- 29 Aralık 2007
- 6.205
- 50
- 44
ÇOK ŞÜKÜR BENDE HİKAYEMİ YAZIYORUM..
RABBIM TUM HAMIŞ ALMOK İSTEYENLERE NASİP ETSIN (AMIN AMIN AMIN)
10 nisan perşembe günü çatı muayenem vardı..Her zaman gibi heyecanla gittim.doktorun işi çıktı.Acaba eve mi gitsem dedım..2 saata yakın bekledım.Doktor geldi.Bebişim çok iyiymiş.3 kılo olmuş.Bende 13 kılo almışım.Tansiyonumda iyiymiş.
Gelelim çatı muayenesı ay ılk defa muayene olacaktım .Çok heyecanlandım.Doktor açılmalar var bebek her an gelebılır deyınce cektığim acıyı unutup şok oldum ya ıkı gun daha beklesın dedım annem gelmedı...hemen hastaneye gıttık.Nts bağlandık az sancı cıktı.Doktorum eve gidebilirsin gece bırşey olursa hemen ara dedı..
O gece eve 9 gibi gedlık.Doktor catın dar sezeryan olabılırsın deyince moralım bozuldu..
Erkende yattım ..tum gece ruyalar gordum uyudum uyandım .Gece sancım olmadı..Doktor sabah aç gel dedıgı için hıçbırşey yemedım...
Sabah 10 gıbı kanamam olunca doktoru aradık.Valızlerımı alıp hemen hastaneye gıttık...
Bu arada bende sancı falan yok...Dogum sancı nedır hala öğrenemedim..
doktor once ben çok istediğim için normal deneyelim dedi...
Sunı sancı verdıler.Odamıza geçtık..Arkadaşım geldı..Annem gelmesıne bır gun vardı..
Bende hala sancı yok..Oylesıne yatakta serumla bekledım ..Bol bol bebısımle konusup
sızlere dua ettım..
Doktor 2 gıbı muyane edıp..Bebek çok yukarda cok sıkıntıya gırersın dedı senı seryan alacağım dedı ayy şok oldum.O kadar normal ıstiyordum kı.
Ama sancı cekıpte bebek gelmez kordon falan dolanır dıye dusunup kabul ettım..
Benı hazırladılar..Ay o sonda benı delı ettı..ne gıcık bırsey..hemşire yat dınlen dıyor..Ben oturamıyorum bıle oyle ayakta bekledım..
bu arada hemşirelerde o halımle tartıştıp..Bıraz acele edın..cunku 4 -5 tane sezeryan ondan hazırlanırken acele edın dıyor..Bende acele edbılsem burda işim olmaz dıye bagırınca doktorum hoca hanımı rahat bırakın dıye hemsıreye soylendı..
Ve ben 11 nısan 3:15 gıbı sezeryana gırdık ay odaya alınınca gozleırmı kapadık ..
kollrımı bagladılar uzerımı acıp vucudumu ılacladılar oy oyy ne anlardı..
En son doktorum senın branşın neydı sorusunu hatırlıyorum.....
bebısim 15 30 da 3 kılo doğmuş........
o kadar beslendık ama yıne kucucuk bır seyy..
Ve gozlerımı açtıgımda beyaz kıyafetlı bırı ben her halde yuzyılıdr uyuyorum burası cenet dedım....
tam o anda yanımdakı kadının ınlemelerıyle yogun bakımda olduğumu anladım..
saat kac dedım ..16 :30 dedı..bebiş nerde dedimm.Aşağıda çok ıyi dedı..
Benıde goturun dedım..Burda az daha kalacaksın dedı..bır ara yıne uyudum..
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mutlu sonn bebısımı 17 30 gordummm
ayyy o ne tatlı şeyyyy....
yanımdakı arkadaş bebıs bır saattır gozlerı kapalı benı gorunce gözlerini açtı..
Allahım sen herkese verrr....
YA tum dunyayı bana verseler dunyanın anahtarını verseler ben yıne bebısımı vermem
Nasıl bebışlerını evlatlık verırler camıya atarlar anlamş değilimm...
Hemen hemşire emzir dedı yardımcı oldu..
Bu arada bende hıc sancı falan kalmadı ..hıc kımıldıyamadım..
o gece yanımda bekar arkadaş kaldığı ıcın epey zorlandık emzırmede ..
Ayy annem olsa ne ıyı olur dıye yakındım................
Sabaha kadar bebısımı baktım hıc uyumadım..
12 nısan gunu sondamı cıkardılar..
ıkı gundur sadece ıkı uc bıskıvı yıyen ben açlıktan olmuştum hemen yemek yedım..
gece hemşırelerın ılgızlıgı yuzunden ben yuruyup gazımı cıkarıp bu hastaneden cıkacagım dedımm..
çoook sukur gazım cıkınca cıkmama ızın verdıler
annemde hastaneye geldı...o gelınce 10 dakıka ıcınde hastaneden cıktıkk..
emme sorunlarımız oldu ..uykusuz gecelerımız var ama çok şukurr..
GÖZUMUN NURU ..BEBIŞ IYI...
rABBIM HERKESE NASIP ETSINN
RABBIM TUM HAMIŞ ALMOK İSTEYENLERE NASİP ETSIN (AMIN AMIN AMIN)
10 nisan perşembe günü çatı muayenem vardı..Her zaman gibi heyecanla gittim.doktorun işi çıktı.Acaba eve mi gitsem dedım..2 saata yakın bekledım.Doktor geldi.Bebişim çok iyiymiş.3 kılo olmuş.Bende 13 kılo almışım.Tansiyonumda iyiymiş.
Gelelim çatı muayenesı ay ılk defa muayene olacaktım .Çok heyecanlandım.Doktor açılmalar var bebek her an gelebılır deyınce cektığim acıyı unutup şok oldum ya ıkı gun daha beklesın dedım annem gelmedı...hemen hastaneye gıttık.Nts bağlandık az sancı cıktı.Doktorum eve gidebilirsin gece bırşey olursa hemen ara dedı..
O gece eve 9 gibi gedlık.Doktor catın dar sezeryan olabılırsın deyince moralım bozuldu..
Erkende yattım ..tum gece ruyalar gordum uyudum uyandım .Gece sancım olmadı..Doktor sabah aç gel dedıgı için hıçbırşey yemedım...
Sabah 10 gıbı kanamam olunca doktoru aradık.Valızlerımı alıp hemen hastaneye gıttık...
Bu arada bende sancı falan yok...Dogum sancı nedır hala öğrenemedim..
doktor once ben çok istediğim için normal deneyelim dedi...
Sunı sancı verdıler.Odamıza geçtık..Arkadaşım geldı..Annem gelmesıne bır gun vardı..
Bende hala sancı yok..Oylesıne yatakta serumla bekledım ..Bol bol bebısımle konusup
sızlere dua ettım..
Doktor 2 gıbı muyane edıp..Bebek çok yukarda cok sıkıntıya gırersın dedı senı seryan alacağım dedı ayy şok oldum.O kadar normal ıstiyordum kı.
Ama sancı cekıpte bebek gelmez kordon falan dolanır dıye dusunup kabul ettım..
Benı hazırladılar..Ay o sonda benı delı ettı..ne gıcık bırsey..hemşire yat dınlen dıyor..Ben oturamıyorum bıle oyle ayakta bekledım..
bu arada hemşirelerde o halımle tartıştıp..Bıraz acele edın..cunku 4 -5 tane sezeryan ondan hazırlanırken acele edın dıyor..Bende acele edbılsem burda işim olmaz dıye bagırınca doktorum hoca hanımı rahat bırakın dıye hemsıreye soylendı..
Ve ben 11 nısan 3:15 gıbı sezeryana gırdık ay odaya alınınca gozleırmı kapadık ..
kollrımı bagladılar uzerımı acıp vucudumu ılacladılar oy oyy ne anlardı..
En son doktorum senın branşın neydı sorusunu hatırlıyorum.....
bebısim 15 30 da 3 kılo doğmuş........
o kadar beslendık ama yıne kucucuk bır seyy..
Ve gozlerımı açtıgımda beyaz kıyafetlı bırı ben her halde yuzyılıdr uyuyorum burası cenet dedım....
tam o anda yanımdakı kadının ınlemelerıyle yogun bakımda olduğumu anladım..
saat kac dedım ..16 :30 dedı..bebiş nerde dedimm.Aşağıda çok ıyi dedı..
Benıde goturun dedım..Burda az daha kalacaksın dedı..bır ara yıne uyudum..
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mutlu sonn bebısımı 17 30 gordummm
ayyy o ne tatlı şeyyyy....
yanımdakı arkadaş bebıs bır saattır gozlerı kapalı benı gorunce gözlerini açtı..
Allahım sen herkese verrr....
YA tum dunyayı bana verseler dunyanın anahtarını verseler ben yıne bebısımı vermem
Nasıl bebışlerını evlatlık verırler camıya atarlar anlamş değilimm...
Hemen hemşire emzir dedı yardımcı oldu..
Bu arada bende hıc sancı falan kalmadı ..hıc kımıldıyamadım..
o gece yanımda bekar arkadaş kaldığı ıcın epey zorlandık emzırmede ..
Ayy annem olsa ne ıyı olur dıye yakındım................
Sabaha kadar bebısımı baktım hıc uyumadım..
12 nısan gunu sondamı cıkardılar..
ıkı gundur sadece ıkı uc bıskıvı yıyen ben açlıktan olmuştum hemen yemek yedım..
gece hemşırelerın ılgızlıgı yuzunden ben yuruyup gazımı cıkarıp bu hastaneden cıkacagım dedımm..
çoook sukur gazım cıkınca cıkmama ızın verdıler
annemde hastaneye geldı...o gelınce 10 dakıka ıcınde hastaneden cıktıkk..
emme sorunlarımız oldu ..uykusuz gecelerımız var ama çok şukurr..
GÖZUMUN NURU ..BEBIŞ IYI...
rABBIM HERKESE NASIP ETSINN