Sur'daki özel harekatçılardan Erdoğan'a yeni mesaj

Tarafsiz, partisiz Cumhurbaskanimiz..
Neyse, en azindan bazilari kabul etmese de, her elestiride devlet, asker, polis diye onlari one atmaya ugrassa da bu savasin gercek muhattabini aslinda herkes biliyor, o da iyi..

Patlamalarin icinde her an olumle burun burunayken spreyle duvara gulucuklu yazi onunde poz...Bilemedim.Yazinin iceriginde de buram buram aktroll kokusu aldim fazlasiyla..Dedim ya bilemedim.

Konunun aslındaki fotoyu bilmiyorum , araştırmadım .
Alıntı yaptığım arkadaşın linkindeki daha yandaşı var denilen fotodan bahsettim . O fotonun aslında duvar boş.

Bazen çoşkulu ak tayfa , bazen askeri aklı sıra kukla pozisyonuna sokmak isteyenler bu tarz oynanmış fotolar paylaşılıyor .

Neyse dediğim gibi , Cumhurbaşkanı savaş zamanı baş komutandır ilk okul bilgisi ile yola çıkarsak , bir askerin bunu paylaşması , Akp için değil Devleti için ölecekse öldüğü gerçeğini gösterir .
Bunu yazan bir asker vatanı için değil , belki Erdoğan için orada yaftasını yerse , bu canını ortaya koymuş askere hakarettir .

Tarafsiz, partisiz Cumhurbaskanimiz..
Neyse, en azindan bazilari kabul etmese de, her elestiride devlet, asker, polis diye onlari one atmaya ugrassa da bu savasin gercek muhattabini aslinda herkes biliyor, o da iyi..

Bir devletin Cumhurbaşkanının ülkedeki savaşın muhattabı olmamasını mı bekliyordun ?

Ben bu savaşın tarafı Erdoğan değil demedim hiç , sen asker sadece Erdoğanın kuklası dediğin onlarca konuda , askeri ruhsuz , vicdansız , savaş hukuku bilmez ,sorgulamaz sayamazsın , askerden bir Call of duty sniperi , konsol kolu da sadece Erdoğan da diye bahsedersen , bu askere hakarettir dedim her zaman .

Yapma Aus, bu yazının Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmasıyla alakası yok, ikimiz de biliyoruz. Erdoğan Başbakanken, Başkomutan değilken de çok gördük bu fotoğrafları.
Her neyse, dilerim, hayırlısıyla, can sağlığı içinde görevini tamamlar.

Bu savasin tarafi tabii ki de Erdogandir. Askere jandarmaya cani istediginde "vur" cani istediginde "dokunma" emrini veren de gene kendisidir. Butun yetkileri elinden alinarak bunlari uygulamaya mahkum edilmis olan da Turk askeridir maalesef. Bu kadar operasyon oldu, aylarca hem de.. Kac tane Genelkurmay aciklamasi duydun? Suriyeye kara harekati yapmak istiyormus, hergun mansetler, bir tayyip konusur, bir Davutoglu, hangi yayin organinda Genelkurmayin bu konudaki fikirlerini duydun? Eskidendi Genelkurmaylar, askerler, simdi artik bir tek RTE var.

Evet Cumhur başkanı baş komutandır.. Evet asker baş komutanın emirlerini uygular. Ama asker başkomutanına duygusal yaklaşımda bulunması, özellikle şimdiki zamanda, heleki siyasi yanı baskın Cumhur başkanına bağ kurması, bağ değildir..
Kaldıki o resimdeki Asker değil, Özel harekatçı polisler.. Bizler vatandaş olarak oralarda başarı göremiyoruz, çünkü bu kadar şehit verilirken, normal değil bu davranışlar.. Hani iç savaş gibi bişey yaşıyoruz, aslında direk iç savaş yaşıyoruz, Dünyanın bir çok ülkesinden baskı görüyoruz, onların işi işini yapmak, Cumhur başkanına yağ çekmek değil.. Eğer o resimdeki linki tıkladıysanız, c.bşknının konuşmasınıda görürsünüz, Hatta ben o konuşmayı bir kaç gün önce akşam haberlerinde izledim.. Yani yalan değil.. Konuşma şu:

ERDOĞAN'I DUYGULANDIRAN FOTOĞRAF

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güneydoğu'da yaşanan terör saldırılarına da değindi. Eli kanlı terör örgütü pkk ile mücadele eden özel harekatçıların "Seni seviyoruz uzun adam R.T.E." fotoğrafının telefonuna mesaj olarak gönderildiğini anlatan Erdoğan, bu fotoğrafın kendisini çok duygulandırdığını kaydetti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…