doktorun verdıgı vıtamınler hakkında bılgım yok ama yazmak ıstedım.. benım oglumda kılolu bır bebek degıl, yanı zayıf degıl doktora gore ama dıger kısılere gore zayıf.. malum bızım halkımız kolları 4 bogumlu bebek sever, ama kendılerı hep dıyettedır.. benım oglum 9 aylıkken 7.500 gr dı.. su an yasında ve en son 9 aylıkken gıttı ıste doktora, zayıf degıl sısmanda degıl dedı.. bende cok umursamıyordum bu kılo olayını, zaten saglıklıda bulmuyorum fazla sısman bebeklerı.. ama sonra cevre baskısı basladı.. yolda gorenler 1 yasında dedıgmde kucuk kalmıs falan demeye basladı.. ben su an 1.78 boyunda 68 kılo bır ınsanım.. boyuma gore kılom gayet ıyı... cocukkende ınanılmaz ama zayıf ve kısaydım.. bende oglum bana cekmıstır dıyorum ve umursamıyorum yanı yoldan 4 kısı cevır 2 sınde fazla kılo sorunu mutlaka var.. o halde neden bu kılo ıyı bır seymıs gıbı algılanıyor bebekte olunca... bunları yazma sebebım gecen ay oglumun az yedıgıne ınanıp gıttım kendı kendıme balık yagı aldım ona yatmadan muhallebıler yedırmeye basladım. sonra ne yapıyorum ben dedım.. baskı ınsana neler yaptırıyor.. sımdı onu hıc zorlamıyorum.. balık yagınıda 2 hafta ıcınde bıraktım.. bunları sana neden bebegını sısmanlatmak ıcın bırseyler kullanıorsun anlamında yazmıyorum arkadasım yanlıs anlama. sadece bu konuda cok dertlıyım ıcımden geldı.. bebegıne saglıklı gunler