Aminnnnnnnn inşallah sebepsiz infertibilite de çok zor ne yapicağini bilemiyosunInsallaaaah yazmayi nasip etsinnnn Rabbim...
Amin me kadardir ostiyorsunRabbim isteyen herkese nasip etsin
1 buçuk yıldır 28 yaşındayım eşim de hep istedikkAmin me kadardir ostiyorsun
agzımda bi kuruluksabahları hafif bulantı . bel ağrısı aktayken sol kasıkta batma şeklinde sancı ve gerilme yatarken acı geçio göğsümde arada ağrı var zaten adet bitiminden beri dokunduğum an acıodu bide dokunmadan ağrı girer oldu .af edersiniz sabah idrarımın aşırı koyu g ündüz idrarırım su gibiyken önceden şimdi koyu . gündüzleri asla uyumazken öğleye varmadan uykum gelio iki -3 gündür ,dün agrı geçsin diye uzandım dalmışım hemen adetimede 7 gün var ama bu dier adetimin bitiminden beri böyle bat 10eyluldu sat17eyluldu 17 sinden 22 sine kadr pembemsi kahverenginde akıntım vardı sonradan sabah hafif mide bulantısıyla uyandım . bi kaç gündür telefonun çalar saatini bile duymuyorum odereceyim .. adetimede daha var test yapıpta umutsuzlanmak istemiorum. haftaya yapıcam ama hamile değilsem başka neyin belirtisidir bu? yumurtlama deil adetde deil adetimden önce hiç belirtim olmaz adetin ikinci günü başlar kasık ağrım... napıcam bilmem çok heyecanlı tedirginim Bat 8ekim bakalım ne olcak. kokulu idrar var sıcaklık artışı var kasık batmaları var hafif bulantı var bi iki kere baş dönmesi bir gün çıkaracak kadr duruma gelip kusamama baya çok şey var bide bugun sol kasığımda bi anlık 2-3 saniyelik minik kalp atışı şeklinde bi seyirme hissettim çok değişik bişeydi... bakalım ne çıkacak daha 6-7 gün var ....Mesela nasill bari az sana sevinelimn))
Ooo rabbim nasip eder insallahhhhhhhagzımda bi kuruluksabahları hafif bulantı . bel ağrısı aktayken sol kasıkta batma şeklinde sancı ve gerilme yatarken acı geçio göğsümde arada ağrı var zaten adet bitiminden beri dokunduğum an acıodu bide dokunmadan ağrı girer oldu .af edersiniz sabah idrarımın aşırı koyu g ündüz idrarırım su gibiyken önceden şimdi koyu . gündüzleri asla uyumazken öğleye varmadan uykum gelio iki -3 gündür ,dün agrı geçsin diye uzandım dalmışım hemen adetimede 7 gün var ama bu dier adetimin bitiminden beri böyle bat 10eyluldu sat17eyluldu 17 sinden 22 sine kadr pembemsi kahverenginde akıntım vardı sonradan sabah hafif mide bulantısıyla uyandım . bi kaç gündür telefonun çalar saatini bile duymuyorum odereceyim .. adetimede daha var test yapıpta umutsuzlanmak istemiorum. haftaya yapıcam ama hamile değilsem başka neyin belirtisidir bu? yumurtlama deil adetde deil adetimden önce hiç belirtim olmaz adetin ikinci günü başlar kasık ağrım... napıcam bilmem çok heyecanlı tedirginim Bat 8ekim bakalım ne olcak. kokulu idrar var sıcaklık artışı var kasık batmaları var hafif bulantı var bi iki kere baş dönmesi bir gün çıkaracak kadr duruma gelip kusamama baya çok şey var bide bugun sol kasığımda bi anlık 2-3 saniyelik minik kalp atışı şeklinde bi seyirme hissettim çok değişik bişeydi... bakalım ne çıkacak daha 6-7 gün var ....
inşallah hamilesindir. bu sitede yeniyim senin paylaşımınıda paylaştım aşağıda yanlışlıkla :) bende eşimle birlikte olduktan sonra bi baş dönmeleri kasıkta ağrılar sık idrara çıkmalar akıntılar derken adet olunca anlıyorum ki kendi kendime öyle hissediyorum. ama senin inşallah gerçekte vardıragzımda bi kuruluksabahları hafif bulantı . bel ağrısı aktayken sol kasıkta batma şeklinde sancı ve gerilme yatarken acı geçio göğsümde arada ağrı var zaten adet bitiminden beri dokunduğum an acıodu bide dokunmadan ağrı girer oldu .af edersiniz sabah idrarımın aşırı koyu g ündüz idrarırım su gibiyken önceden şimdi koyu . gündüzleri asla uyumazken öğleye varmadan uykum gelio iki -3 gündür ,dün agrı geçsin diye uzandım dalmışım hemen adetimede 7 gün var ama bu dier adetimin bitiminden beri böyle bat 10eyluldu sat17eyluldu 17 sinden 22 sine kadr pembemsi kahverenginde akıntım vardı sonradan sabah hafif mide bulantısıyla uyandım . bi kaç gündür telefonun çalar saatini bile duymuyorum odereceyim .. adetimede daha var test yapıpta umutsuzlanmak istemiorum. haftaya yapıcam ama hamile değilsem başka neyin belirtisidir bu? yumurtlama deil adetde deil adetimden önce hiç belirtim olmaz adetin ikinci günü başlar kasık ağrım... napıcam bilmem çok heyecanlı tedirginim Bat 8ekim bakalım ne olcak. kokulu idrar var sıcaklık artışı var kasık batmaları var hafif bulantı var bi iki kere baş dönmesi bir gün çıkaracak kadr duruma gelip kusamama baya çok şey var bide bugun sol kasığımda bi anlık 2-3 saniyelik minik kalp atışı şeklinde bi seyirme hissettim çok değişik bişeydi... bakalım ne çıkacak daha 6-7 gün var ....
ya benim kaç gündür böyle bir hafta önce başladı sol kasığımda batmalar bel ağrıları var. bu haftada mide bulantıları başladı başladığı gğn tam kusucam kusamadım hep tuvalet koştum durdum geri dndüm hep şimdilik sadece sabahları hafif bulantım var bakalım kısmetinşallah hamilesindir. bu sitede yeniyim senin paylaşımınıda paylaştım aşağıda yanlışlıkla :) bende eşimle birlikte olduktan sonra bi baş dönmeleri kasıkta ağrılar sık idrara çıkmalar akıntılar derken adet olunca anlıyorum ki kendi kendime öyle hissediyorum. ama senin inşallah gerçekte vardır
inşallah yaşadıkların boşa değildir. hayırlı haberlerini alırız umarımya benim kaç gündür böyle bir hafta önce başladı sol kasığımda batmalar bel ağrıları var. bu haftada mide bulantıları başladı başladığı gğn tam kusucam kusamadım hep tuvalet koştum durdum geri dndüm hep şimdilik sadece sabahları hafif bulantım var bakalım kısmet
bende ondan korkuyorum bebek deilse kasıktaki ağrının sebebi ne acaba die işte en çok kortuğum o şuaninşallah yaşadıkların boşa değildir. hayırlı haberlerini alırız umarım
canım yazmak istemiyorum bende aynı şeyleri yaşadım kist çıktı bi ay iltihap dedi falan. bel ağrım oldu bel fıtığımda vardı, bulantım oluyordu sabahları kronik sigara kokusuna alerjim ar onu aldığımdada bulanıyordu yani ben bi türlü neyin neyden olduğunu ayırt edemediğimden her ay hamile zannediyorum kendimi. sende bunlar yoksa bu aysa merak etme ben sen gibi değilim her ayım böyle geçiyor.bende ondan korkuyorum bebek deilse kasıktaki ağrının sebebi ne acaba die işte en çok kortuğum o şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?