ürünün içeriği ne acaba? zararlı bişeyler yoktur umarım. gelişmeleride bekliyoruz.
kızla serumum bugün geldi ambalajından falan sanki faydalı bişeymiş bu defa işe yarayan bi ürün bulmuşum gibi hissettim ama bakalım sonucu 30 gün sonra göreceğim gece yatmaan önce temiz kuru dudaklara uygulanıyormuş valla sabırsızlanıyorum birazdan dudaklarımın fotoğrafını çekeceğim bugün ayın 19' u 19 eylül de her iki fotoğrafı koyacağım bakalım dedikleri gibi % 40 büyüme olacak mı :89:
Nasıl gidiyor herhangi bir değişiklik varmı gerçi daha birkaç gün olmuş yazalı ama belki vardır merak ettim....
merhaba kızlar bugün makyaj malzemeleri vs. satan bir sitede bu ürüne rastladım dudakları 30 gün içinde cerrahi operasyona gerek kalmadan %40 ' a varan oranda dolgunlaştırdığı yazıyordu biraz araştırdım baktım başka sitelerde de satışı var ben de alayım dedim ama kullananlar hakkında yorumlara rastlayamadım aranızda kullananlar veya duyanlar var mı bu ürünü? bu arada ben sipariş verdim 2 gün sonra geliyor önce şu anki dudaklarımın resmini çekip kullanmaya başladıktan sonra buraya koyacağımhafta hafta değişikliği buradan takip edelim diyorum umarım işe yarar da hepimiz faydalanırız...
ürünün fiyatınıda yazarmısın
kızlar ilk fotoğrafı sur plusu kullanmaya başlamadan önce çekmiştim..ikinci fotoğrafı da biraz önce çektim..ben aralarında önemli bir fark göremedim bir de siz bakın istedim...buyrun
Eki Görüntüle 258263
Eki Görüntüle 258264
evet inşallah işe yarar canım da hepimiz faydalanırız...devammmmm...
Şuan sadece bir kutumu kullandın canım ikinci kutu falan kullanmayı düşünüyormusun?