• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

surekli adet sancisi olan varmıi?

ebaday

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
17
1
6
34
Adana
Kizlar ben surekli sancilaniyorum adet bitiyor hemen sancim başlıyor tekrar :(belimde hep ağrıyor,drama gittim ultrasonla bakti temiz dedi hormon tahlili yapilacak adet oldugumda,basina boyle bisey gelen varmıi

Agri kesici bir müddett iyi ediyo kesin cozum degil onun icin hic içmiyorum,drum normal diyor ama benim içim rahat degil,acaba prolaktin mi yuksektir

Bi arkadas özelden msj atmis fakat ben gönderemiyorum msj sayım 11 :( Smear testi yaptırıyorum sık sık temiz cikiyor

bende de oluyo annem sıcak su torbası felan koyuyodu yerıne göre bazen ısıtıp kiremit..
doktor adet sancısına bısey demıyo ya benım hormonlar felan temız doktorum saolsun cok ılgılenıyor tam tarama yaptı hormonlarım gayet normalmış adet sancısı olur genelde ınsanlarda dedı benım belde felanda oluyo sıcak su ve parol içiyorum ben parol öneriyo bana doktorum.
bide sıcak duş iyi geliyo:2:

tatlım benimde normalin üstünde olur sancım,adet olmadan bir hafta öncesinden başlar ilk gün iyice coşar bayılttıgı olur 2. gün yavaşlar ve geçer mutlaka igne falan olurum maleseff

Demek istedigim su 28 gunde bir adet olurum ve 28 gun adet sancısı çekerim surekli benim durum normal degil sanirim

Demek istedigim su 28 gunde bir adet olurum ve 28 gun adet sancısı çekerim surekli benim durum normal degil sanirim

canım psikolojik etken olabilir. taktığın için... benim benzer bir durumum oldu.. hamilelik şüphesi hatta korkusu yaşadım ben. o panikle adeti bekle stres falan adet bitti. allahım ağrım bitmiyor. kasılma oluyor. dedim herhalde üstüne gördüm. test oldum 3 kez hemde deli gibi. yok hepsi negatif. 2 doktor gezdim ultrasonlar temiz normal...sonra dedim kızım sen kafayı yiyorsun.. aklımdan atınca ne ağrı kaldı ne batmalar.. senin budur demiyorum ama odaklandıkça ağrın artar.. ağrıyor dedikçe geçmedi benim. ve hakikaten kendi kendime ağrıttım. asıl sorum bu ağrı ne kadar süredir var? yani 2-3-4 ay falan mı yoksa yıllardır mı? benim ağrılar 3 ay sürdü çünkü

Saol canım evet dedigin gibi olabilir bu aralar kafama gercekten fazla taktim,gecen aydan beri var yani 2 ay oldu,banada üstüne görmüşsündur belki dediler ama sanmiyorum ultrasonda görünürdu mutlaka,birde hormon tahlili yaptırırsam rahatlicam

Aynen canım adet sancısı doğum sancısı gibi bir şey sanırım, miyom ve kistlerim olduğundan beri yataktan kalkamıyorum, 3 gün önceden başlıyo bende ağrılar bel sırtım ayaklarım omuzlarım kollarımda halsizlik ve inan genital bölgem sanki yerinden fırlıcakmış gibi oluyor. bir çok ilaç kullandım ama banamısın demiyor biraz acını dindirmek için ayaklarını kesinlikle sıcak tutman gerek ve beline biraz dikkat etmen gerek. Küçük bir tavsiye :) Çok geçirmesede en azından azda olsa bir farklılık görebilirsin.

Ahanda o benim:-( adet olmadan bi hafta once baslar. Adet oldugum gün yürüyemeyecek hale gelirim. Sonraki 4 gun gecer biraz. Ama bel bacak kopuyor. Isin garibi adet biter ama sancim bitmez bi 4 gunde ole:-D anlayacagin ayon 3 haftası bnm yumurtaliklarda rahimde sanci... doktora gittim kac kere temiz temiz temiz... bende onla yasamaya alistim nabim... kimisi bole cok cekiyor kimisi hissetmiyor diir geciorum...

Gunluk yaşantımıda cok etkiliyor malesef her an adet olacak gibi his oluyor 1 ay boyunca devam ediyo sancilar

Adet olduğunda gülüp oynayanda var ;) Napalım kaderimiz böyleymiş (: Böylede geçinip gidiyoruz alıştık artık

Adet sancısı olupta buna bir sonuç bulamayanlar için benimde nacizane bir tarifim olacak. Kaynağı kuvvetli bir yerden öğrendim.

* 1 tatlı kaşığı ahududu yaprağı
* 250 cc kaynar su
Ahududu yaprakları bir bardağa veya bir demliğe konularak üzerine kaynar su eklenir. Kapağı kapatılarak 5 dk. Kadar demlenmesi beklenir. Sıcak sıcak içilir. Günde 3-4 Fincan içmek sancılarınızın azalmasına yardımcı olacaktır.

Back