• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

supratip kırılma noktası..resimli

Girlsbelikegirls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
495
163
103
30
Arkadaslar bilen bilir ikinciye ameliyat (revizyon) oldum. 2 hafta oluyor. Bantlarımı bugün cıkardım. Cıkardıgımda böyle gördüm yandan burnumu. Önden bir problem yok suanlık. Supratip kırılma noktası diyorlarmıs o cökük gibi duran yere.İlk ameliyat sonrası da vardı böyle bir sey ama biraz dha yukardaydı. Şimdi asagıda :// Gercekten bıktım artık! Sıkıldım burun peşinde koşmaktan.Cok pişmanım hiç basından estetik felan olmasaydım keske.

Resim bu

Eklentiler

• 168E6661-80B8-4B1B-9AA6-0A140105D565.jpeg
    168E6661-80B8-4B1B-9AA6-0A140105D565.jpeg
    53,8 KB · Görüntüleme: 685
Bence hemen telaş yapma henüz 2 hafta olmuş Burun sırtın şiş bence ondan sana öyle geliyor
İlk ameliyatımda cöküklük olmustu biraz yukarıda ve yine aynı sey galiba :// cunku oraya dokununca kemik ve kıkırdak gecişi arası boş. Bir sey yok ikisi arasında :/ burun ucu sırtı vs evet şiş doğru ama dokununca içinin boş gelmesi garip oldu :/

Sana ameliyatin başarı oranı hakkında bilgi verdi mi yani şu kadar düzelir sunlari yapabilirim tarzı. Bir de ilk ameliyattaki hatayi neden yapıyorlar dikkatsizlikten mi bilgisizlikten mi onu anlayamıyorum 😐

Sana ameliyatin başarı oranı hakkında bilgi verdi mi yani şu kadar düzelir sunlari yapabilirim tarzı. Bir de ilk ameliyattaki hatayi neden yapıyorlar dikkatsizlikten mi bilgisizlikten mi onu anlayamıyorum 😐
Hayır risklerinden bahsetmedi acıkca. Ama risksiz değildir hiç bir ameliyat dedi. Sadece buruna edecegi müdahaleden bahsetti. Planından vs. Suanlık ön taraftan bakınca sorunum yok. Ama yan tarafta sorunlu gibi durması bir süre sonra ön tarafa da etki edeceginden korkuyorum:/ mağlum ödemler :/

Doktorun ilgilenmiş yapacaklarini anlatmış sana en azından bu kadar oluyor demek lazım. Bir de dediğin gibi daha odemler var. İnmesini bekleyeceksin. Eğer fotoğraftaki gibi bile kalsa burnun kötü değil kesinlikle kendini uzme. ☺

Doktorun ilgilenmiş yapacaklarini anlatmış sana en azından bu kadar oluyor demek lazım. Bir de dediğin gibi daha odemler var. İnmesini bekleyeceksin. Eğer fotoğraftaki gibi bile kalsa burnun kötü değil kesinlikle kendini uzme. ☺
Yok zaten genel olarak sekli aynı ilk ameliyatımla. O yönden sıkıntı yok benim için. Kıkırdak eklendi burun törpülendi ikinci ameliyatta. Ama bu sekilde kalsa buna da razıyım tabi ki :) ama ödemler inince daha belirginleşiyor malesef cukurlar bunu biliyorum. Bu beni üzüyor. Bu kadarla kalsa sorun yapmam dolguyla hallederim :)

Moralinizi bozmayin, sabirli olun once. O kisim hosunuza gitmiyorsa dolgu tarzinda bir sey ise yarayamaz mi ki?
Tesekkürler cnm :) evet dolgu olur tabi ki. Bu sekilde kalırsa zaten 3. Ye asla düzeltme operasyonuda olsa yaptırtmam. Ama burnum ödemli olmasına ragmen belli suan. Ödemler gectikce daha da belli olmasında korkuyorum. Ayrıca burun sırtına da gölge düşüyor önden bakılınca ödem inince :/ bunu biliyorum cunku ilk ameliyat sonrasıda böyle birsey olmustu:/ nefesime etki etmezse dolgu yaptırmayı düşünüyorum dhaa fazla cökmezse :/ her seferinde başa dönmek cok yorucu :(

Tesekkürler cnm :) evet dolgu olur tabi ki. Bu sekilde kalırsa zaten 3. Ye asla düzeltme operasyonuda olsa yaptırtmam. Ama burnum ödemli olmasına ragmen belli suan. Ödemler gectikce daha da belli olmasında korkuyorum. Ayrıca burun sırtına da gölge düşüyor önden bakılınca ödem inince :/ bunu biliyorum cunku ilk ameliyat sonrasıda böyle birsey olmustu:/ nefesime etki etmezse dolgu yaptırmayı düşünüyorum dhaa fazla cökmezse :/ her seferinde başa dönmek cok yorucu :(
Kapalı teknikle kıkırdak eklenebilir bence dolgu geçici bir yontem sürekli yaptirmak gerekiyor.açık teknik epey uğraştırıcı.

Kapalı teknikle kıkırdak eklenebilir bence dolgu geçici bir yontem sürekli yaptirmak gerekiyor.açık teknik epey uğraştırıcı.
Evet acık teknikle oldu iki ameliyatımda ve cidden ugrastırıcı hem doktor için hem ben için. Bilmiyorum kapalı telnikte olsa müdahale ettirirmiyim. Daha fazla deformite olmasından korkuyorum.

Evet acık teknikle oldu iki ameliyatımda ve cidden ugrastırıcı hem doktor için hem ben için. Bilmiyorum kapalı telnikte olsa müdahale ettirirmiyim. Daha fazla deformite olmasından korkuyorum.
Bende sizinle ayni durumdayim 2 ameliyat oldum ben burun ucuna kapali teknikle kikidak eklenip kusurlarin düzeleceği bir ameliyat daha düşünüyorum açık teknikte hem cok iz kalıyor hem de bir daha kesilecek şişlik daha fazla olacak bir ton yük.kapali teknikle bu işi çözecek bir doktor bulmak lazim tabi birde işin maddi boyutu var.

Bende sizinle ayni durumdayim 2 ameliyat oldum ben burun ucuna kapali teknikle kikidak eklenip kusurlarin düzeleceği bir ameliyat daha düşünüyorum açık teknikte hem cok iz kalıyor hem de bir daha kesilecek şişlik daha fazla olacak bir ton yük.kapali teknikle bu işi çözecek bir doktor bulmak lazim tabi birde işin maddi boyutu var.
Allah yardımcımız olsun sabır cok gerekli heleki ikinci üçüncü ameliyata gerek duyanlar için :/ ama insan gercekten hayal kırılklıgına ugruyor ve bıkkınlık geliyor. Dediğin gibi cnm iyi doktor bulmak gerek. Ama artık güveneniyorum:/ o cesaret yok :/ hele 3. Ye düzeltme operasyonu için maddi olarak cok zorlar

Back