• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ağlama sesi duyuyorum 🙄

berlin8982

🌸
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
4.044
17.726
208
Herkese selamlar , iyi geceler 👋🏻
Buda dert mi diyecekler olabilir Allah başka dert vermesin diyeyim ve direkt konuya geçeyim ;

Allah bağışlasın 5 aylık bir kuzum var . Genel olarak çok neşeli bir bebek ama bir o kadar da mızmız. Çocuk ya gülüyor ya ağlıyor . Yani abartmıyorum ortası yok . Ya çok neşeli ya da çok memnuniyetsiz . Bu ara sanırım bide diş sorunumuz başladı o yüzden ekstra bir memnuniyetsiz .
Ve maşallah sesi pek gür !🧿 Kucağımda sakinleştirmeye çalışırken o kadar ağlıyor ki sağ kulağım tıkandı galiba , denize dalmışım gibi duyuyorum resmen 🙄 ama şikayetim aslında bebeğimin ağlaması değil. Sonuçta onlara bu hak verilmiş , keyfini çıkarsın büyüyene kadar napalım :)
Benim sorunum , ağlamadığı zamanlarda da sürekli onun ağlamasını duyuyor olmam . Ama bu ‘ağladığını zannetmek’ gibi bir şey değil. Mmmm🤨 nasıl anlatsam , hani kulağım tıkandı sesinden yazdım ya ; sanki tüm ağlaması kulağıma girdi , sonra da birisi tıpa ile kapattı kulağım o seste orda kaldı gibi..
ay bilmiyorum anlatabiliyor muyum 🤦🏻‍♀️
Dile dolanan şarkı gibi , bu ağlama sesi de benim kulağıma yapıştı 🥴 bebeğimi uyuttum , duşa girdim , kapı açık duş yaptım duyayım diye , iki kez çıktım köpüklü köpüklü acaba gerçekten mi ağlıyor diye . Sürekli ağlama sesi var beynimin içinde . Kafayı mı yedim acaba ? Hastalık mı bu ? takıntı şeysi gibi 🥴
Var mı benim gibi bir durum ile karşılaşan ? Doktora gitsem ne diyeceğim ‘ben hep kızımın ağlamasını duyuyorum’ mu diyeceğim.
Hap kadar evladın bana ettiğine bakın .

Var mı bunun bir çaresi ?

Şimdiden zaman ayırıp okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim ❤️

Biz seninle yakın zamanda doğum yaptık. Benim bebeğimde sürekli kucakta ve genelde hep mızmız ve ağlar. Uyuduğu zaman hep ağlıyor zannediyorum çünkü senin gibi benimde kulağımda hep ağlama sesi

Yoo anormal bir durum yok bence. Hani bir şarkıyı çok dinleriz de o şarkı hep beynimizde çalmaya başlar ya. Sizin şarkınız da ağlama sesi :KK14:

İşte bak benim kafa iyice gitmiş bu kadar basit birşeyi niye düşünemedim çok mantıklı :işsiz::KK14:çok mantıklı o yüzdendir di mi .
Bu kulak tıkanıklığı ne olacak 🙄

Aa bende bunu yaşadım bazılarında oluyor demekki ben uykusuz kalmama bağlamıştım. Sonra kendiliğinden geçti

Biz seninle yakın zamanda doğum yaptık. Benim bebeğimde sürekli kucakta ve genelde hep mızmız ve ağlar. Uyuduğu zaman hep ağlıyor zannediyorum çünkü senin gibi benimde kulağımda hep ağlama sesi
Dustayken ben de cok kosup ciktim aglama sesi duyup.bildigin cocuk agliyordu ama gidip baktigimda misil misil uyuyor olurdu.bence normal bebek yaninda degilken aglama sesi duymak.

Yeni anne olmuş tabiri caizse ‘acemi annelerin’ ortak sorunu sanırım her annenin başına gelen olayları sadece kendine oluyormuş zannetmesi 🙈

Cok normal..
Oğlum aynı sizin bebis gibiydi, ya ağlar, ya kahkaha atardı 😆😆
Tabi ki ağlama sesi benimde kulaklarımda cinlardi.
Şimdi büyüdü, ağlama değil de, konusmasi biri bidisi çınlıyor mesela 😍

Allah bagıslasın evlandınızı hayırlı huzurlu uzun omırler nasıp etsın. Bu sureklı duydugunuz ıcındır. Ben de bazen dustayken esım eve gelecek mesela boyle dusta kapı acılıp kapanma sesı gelır kulağıma. kendımı esımın eve gelecegıne odaklamısım ya anahtarı var kendısı gırer gırerse kapıyı duyarım dıye dus alıyorjm ondan kulagıma hep kapı sesı gelır. Cıkar bakarm daha esım gelmemıs. Bırde hanı denıze gıdersın dalgaların sesıne kulagın alısınca eve geldıgınde ya da donerken falan ıste kulgında hala denızdeymıssın gıbı dalga sesleri gelır. Denız sonrası Uyursun ya hala falgalar senı kaldırıp ındıryormus gıbı hısler sesler normal seyler kendı kendını korkutma

Cok normal..
Oğlum aynı sizin bebis gibiydi, ya ağlar, ya kahkaha atardı 😆😆
Tabi ki ağlama sesi benimde kulaklarımda cinlardi.
Şimdi büyüdü, ağlama değil de, konusmasi biri bidisi çınlıyor mesela 😍
Allah bağışlasın 🧿 bıdı bıdı ağlamadan çok daha iyi bir seçenek bence 😂keyfini çıkarın ❤️

Yahu buaralar bdv de neka fantastik konu açılıyor
Duyulan çığlıklar ağlama sesleri felaketi hissedenler
Sonunda bdv olarak eriyoruz :KK53:
Aman sabahlar olmasının ekşiciler çatlasın:eğlence:

Allah bağışlasın 🧿 bıdı bıdı ağlamadan çok daha iyi bir seçenek bence 😂keyfini çıkarın ❤
Yani nispeten tabi, haksızlık etmeyim.
Ama çok konusan, uykusunda sayikliyan bir çocuk olduğunu söylemiş mıydım 😁😁
Şaka bir yana, her halleri çok güzel, bebeklikleri çok ozleniyor, ağlasa da bagirsa da baştan büyütmek isterdim, ama yaşarken intihar senaryoları geçiriyordum kafamdan 😂😂

Yahu buaralar bdv de neka fantastik konu açılıyor
Duyulan çığlıklar ağlama sesleri felaketi hissedenler
Sonunda bdv olarak eriyoruz :KK53:
Aman sabahlar olmasının ekşiciler çatlasın:eğlence:
Ben de isterdim bir göz pörtleten kaynana , kıskanç elti ve fesat görümce konusu açmayı lakin elimde malzeme yok. Artık böyle idare edelim napalım😎

Süpürgeyi hiç söylemiyorum bile 🤣🤣🤣 süpürürken çocuk ağladı , katıldı , beşikten atladı , yürümeye başladı , düştü seslerini duyup 1788 kere koşuyorum 🙄
Bi de şöyle bir şey var ben duşa adımımı atar atmaz uyanıyor. Nasıl başarıyor bilmiyorum. Her duşta ıslak ıslak o evi turlatıyor bana.

Süpürgeyi hiç söylemiyorum bile 🤣🤣🤣 süpürürken çocuk ağladı , katıldı , beşikten atladı , yürümeye başladı , düştü seslerini duyup 1788 kere koşuyorum 🙄
Bu bende telefon sesi olarak oluyor. Tel calisyorsa bir sure sonra calmasa bile caliyormus gibi sesini duyuyorum.

Back