süpriz

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.324
En iyi cevaplar
1
53.319
798
32
arkadaşlar merhaba 27 mayısta sevgilimin doğum günü ama ben nasıl bir süpriz yapsam bulamadım aksilik bu ya paramda az aklınıza fikir gelir mi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim:)

Canım merhaba
Erkek arkadaşının arabası varsa onlarca postite güzel sözler yazıp yapıştırabilirsin bence güzel olur :)

Canım merhaba
Erkek arkadaşının arabası varsa onlarca postite güzel sözler yazıp yapıştırabilirsin bence güzel olur :)

merhaba canım:) hediye işini buldum geçenlerde cüzdan alacağından bahsetti bana bende ondan önce davranıp cüzdan almaya karar verdim :) ayrıca internette gördüm birde avmde kavonozun içinde güzel cümlelerin yazılı olduğu hediyeler var ya bende ondan almıcam kendi duygularımı yazmayı planlıyorum daha sonra o kavanozu kargo ile iş yerine yollıcam o gün arabaya gelince arabayı babası ile ortak kullanıyorlar onu yapamam malesef :( bunlar tamam ama nerde kutlucağıma karar veremedim evli degilizki evde süpriz yapıyım işte evde yok ablası pasta alıp iş yerine gidelim süpriz yapalım dedi başka birşey bulamadım

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back