• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ağlayan bebek

babaddyaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2024
217
89
13
26
34 günlük bebeğim var uyanınca uzun süre uyumuyor ve hep ağlıyor
gazı var diye metsil aldık ama işe yarıyor mu anlamadım
Soğuk yeme çorapsız gezme süt içme baklagil yeme şunu yapma bunu yapma diye de aile büyükleri sürekli müdahale ediyor
İlk çocuğum olduğu için tecrübesizim ve bazen ne ne yapacağımı bilmiyorum
Evi de kendimi de salmışım ki sormayın 😵‍💫😵‍💫

Gaz damlası nurseharvey çok işe yaramisti benim bebeklerde. Kimyon yemeklere mutlaka kullanın . Aktardan kimyon tohumu alip cayini demleyip için. Hem size hem bebeğinize iyi gelir. Ve banyo suyunu kovaya koyup içine bebeğinizi sokun ayaklarını hareket ettirecek bagirsaklarina iyi gelir. Gaz masajları var karnına yapıp ayaklarını karnına doğru hafifçe itin gazlarını çıkarmada çok rahatlatıyor. Yüz üstü tutup dizinizde sırtından aşağı sivazlayin elinizle . Benim yaptıklarım bunlardi. Geçiyor hepsi sakın kalın sağlık sıkıntısı yoksa herşey rayına oturuyor.

Gaz damlası nurseharvey çok işe yaramisti benim bebeklerde. Kimyon yemeklere mutlaka kullanın . Aktardan kimyon tohumu alip cayini demleyip için. Hem size hem bebeğinize iyi gelir. Ve banyo suyunu kovaya koyup içine bebeğinizi sokun ayaklarını hareket ettirecek bagirsaklarina iyi gelir. Gaz masajları var karnına yapıp ayaklarını karnına doğru hafifçe itin gazlarını çıkarmada çok rahatlatıyor. Yüz üstü tutup dizinizde sırtından aşağı sivazlayin elinizle . Benim yaptıklarım bunlardi. Geçiyor hepsi sakın kalın sağlık sıkıntısı yoksa herşey rayına oturuyor.
Çok sağ olun
Metsil kullanıyoruz ama çok fark etmedi sanki

Gaz damlasını doktorunuz mu verdi?

Ev çok mu sıcak? Sıcak olunca biz duramıyoruz, bebekler hiç durmaz.
Bir de siz stres yapıyorsanız mutlaka bebeğe eşiniz baksın, sizden stres çok geçer.

Gaz damlasını doktorunuz mu verdi?

Ev çok mu sıcak? Sıcak olunca biz duramıyoruz, bebekler hiç durmaz.
Bir de siz stres yapıyorsanız mutlaka bebeğe eşiniz baksın, sizden stres çok geçer.
27 28 derece ama nem de var
Doktor değil biz aldık
bu hafta doktora gideceğiz

27 28 derece ama nem de var
Doktor değil biz aldık
bu hafta doktora gideceğiz
Odanızın derecesi çok yüksek bebek için de sıcak bunaltıcı. Klimanız var mı?

Gaz damlasını kim tavsiye etti bilmiyorum ama doktor kontrolü olmadan kullanmanız yanlış çünkü gaz damlası bir nevi müshil ilacı sayılır.

Çocuğa her akşam yatmadan önce ılık duş aldırıp, bol bol karnına bacakları ile ileri geri şeklinde masaj, hareketler yaptırın.

Ürettiğin sütün tadı, yemeğe göre belirlenmez yani baklagil yedin diye gazlı bir sütün olmaz. Beslenme kalitene göre sütün bol veya yağlı olabilir. Büyükleri çok takma hepsi çok biliyor.

Ben çok stresli olduğumda çocuğa yaklaşmadım, sabaha kadar eşim bakardı o akşam, annenin enerjisi bebeği çok etkiler.

Benimde bebeğim ilk iki ay sürekli ağlıyordu geceleri sabah olmuyordu artık, emziriyordum ilk iki ay kilo da alıyordu doktorun dediğine göre hiç mama vermemiştim ama o daha çok mama ihtiyacı varmış ve doymuyormuş ona rağmen çok basit açlık gibi bir sorun olabilir biz hep gaz sanmıştık 🥺

Damlalar ise yaramazsa. Size tavsiyem dere otu yiyin. Hatta kaynatip suyunu emziriyorsaniz kendiniz için. Ve bebege bir küçük kaşik verin günde 3 4 kere verebilirsn. Gerçekten faydsini goreceksin.
Ve gaz masajlari yapin banyo yaptirin iyi geliyor.
Benim bebegimde 3.5 aylik oldu hala var gazi ama baya azaldi. Benimde oglum çok gazliydi. Ben eczaneden hazir dere otu suyu aldim Dr tavsiyesiyle. Ama sonradan duydum kendin hazirlasan daha fayda ediyormus.

Benimde bebeğim ilk iki ay sürekli ağlıyordu geceleri sabah olmuyordu artık, emziriyordum ilk iki ay kilo da alıyordu doktorun dediğine göre hiç mama vermemiştim ama o daha çok mama ihtiyacı varmış ve doymuyormuş ona rağmen çok basit açlık gibi bir sorun olabilir biz hep gaz sanmıştık 🥺
Kilo alımı iyiyse neden doymuyormuş
Sütü çok hızlı içiyor gazı çıkarken kusuyor :(

Damlalar ise yaramazsa. Size tavsiyem dere otu yiyin. Hatta kaynatip suyunu emziriyorsaniz kendiniz için. Ve bebege bir küçük kaşik verin günde 3 4 kere verebilirsn. Gerçekten faydsini goreceksin.
Ve gaz masajlari yapin banyo yaptirin iyi geliyor.
Benim bebegimde 3.5 aylik oldu hala var gazi ama baya azaldi. Benimde oglum çok gazliydi. Ben eczaneden hazir dere otu suyu aldim Dr tavsiyesiyle. Ama sonradan duydum kendin hazirlasan daha fayda ediyormus.
Deneyeyim sağ olun

Canım belki koliktir. Ama bunların cevabını doktor verecek. Gaz damlasını doktora danis .sürekli masaj yap . Ve besleme yaptıktan sonra ağzından gaz çıkarana kadar yatırma . Sabırlı ol .geçecek. etrafındaki yaşlılar gibi sormak durumundayım gerçekten süt var mi

Soğuk yeme çorapsız gezme süt içme baklagil yeme şunu yapma bunu yapma diye de aile büyükleri sürekli müdahale ediyor
Bir de arabanız var mi (otomobil ) hava serinleyince göğsüne al emsin. eşin de yavaş yavaş sokaklarda sürsün. Bakalım uyuyacak mi .

Canım belki koliktir. Ama bunların cevabını doktor verecek. Gaz damlasını doktora danis .sürekli masaj yap . Ve besleme yaptıktan sonra ağzından gaz çıkarana kadar yatırma . Sabırlı ol .geçecek. etrafındaki yaşlılar gibi sormak durumundayım gerçekten süt var mi
Gaz çıkıyor ama sonra yine kusuyor
Ya da gazla beraber kusuyor
Süt var hatta tazyikli
Birini emerken diğerinden akıyor
Yani çok sert değil ama memem

Gaz çıkıyor ama sonra yine kusuyor
Ya da gazla beraber kusuyor
Süt var hatta tazyikli
Birini emerken diğerinden akıyor
Yani çok sert değil ama memem
Kusmasi normalde bir sorun değil 6 aya kadar da kusabiliyorlar. Ama tabiki doktor inceler. Kusma şeklimi filan sorar
Rengini sorar

Bir de arabanız var mi (otomobil ) hava serinleyince göğsüne al emsin. eşin de yavaş yavaş sokaklarda sürsün. Bakalım uyuyacak mi .
Yok ama dışarı çıkınca uyuyor
Aslında emiyor
Ama işte bazen kusuyor kilo alımı iyiymiş ama bilemedim

Valla yapar mısın bilmem ben doktor tavsiyesiyle yaptım 1 damla hakiki zeytin yağı verdim çocuğa sadece 20 dk içinde çocuk 2 kere kakasını yaptı patır patır gazını attı bana doktor dedi sadece 1 damla hakiki zeytin yağı fazla verme eğer kullanırsan

Odanızın derecesi çok yüksek bebek için de sıcak bunaltıcı. Klimanız var mı?

Gaz damlasını kim tavsiye etti bilmiyorum ama doktor kontrolü olmadan kullanmanız yanlış çünkü gaz damlası bir nevi müshil ilacı sayılır.

Çocuğa her akşam yatmadan önce ılık duş aldırıp, bol bol karnına bacakları ile ileri geri şeklinde masaj, hareketler yaptırın.

Ürettiğin sütün tadı, yemeğe göre belirlenmez yani baklagil yedin diye gazlı bir sütün olmaz. Beslenme kalitene göre sütün bol veya yağlı olabilir. Büyükleri çok takma hepsi çok biliyor.

Ben çok stresli olduğumda çocuğa yaklaşmadım, sabaha kadar eşim bakardı o akşam, annenin enerjisi bebeği çok etkiler.
Klima yok maalesef
Kontrole birkaç hafta vardı alalım dedik metsili ama işe yaramadı
Doktora soracağız dediğiniz gibi

Valla yapar mısın bilmem ben doktor tavsiyesiyle yaptım 1 damla hakiki zeytin yağı verdim çocuğa sadece 20 dk içinde çocuk 2 kere kakasını yaptı patır patır gazını attı bana doktor dedi sadece 1 damla hakiki zeytin yağı fazla verme eğer kullanırsan
Her gün beslenmeden sonra mı verdiniz

Kilo alımı iyiyse neden doymuyormuş
Sütü çok hızlı içiyor gazı çıkarken kusuyor :KK43:
Kusması emerken hava yutmasından gazı çıkarken o havayla emdiği sütü kusuyor korkma olabilir bu gayet normal bir durum reflü yatağın varsa 1 saat olsun yanında ayrılma yüz üstü yatır rahatlar 2 3 gündür bende bunu yapıyorum rahat ediyor emselerde o gaz olacak emmeselerde kan akışları normale henüz dönmedi 4. Aya kadar anca toparlıyor bağırsaklarıda bundan yavaş çalışıyor 4 ile 6 aya kadar sabredicez biraz annelerimize biraz birbirimize sorucaz korkutma kendini gaz damlası yaramıyor ya daha kötü gazlandırıyor birde rezene içiyorsan bırak bebeği gazlandırıyor oda yapar

Her gün beslenmeden sonra mı verdiniz
Hayır hayır baktım karnı aşırı şiş o zaman verdim her gün verme ishal olur sadece karnı aşırı şiş olduğunda uyuyamadığında ver ben baktım gazdan ağlamıyor ama inliyor çocuk baktım aşırı şiş öyle verdim

Back