Allah bagıslasın canım benımde 1 kızım var 2 aylık..Allahım olmayanlarada nasip etsin aratmasın çok güzel bir duygu
Tebrikler.Rabbim Analı babalı büyütsün inş. Doğum sonrası dikişlerde çok acınız oldumu?Ayağa kalkmanız ne kadar sürdü?
tesekkür ederim canım dikişlerimde acı oldu bir süre oturup kalkarken hatta kahkaha atarken bile acıyordu ama dayanılmaz bir acı değil minoset kullanıyordum hergün iyi geliyordu .hemen ayağa kalkıyorsun zaten yürümen gerekli beni yürütüyorlardı özellikle karnındA GAZ BİRİKİYOR ONU ATMAN İÇİN AMA o kadar cabuk geçiyor ki zaman bir bakmışsın hiç ağrın kalmamış yani şöyle söyleyeyim esila 5 günlüktü doktora gittik evet oturup kalkarken zorlanıyordum ama gayet iyiydim aynı gün benimle doğum yapan bir kız vardı normal doğum yapmış genitalinde çok dikiş olduğu için oturamıyordu bile üstelik sadece 4 kilo gitmiş doğumunda benimse 9 kilom gitmişti. hep normal istemiştim aslında ama memnunum sez. :ecrin_bebek:
Senin adına çok sevindim canım.Ben şu aralar her iki doğum şeklindende korkar oldum... Ama minosetle geçecek kadar hafif bir acı demekki.Ben sanıyordumki damardan en güçlü ağrı kesiciyi veriyorlar...
allah sizleri ayirmasin gözün aydin olsun güle güle büyüt yavrunu
yok öyle ağır ağrı kesiciler rahat ol sen günde 4 kereye kadar kullanbilirsin demişti doktorum ben sadece günde 1 tane aldım ...bi de canım sen şimdi düşünme bunları bebeğine konstre ol doya doya yaşa bu güzel anlarını boşver sadece hayırlısını dile tamam mı bak sana şöyle örnek vereyim ben normal doğumu çok istediğim için hastanenin açtığı ücretsiz hamilelik yogası kurslarına katılmıştım çok memnun kalmıştım bak kısmet sezeryan oldum kaydirigubbakcemile3
normal yada sezeryan bebeğin sağlıklı sıhhatli doğsun kokusunu çek şöyle içine inşallah gerisi hikaye sen düşünme şimdi bunları allah yardımcın olacak unutma kaydirigubbakcemile5
Amin canım yaa inş. dediğin gibi kolay olur herşey.Şimdi hiç yaşamadığımız bir tecrübe olduğu için korkuyoruz haliyle.Allahın izniyle bir kurtulalım sağ salim herşey dediğin gibi olur umarım...:Saruboceq:
allah ım bagıslasın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?