• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süpriz meleğim hoşgeldin :)

sedaesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
194
4
96
İstanbul
30 Mayıs 2009 Cumartesi
SÜPRİZ :)
23 mayıs cumartesi günü doktorun asenaya gittik kontrole dedi ki bebik daha yukarda daha günümüz var rahat ol havuza girebilir miyim dedim çünkü sen güneşlenmeye balılıyosun tabi ki dedi keyfine bak.ananen ve ben havuza gittik güneşlendim havuza girdim acaip eğlendik kuzucuk seninle bi oraya bi buraya oynadın aksamı babanenlerdeydik cok yorulmuştum uyudum uyandığımda annemler balkonda oturuyordu benim saçlarım daha kurumamaıstı ve hava çok serindi üşüdüm...ve başlıyor..gece saat 3 karnım nasıl ağrıyor anlatamam mavişim dediki aşkım hastaneye götüreyim seni yok dedim üşüttüm galiba gerek yok uyuyayım geçer daha sonra sabaha karşı 5 te kalktım nasıl karnım ağrıyor nasıl anlatamam mavişim uyuyumamıştım hadi dedi seda gidelim doktora yok dedim geçer.yattık beraber aman yarabbim uyuyamıyorum nasıl bir sancı bu böyle ilk önce 2 saatte bir giren ağrı 1 saate yarım saate iniyor öğlen saat 3 doktoru aradım durumu anlattım oda dedi üşütmüşsündür ama dedi bak hastaneye gidersen mutlaka haberim olsun.ve saat 5.30 olduğunda ağrılarım şiddetlenmiş ve ağrılar 5 dk bir inmişti mavişimi aradım aşkım beni hastaneye götür.ve geldin annem hastane için hazırladığımız çantaları almaya çalışırken niye alıyosun ki dedim hala bazı şeylerin farkına varmadan :) hastanedeyiz doktor muayene etti tatatataammmm doğum başlamış geliyosun :) hemen odaya aldılar beni 3503 nolu odamız c blok 5.kat hemen serum bağladılar bana bu arada asena doktor da yola cıkmıstı gelmek üzereydi sancılarım iyice ağırlaşmıştı mavişimde çaresiz bana bakıyordu normal doğumdu aslında istediğim hamileliğimin başından beri hem dedi 17 saat sancıyı çekmişim attırıvereyim şöyle ortaya :) ama yapamadım korktum asena doktor hemen ameliyathaneyi hazırlattı bu arada saat 8 e geliyordu ve benim sancılarım inanılmazdı odadan aldılar beni ameliyat odasına götürdüler dedim nolur artık beni bayıltın dayanamıyorum ayaklarımı ve kollarımı yatağa bağladılar başımdaki doktor 30sn içinde bayılacaksın başlıyoruz 30..29..28..2 ve gerisi uyandığımda minicik meleğim kollarımdaydı :..) şuurum tam açık değildi hep mavişimi sormuşum hep ne kadar çok sevdiğimi sayıklamışım...ve iyi ki sezeryan olmuşum canım bir kemiğe takılmış kafan doğduğunda izi vardı allah korusun kafanı parçalayabilirmiş :( 24 mayıs akşam 8 de dünyaya geldin babanla annenin kuzusu buse esila o kadar tatlısın ki..2 gün hastenede kaldık ananenle sonra taburcu olduk işte hikayen bu kızım tam bir süpriz oldun aynı varlığını ilk öğrendiğimiz günki gibi..seni çok seviyoruz ve ben babanı çok ama çok seviyorum...

Allah bagıslasın canım benımde 1 kızım var 2 aylık..Allahım olmayanlarada nasip etsin aratmasın çok güzel bir duygu

Tebrikler.Rabbim Analı babalı büyütsün inş. Doğum sonrası dikişlerde çok acınız oldumu?Ayağa kalkmanız ne kadar sürdü?

Tebrikler.Rabbim Analı babalı büyütsün inş. Doğum sonrası dikişlerde çok acınız oldumu?Ayağa kalkmanız ne kadar sürdü?

tesekkür ederim canım dikişlerimde acı oldu bir süre oturup kalkarken hatta kahkaha atarken bile acıyordu ama dayanılmaz bir acı değil minoset kullanıyordum hergün iyi geliyordu .hemen ayağa kalkıyorsun zaten yürümen gerekli beni yürütüyorlardı özellikle karnındA GAZ BİRİKİYOR ONU ATMAN İÇİN AMA o kadar cabuk geçiyor ki zaman bir bakmışsın hiç ağrın kalmamış yani şöyle söyleyeyim esila 5 günlüktü doktora gittik evet oturup kalkarken zorlanıyordum ama gayet iyiydim aynı gün benimle doğum yapan bir kız vardı normal doğum yapmış genitalinde çok dikiş olduğu için oturamıyordu bile üstelik sadece 4 kilo gitmiş doğumunda benimse 9 kilom gitmişti. hep normal istemiştim aslında ama memnunum sez. :ecrin_bebek:

tesekkür ederim canım dikişlerimde acı oldu bir süre oturup kalkarken hatta kahkaha atarken bile acıyordu ama dayanılmaz bir acı değil minoset kullanıyordum hergün iyi geliyordu .hemen ayağa kalkıyorsun zaten yürümen gerekli beni yürütüyorlardı özellikle karnındA GAZ BİRİKİYOR ONU ATMAN İÇİN AMA o kadar cabuk geçiyor ki zaman bir bakmışsın hiç ağrın kalmamış yani şöyle söyleyeyim esila 5 günlüktü doktora gittik evet oturup kalkarken zorlanıyordum ama gayet iyiydim aynı gün benimle doğum yapan bir kız vardı normal doğum yapmış genitalinde çok dikiş olduğu için oturamıyordu bile üstelik sadece 4 kilo gitmiş doğumunda benimse 9 kilom gitmişti. hep normal istemiştim aslında ama memnunum sez. :ecrin_bebek:

Senin adına çok sevindim canım.Ben şu aralar her iki doğum şeklindende korkar oldum... Ama minosetle geçecek kadar hafif bir acı demekki.Ben sanıyordumki damardan en güçlü ağrı kesiciyi veriyorlar...

Senin adına çok sevindim canım.Ben şu aralar her iki doğum şeklindende korkar oldum... Ama minosetle geçecek kadar hafif bir acı demekki.Ben sanıyordumki damardan en güçlü ağrı kesiciyi veriyorlar...

yok öyle ağır ağrı kesiciler rahat ol sen günde 4 kereye kadar kullanbilirsin demişti doktorum ben sadece günde 1 tane aldım ...bi de canım sen şimdi düşünme bunları bebeğine konstre ol doya doya yaşa bu güzel anlarını boşver sadece hayırlısını dile tamam mı bak sana şöyle örnek vereyim ben normal doğumu çok istediğim için hastanenin açtığı ücretsiz hamilelik yogası kurslarına katılmıştım çok memnun kalmıştım bak kısmet sezeryan oldum kaydirigubbakcemile3
normal yada sezeryan bebeğin sağlıklı sıhhatli doğsun kokusunu çek şöyle içine inşallah gerisi hikaye sen düşünme şimdi bunları allah yardımcın olacak unutma kaydirigubbakcemile5

yok öyle ağır ağrı kesiciler rahat ol sen günde 4 kereye kadar kullanbilirsin demişti doktorum ben sadece günde 1 tane aldım ...bi de canım sen şimdi düşünme bunları bebeğine konstre ol doya doya yaşa bu güzel anlarını boşver sadece hayırlısını dile tamam mı bak sana şöyle örnek vereyim ben normal doğumu çok istediğim için hastanenin açtığı ücretsiz hamilelik yogası kurslarına katılmıştım çok memnun kalmıştım bak kısmet sezeryan oldum kaydirigubbakcemile3
normal yada sezeryan bebeğin sağlıklı sıhhatli doğsun kokusunu çek şöyle içine inşallah gerisi hikaye sen düşünme şimdi bunları allah yardımcın olacak unutma kaydirigubbakcemile5

Amin canım yaa inş. dediğin gibi kolay olur herşey.Şimdi hiç yaşamadığımız bir tecrübe olduğu için korkuyoruz haliyle.Allahın izniyle bir kurtulalım sağ salim herşey dediğin gibi olur umarım...:Saruboceq:

Amin canım yaa inş. dediğin gibi kolay olur herşey.Şimdi hiç yaşamadığımız bir tecrübe olduğu için korkuyoruz haliyle.Allahın izniyle bir kurtulalım sağ salim herşey dediğin gibi olur umarım...:Saruboceq:

amin canım inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebeğin olur korkma sakın süper bir duygu ama benden sana tavsiye hamileliinin tadını doya doya cıkar tam bir saltanatlık :)

Back