arkadaşlar benim eksiğim olarak bi süpürgem kaldı fakir düşünüyorum başka hangizi olabilir bide bu ıslak kuru hangisi iyi olur kullanan arkadaslar fikir verirrse çok sevinirim
canım piyasada iyi olarak gördügüm fakir ve arnica var..
suan bekar evinde hem kuru hemde ıslak kullndıgımız 2 süpürgemi var..
genelde hep kuruyu tercih ediyoruz.. kuruda cekip koyuyoruz kenara..sulu olanın temizlemesi dokmes vs biraz üşengecler icin zor.. ama en saglıklısı sulusu..
tercih meselesi bence bu..
ben bekonun kuru süpürgesini aldım, yani bana sormadan saolsun babam almış ..zaten bende kuru istiyordum..
tercih senindir canım..
maalesef ben aldıktan sonra araştırdım..kuru olarak philips maratondan çok memnun olunduğunu biliyorum...fakirin twistini aldım ama memnun deilim..:umursamaz:
King Ecovac su filtreli süpürge kullanıyorum.Gayet güzel ve kullanışlı aldığım ilk gün eve gelir gelmez kullanmaya başladım. Hem ıslak hem kuru olarak, bir sorun çıkmadı ben çok memnunum. Aslında 2000 watt olanı almayı düşünmüştüm ama bu işimi gördü.
Henüz nişanlıyım beyaz eşyaları arçelikten aldığımız içni ütü ve elektrikli süpürgeyide arçelikten aldım su filtreli iyi olup olmadığını evlendikten sonra görücez artık