selam yine ben
anım sat 10 eylüldü 16snda bitti ve biz o gece biter bitmez ben duş aldım ilişkiye girdik . aradan bi gün geçti kahverengi pembemsi akıntı gelmeye başladı 5-6gün kadar sürdü. geçen hafta salı günü kasıkta batma denilen sol kasığıma bıçak batar gibi bişi yaşadım sabah kahvaltı ederken 2-3 saniye kadr sürdü geçti.akşam oldu biz açık outlete bayramlık almaya gittik o akşam yağmur başladı bi mağaza ya girdim bi parfüm sıkmışlar (bnde astım bronşit vb. şey yok) herkez iyi gezio falan birden kötü oldum öksürmeye gözlerimden yaş gelmeye başladı kusacak duruma geldim hemen çıktık dışarı su falan içtim kendime zoraki geldim. sonra o kasık batmaları ertesü gün ara ara devam etti ve bel ağrıları başladı . sabahları ağızda kuruluk . göğsüme su deyince bile acıma yani hassaslık sonra sol kasık ağrısı olmaya başladı ki (ben adetimden önce hiç bir belirti yaşamam adet günü adetimin oldunu akıntıdan anlarım ztn bu yüzden hep günlük pet kullanırım.ve adetimin ikinci günü kasık ağrılarım başlar)
nasıl ağrı ağlıycam gece uyuyamıorum sanki adet olucam adet oldumun ikinci günü çektiğimin aynısı ama sadece sol kasıkta . eşim acile götüreyim dedi bende aşkm gerek yok gitsek anca bi iğne yapıp savarlar başlarından dedim. ogece öle geçti zar zor uyuduk sabah sol kasıkta ağrım yoktu ama bel ağrım vardı yorgunluk yataktan çıkmama hissi vardı. midem hafif bulanıodu böle böle sol kasık batmaları yine devam etti geçen gece yine yaşadım o fena ağrıyı adetime 8gün kala falan .ağladım durmadan . iki kerede durduk yere ağlama krizine girdim falan. dün test yaptım normal gebelik testi beyaz gölge gibi çizgi çıktı işte . şimdi bugun allaha şükür sol kasık ağrım yok ve batmalarda az şidettli .sabah beyaz akıntım oldu damla leke gibi hani krem olurya onun kıvamına yakın. sarı gibi açık kahverengi akıntım var bide pembemsi akıntım oldu öğle civarı okadr.8ekim bat o tarihi bekliorum ogün testimi tekrarlıycam kırmızı kartı görmezsem ve ayrıca vücut ısım iyi ama çok üşüorum oda ayrı bi sıkıntı..