• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli açılan dikişler yardım lütfen :( :(

Mimozaacicegi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
357
160
23
Kızlar merhaba . Bir hafta etmedi dikişlerimle ilgili konu açmıştım belki hatirlarsiniz . Sizin önerileriniz üzerine o akşam acile gittim ama hala aynıyım neyse bilmeyenler için bastan anlatayım
. ben aralık 13 'de doğum yaptım çok zor bi doğumum oldu kesi atıldı oda yetmedi bebişim çıkarken biraz daha yırttı kesiyi anlayacağınız çok dikişim vardı sonra dikişlerim açıldı ce doktor tekrar dikti aradan 3 gün geçti yine dikişlerim açıldı bu sefer doktor 3. Kez dikmek senin canını acıtır bi faydası olmaz iltihap enfeksiyon filan görünmüyor dedi kendi kendini iyileşir deyip yolladı bugün tam 15 gün oldu hala dikişlerim açık açıyor hiç ip filan da gelmedi dikişler tutunca parca ipler gelirmiş ya oda olmadı ve ben bu durumdan çok sıkıldım dikişlerim tutsun diye 15 gündür yataktayım gönlümce çocuğuma bakamıyorum aranızda böyle olan arkadaşlar var mı dikişleriniz kaç güne iyi oldu açılan dikişleriniz tekrar eskisi gibi kaynadı mi neler yaptınız . Psikolojim bozulacak artık :KK43: birde doktor bana pansuman filan yapmamı önermedi sadece ılık suyla yıkayıp iyice kurtluyorum.

Şu kesi yüzünden kadınlar ne çile çekiyor ya.
Kesi en son çare olmasına rağmen türkiyede doktorlar hemen atıyor vakit kalbı olmasın diye..
Sen çok daha iyi bir doktora gitmelisin. İyice araştır. Gerekirse özele git bi bakalım.

Şu kesi yüzünden kadınlar ne çile çekiyor ya.
Kesi en son çare olmasına rağmen türkiyede doktorlar hemen atıyor vakit kalbı olmasın diye..
Sen çok daha iyi bir doktora gitmelisin. İyice araştır. Gerekirse özele git bi bakalım.
Yaşadığım yer küçük bir yer bir tane izel hastahane var oda doktorları devletin doktorları gibi ve özel hastahanenin ilanları daha az maalesef of ne yapacağımı bilemiyorum zaten lohusaligin verdiği psikolojiyle alt üst olmuşum eşimle ettiğimiz büyük kavga yüzünden desteksizligi desen bir yana . Sağlık sorunlarım bir yana

3 kere dikisinin acilmasi beni sasirtti dogrusu 15 gundur yataktayim diyorsun...ani bir hareket wc ye giderken zorlanma filan mi oluyor acaba...benim bebegim 4 kg dogmustu benimde baya dikislerim vardi ama bi hafta sonra normal hayatima dondum..pansumanimi 10 gun boyunca birakmadim ama kuru tuttum her lavabo sonrasi batikon uyguladim...allah sifa versin cok zor bi surec anlayabiliyorum..

3 kere dikisinin acilmasi beni sasirtti dogrusu 15 gundur yataktayim diyorsun...ani bir hareket wc ye giderken zorlanma filan mi oluyor acaba...benim bebegim 4 kg dogmustu benimde baya dikislerim vardi ama bi hafta sonra normal hayatima dondum..pansumanimi 10 gun boyunca birakmadim ama kuru tuttum her lavabo sonrasi batikon uyguladim...allah sifa versin cok zor bi surec anlayabiliyorum..
Benim kızım da 4100 doğdu zaten o yüzden böyle . Alaturka tuvalet var diğeri yok orada zorlanıyor olabilirim ve en zor yaptığım şey yatakta sağa sola dönerken zorlaniyorum başka da bir zorum olmadı bilemiyorum

Çok dikişim yoktu, sağolsun yardımcı olanda çoktu.
Ama tam olarak iyileşmem tam 25 günü buldu. Çok fazla bacak ağrısı çektim.
Dikiş yerimden ziyade bacağım çok ağrıyordu, uyuyamıyordum.

Kızlar merhaba . Bir hafta etmedi dikişlerimle ilgili konu açmıştım belki hatirlarsiniz . Sizin önerileriniz üzerine o akşam acile gittim ama hala aynıyım neyse bilmeyenler için bastan anlatayım
. ben aralık 13 'de doğum yaptım çok zor bi doğumum oldu kesi atıldı oda yetmedi bebişim çıkarken biraz daha yırttı kesiyi anlayacağınız çok dikişim vardı sonra dikişlerim açıldı ce doktor tekrar dikti aradan 3 gün geçti yine dikişlerim açıldı bu sefer doktor 3. Kez dikmek senin canını acıtır bi faydası olmaz iltihap enfeksiyon filan görünmüyor dedi kendi kendini iyileşir deyip yolladı bugün tam 15 gün oldu hala dikişlerim açık açıyor hiç ip filan da gelmedi dikişler tutunca parca ipler gelirmiş ya oda olmadı ve ben bu durumdan çok sıkıldım dikişlerim tutsun diye 15 gündür yataktayım gönlümce çocuğuma bakamıyorum aranızda böyle olan arkadaşlar var mı dikişleriniz kaç güne iyi oldu açılan dikişleriniz tekrar eskisi gibi kaynadı mi neler yaptınız . Psikolojim bozulacak artık :KK43: birde doktor bana pansuman filan yapmamı önermedi sadece ılık suyla yıkayıp iyice kurtluyorum.
Kuru tutmanız iyi ama bana doktorum sabah akşam pansuman yap demişti ki her dikişe de yapılır pansuman. Arkadaşım kafasından yağ bezesi aldırdı 2-3 dikişi vardı o bile her gün pansuman yaptırdı. Bence doktorunu değiştir. Ayrıca dikişlerin açıldıysa ve tekrar dikilmediyse orası kendi kendine birleşmez ki açık kalır. Kesinlikle doktorunu değiştir...

Kuru tutmanız iyi ama bana doktorum sabah akşam pansuman yap demişti ki her dikişe de yapılır pansuman. Arkadaşım kafasından yağ bezesi aldırdı 2-3 dikişi vardı o bile her gün pansuman yaptırdı. Bence doktorunu değiştir. Ayrıca dikişlerin açıldıysa ve tekrar dikilmediyse orası kendi kendine birleşmez ki açık kalır. Kesinlikle doktorunu değiştir...
3 doktora sordum hepsi aynı şeyi dedi şaka gibi ama öyle:(

Canım alaturka tuvalete oturduğunda çok gerilir ve günde 6-7 defa gittiğini düşünürsek de iyileşmemesi ve daha da açılması bundan sebep olabilir. Medikalcilerde portatif tuvalet oluyor oturarak yapabileceğin 100-150 tl civarı.

Canım alaturka tuvalete oturduğunda çok gerilir ve günde 6-7 defa gittiğini düşünürsek de iyileşmemesi ve daha da açılması bundan sebep olabilir. Medikalcilerde portatif tuvalet oluyor oturarak yapabileceğin 100-150 tl civarı.
Evet biliyorum onları en iyisi ondan almak ama iş işten geçmemiştir umarım. Bugün tekrar doktora gidecem bakalım ne diyor

Gerçekten şaka gibi. Bende sabah akşam pansuman yapıyordum.
Dezenfekte etmek önemli, Allah korusun enfeksiyon kapabilir.
15 gün etti hala bir enfeksiyon iltihap durumu yok çok şükür . Çok dikkat ediyorum temizliğine ama dikişlerimin 2 defadır açılıyor olması ve hala iyi olmaması benim artık sabrımın sınırlarını zorluyor :(

Üstüne bebek iri bebek olduğu için doğum esnasında omuz takılması oldu kolu için bi araştırma hastahanesine gitmem gerek bulunduğum şehir küçük ve yok bu dikişler yüzünden gidemiyorum herşey birbirine karıştı.

eskiden kesi olmadan nasıl doğuruyorlarmış anlamıyorum.
gencecik annelere bile suni sancı hemen altına kesi.
ya doktorun üşengeçliğinden yada hiç doğmayacak gibiyse sezeryanla kes al.
bi daha artık ameliyatlı olan insanın tüm sıkıntılarını yaşasın.
hani herkes tarlada bağda bahçede çalışacak beden işçisi diye bir kural yokta.
demek ki artık normal doğuma destek hizmetleri gibi bir yapının planlanmaya başlanması lazım.
parası olan belki yoga kursuna filan gidiyordur yada hamilelere özel egzersizlere.en azından bu şekilde normal doğum şansını deniyordur.
şimdi her yer uzak ama hareket etmeden ulaşım yapılıyor.katkılı yiyeceklerin tuhaf etkileri ona keza vitamin demir verilmeyen hamile yok gibi vitamini vücudumuzda emmiyor yada yetersiz geliyor.
liste böyle uzar gider.

Evet biliyorum onları en iyisi ondan almak ama iş işten geçmemiştir umarım. Bugün tekrar doktora gidecem bakalım ne diyor
Zararın neresinden dönsen kardır canım. Kısa zamanda al bir tane. Merhem falan verir belki doktorun. Benim 1 ay gibi sürede tamamen iyileşmişti. İplikleri de çekiştirme sakın. İyileştiğinde kendiliğinden dökülür onlar

Geçmiş olsun öncelikle benim çok fazla dikişim yoktu ama doktorum günde 4 defa batikonla pansuman yapmamı söylemişti birde dikiş yerine sürmen için bir krem vermişti hatta ilk ilişkide bu kremi sürüp öyle ilişkiye girmemi söylemişti dikişlerin tamamen iyileşmesi 35 günü bulmuştu bakım sayesindenmi bilmiyorum ama dikişlerim beni hiç rahatsız etmemişti her Doğum farklı bende almış olduğum epidural yüzünden 3 ay bel ağrısı çekmiştim

Zararın neresinden dönsen kardır canım. Kısa zamanda al bir tane. Merhem falan verir belki doktorun. Benim 1 ay gibi sürede tamamen iyileşmişti. İplikleri de çekiştirme sakın. İyileştiğinde kendiliğinden dökülür onlar
Aynen canım bakalım bugün yine bi doktora gidecem ne diyecek iplikleri çekiştirmiyorum yıkarken bile yavaş yavaş dokunuyorum ki bir şey olmasın

Back