supriz yapan prensesim

dunyams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
166
8
46
İngiltere
Benim prensesim 4 haziran 2010 da dunyaya geldi.. ama oyle bir geldiki sevincim ikiye katlandi..
Kizima hamileyken ultrasonda biturlu cinsiyetini gostermiyordu enson 6. ayda gittigimizde doktor bacaklarini surekli acip kapatigini ve erkek oldugunu soyledi.. ben ayrimcalik yapmam ama nedense ilk bebegimi hep kiz istemisimdir ve hamileligimi ogrendigim gunden beri bir kizim olacak diye dusunuyordum o yuzden ilk biraz hayal kirikligi yasadim ama sonra kabullendim ve masmavi ciciler hazirlandi..
clexane kullandigim icin suni sanci ile dogum baslatilacakti ve 2 haziranda hastaneye gittik esimle girisimi yatisimizi yaptik ikimizde heycanla "oglumuzu" bekliyorduk.. :)

sabah gitmistik oglene anca geldiler ve suni sanci verdiler 4 saat bekleyecez olmazsa 4 saat sonra yenileyecez dediler.. makinaya bagladilar surekli kalp atislarin ve sancilari kontrol etmek icin malesef hicbir etkisi olmadi 4 saat sonra yine verdiler ve bana biraz yurumemi soylediler bende hastanenin koridoruda yuryusler yapiyordum..

Yine sanci gelmedi 4 saat sonra doktorlar muyahane ederken bana soylemeden suyumu patlattilar sok oldum tabi son sancyida verdiler hizlanmasi icin ignede yapildi..

sancilarim baslamisti ama dusundugum ve korktugum gibi agrilar hissetmedim birkez bile bagirmadim oysa canim cok tatlidir kiyameti koparirim saniyordum ben yurumeye devam ettim

en sonunda agrilarim cogaldi doktordan agrilarimi hafifletmesini istedim dogumhaneye gecis yaptik epidurel igne yapildi belden okadar kan tahlilinden sonra igneye alisiyoruz zaten korkacak bir durumolmuyor o heycanla korku aklimiza hic gelmiyor zaten :)

4 haziranda doktora artik ikinma gerektigini soyledim rahim agzi biranda acilmis 4 kez ikindim ve bebegim dogdu sardilar gobek bagini babasi kesti ve kucagimiza aldikbuarada dikis atiliyordu bana doktorlar bebegi yikayip giydilerim giysilerini verin dediler kizkaresim cantadan mavi takimlardan birini cikardi bebegi bi actilar bu bebek kiz dediler.. o an yasadigim soku anlatamam esime git bak cabuk dedim gulmeye basladi inanmadim gormek istedim

en basindan beri hissetigim dogruymus hata olmus ultrasonda bebek kizdi o an okadar mutluydumki allahimbana saglikli bir kiz cocugu vermisti ama ayni anda aglamaya basladim neoldu sevinmedinmi dediler dedimki bn simdi kizima mavi tulummu gidirecem usteik ustlerinde baby boy yaziyor

allahtan bir set krem rengide almistik.. oda suslerim hersey maviydi..

hastaneden ciktigimin ertesi sabahi o halimle alisverise gittim ve kizima pembe pembe giysiler aldim

simdi dunya'm 11 bucuk aylik ve eylulde kizkardesi geliyor

Mavi de yakışmıştır kızımıza :) Allah bağışlasın arkadaşım. Kardeşi de geliyo abla oluyo prenses

tessekurler kizlar

umarim yine hata olmaz ama bukez gayet net gosteriyor bebek demislerdi 2 kez kiz dediler bakalim gelecek ay yine ultrasonumuz var

tessekurler kizlar

umarim yine hata olmaz ama bukez gayet net gosteriyor bebek demislerdi 2 kez kiz dediler bakalim gelecek ay yine ultrasonumuz var

canım bebişiniz size kocaman bir sürpriz yapmış yinede Allah gönlüne göre vermiş sen o kadar çok istemişsin ki bak ikinciside kız olmuş ne güzell

tessekurler canim ikinciyie cook kiz istemistim valla once saglik tabide aralari az olunca kiz olsa keske dedim gerci annem bukez dogana kadar hicbrisey almam dogun gider hepsini birgunde alirim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…