlendiğimizden beridir okuldayken mesajlaşırız sürekli günaydn vb.ben de arada atarım.heralde onun daha sık atmasından ötürü bi alışkanlık olmuş bende.Bigün atmasa aaa unuttun bugün beni falan derim öylesine.Bi kaç kez 'ben tam msj atcaktm ki sana sen attın'derdi.ben de hıı kesin öyledr deyip geçiyordm.2 yılımız doldu hâlâ bu msj alışkanlğmz sürer.Hoşumuza gidiyor.Tabi eşimin bu tam atıyordumları da sürdü.:KK14:.Çok sık kullanması ben de o lafına karşı bi gıcıklık uyandırdı.Ama uzun süredir kullanmıyordu.bu Gece ev çok soğuktu,karnım sabaha kadar ağrıyordu sancıdan.gece 4 5 kez tuvalet için uyandım.Eşim de uyuyamıyordu benim için.sarıldı falan ısınıp geçer die.sabah uyandık teog sınavında görevli.uğurladım 7.30da çıktı.karnım hâlâ ağrıyor biliyor.Teli kapalıydı görevli olduğu için.msj atmadım çıkınca kendi arar Die.12.40 oldu baktım hâlâ ses yok.ben de unuttun galiba bni Die öylesine msj attım.msj tam iletildi hemen 10 sn sonra 'canım' diye msj attı.hemen ardından 'bi şey lazım mı eve' Die 2.msj attı.ben de nerdesin ki ddm. Yoldayım eve doğru geliyorum dedi.20 dk sonra eve geldi.(arabamız yok yürüyerk geliyor çarşıdan).Ben de suratm asık karşıladm.nie çıkınca aramadn dedim.rahatsızdm (hâlâ da öyleyim sancım var) merak etmedin mi hiç.Ya ben de tam sana msj atyordm sen attın dedi.açıkçası hiç inanmadım.'Ben attım gördün ondan sonra attn.Okuldan çıktığında telini açtığında bi merak eder arar insan' ddm.baktım sinirlendi.'Okuldan çıkıp servise bindim orda açtım teli ben de dedim bakayım eşim hiç msj atmış mı Die atmamıştın.ben de yazıyordum tam sana sen gönderdin 'dedi.ben susunca inanmıyorsan yemin edeyim getir Kurana el basayım Allah allah dedi kızarak.Ses çıkarmadm. Gittim mutfağa geldi sarıldı öptü aklımdaydın hep telimi açınca tam yazdım sen attın,neyse ben gidip üst başımı çıkaraym gelip yardm edeyim ddi.Gitti salonda telini aldı kıyafetlerini aldı yatak odasına geçti.15 dk snra geldi.telini de götürdüğü için ben de içimden şöyle bi şey geçirdim "bak teli odaya götürdü.teli belki daha erken açmıştı.birileriyle de konuşmuştu siliyor ben görmim Die. demim bak ben msj attığım içn hatırlamışsın bni Die"bunu kurdum kafamda ve suratım yine düştü.geldi yanıma suratım asık görünce ne oldu bi sorun mu var.Ben yok dedim ve bu sinirlendi baktım söyleniyor "hep asık Surat hep asık surat. Nedir sorun anlamıyorum ".Hiç ses çıkarmadm. Yemek yedik hiç konuşmadan.sonra gitti uyumaya.kalkmamış hala.Saçma ve basit bir konu ama böyle davranmamın sebebi sürekli aynı şeyi söylemesi"ben tam atıyordum sen attın!".Nedense bu kelimesine hiç inanmıyorum.Derdim aman adam açar açmaz beni arasın değil.O kadar rahatszdm biliyordu.teli açtı eminim birileriyle de (ark ,aile vs.) konuşmuştr.Bari bana bi msj at.Ne hikmetse ben nasıl attım hemen canım yazdı en kısa ve hızlı onu gönderebildi heralde.AA bak ben de sana yazıyordm zaten diyebilmek için(bence).
Günahını almim belki dediği gibidr.Ama içimden inanmak gelmiyor.Okulda teli almış onca dakka hiç açmamış gelmiş serviste açmış.hiç inandırıcı değil.bi de eve gelince de teli kendisiyle odaya götürdü.geldi şarja taktı.şarjı %100dü sabah.ee hep kapalıydı madem açar açmaz zaten eve geldin.şarjın nasıl %80 olmuş.Kırıldım açıkçası.Şuan kızgınım ona şu olaylar zincirine şöyle bi tek tek bakınca.Sizce bi şey yokmuş gibi mi davranayım uyandığında.Yoksa hep bu kelimeyi kullanıyorsun,Derdim bu aslında,ben kırılmim diye belki diyorsun ama bu sefer de yalan konuşmuş hatta yemin etmiş oluyorsun mu diim.Açıkçası adamın dedikleri doğruysa sinirlenicek eminim.yalan yere niye yemin etsin ki.Ama bana da inandırıcı gelmiyr.Sırf ben kırılmim yada kızmim diye yalan söylüyorsa hiç hoş değil bence.:-(
Çocukca belki ama kırıldm
Şunu da eklim

Bana dese he doğru unuttum atmayı yada müsait olamadım falan.Ama sürekli 'ben tam atacaktım sen attın 'demesine kırılıyorum.İnsan sürekli mi söyler yahu
Hep kendi tarafından bakıyorsun.Hep sen.Senin karnın ağrıdı,seni merak etmedi,sana mesaj atmadı.Senin altı üstü bi karın ağrın yüzünden o da uyanmış ve senle ilgilenmiş.Uykusu bölünmüş.Sabah erkenden kalkmış yollara düşmüş görevi var.20 dk yol yürüyor.
Hergün mesajlaşacağız diye bir şart zorunluluk yok.Sen bunu zorunluluk haline getirmişsin.İnsan unutabilir,atlayabilir,ya da iş yerinde yoğun olabilir,birşeye canı sıkılabilir yorgun olabilir kafası dolu olabilir,...
Bunlar dert mi? Böyle yapmaya devam edersen,bir gün bıkkınlık gelir tam da yazacaktım lafını bile etmez.Tepki verdiğin için tam da yazacaktım gibi bir savunma yapma ihityacı duyuyor.

Ay ben düşük sancısı cekiyorum çok fena şekilde eşim dün altıda evden çıktı ve akşam sekiz bucuga kadar hiç aramadi ne kadar kizsamda senin yaptığın tribi yapmadım. Bu kadar buyutmeyin ya.

Back
X